Красота и мода

Топ 9 грим за очи за черни очи

Pin
Send
Share
Send


Очите са красива и привлекателна черта на женското лице и вероятно първото нещо, което забелязвате в момента, в който тя влезе през вратите. Прилагането на добър грим върху тях наистина може да бъде мощен инструмент. Но е важно да знаете правилните техники и стилове. Затова сме споделили най-доброто от тях в тази статия.

Обикновен грим за очи за черни очи:

Традиционни опушени очи:

Чудесен начин за оформяне на тези красиви черни очи е да се получи традиционното опушено докосване. За тази цел ще ви е необходим лайнер за очи, сенки за очи и спирала. Можете също така да се възползвате от изящните лъскави мигли, за да си дадете този динамичен вид. Опитайте с малка комбинация от розови и праскови сенки.

Стилни и елегантни летни очи:

Този грим за очите е идеален за всички ваши летни партита. Използвайте комбинация от розово, прасковено и розово злато на очите си. След това направете плавни линии с подложката за очи и добавете малко блясък на върха, ако желаете. Това ще ви даде много секси и привлекателен външен вид и ще ви донесе много комплименти в тази част.

Виж повече: Съвети за грим за очите за малки очи

Богинята:

Този грим е предназначен за тези, които имат изразителни очи. Изглежда стилен и много откровен. Боядисване на очите ви с някаква хладна синя сенки за очи и след това създаване на гладки шевове на черни линии с очна линия, последвано от хубаво докосване на кайал по-долу, е просто видът, от който се нуждаете. Използвайте спиралата си, за да повдигнете тези мигли.

Черното око:

Друг хипнотизиращ и иновативен стил е гримът за черни очи. Това ще изисква само черни сенки за очи и подложка за очи. Смес от двете прилагани върху горния капак на окото ще изглежда абсолютно привлекателна. Опитайте се да създадете този размазан поглед отгоре, както и по-долу. Не го прави твърде тежък. Малка светлина е добра.

Виж повече: Идеи за гримиране на Hazel Eyes

Сини очи:

Гримът за океанско синьо око е това, от което се нуждаете, за да изглеждате като абсолютна дива. Това определено е най-доброто за парти изглежда и изглежда страхотно с черни рокли. Той е идеален за тези, които имат черни очи и се използва от няколко гримьори и експерти.

Булчинският грим:

Ако някой от вас присъства на сватба през този сезон или се жени сам; този грим е нещо, което трябва да опитате. Комбинацията от златно и кафяво е абсолютно превъзходна. Не само това; това също ще ви даде различен и елегантен външен вид. Добър очна линия ще добави към очарованието му.

Виж повече: Как да направя грим за очи за черни очи

The Dazzler:

Друг грим за очите, който можете да опитате да се подигравате, е ослепителят. Този използва перфектната комбинация от светло златисто и виолетово и ви прави да изглеждате като знаменитост. Уверете се, че линията, която създавате с молива, е тънка. Не искате да правите дебела линия; в противен случай красотата на сенките няма да излезе добре.

Златното око:

Гримът на златните очи е зашеметяващ за тези с черни очи. Той използва златен блясък и добре дефинирана линия, създадена с помощта на лайнер. Уверете се, че челото на очите ви е добре навито и че гримът на лицето ви е направен правилно. Тя ще подобри целия ви външен вид.

Творческото око:

Творческият грим за очите използва страхотна комбинация от пет цвята. Някои хубави сиви петна под окото също изглеждат доста иновативни и привлекателни. Той също така изисква добро качество кайал и лайнер, за да се предотврати размазване.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 9 тенденции при грима за 2014 (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send