Красота и мода

15 Последни и стилни парти за Kurtis за момичета

Pin
Send
Share
Send


Красивият дизайнерски куртис с гамаши, патиалас или паладос е най-новата тенденция в екипировката за износване на партита за жени. С променящата се тенденция трябва да се променя и другата партия, облечена в гардероба. Тези партита носят kurtis за жени идват в различни дизайни и модели в зависимост от различни събития. Дизайнерските облекла kurtis могат да се носят на всякакъв вид празненства като сватби или празнични тържества. Куртито за облекло на партита е нещо, което всички момичета трябва да имат за величествени и празнични поводи.

Тези kurtis идват в много контрастни цветове и дизайн. От елегантен до стилен и от мода до секси, има курти за целия избор на екипировка. Не само традиционните модели, но и многото партита носят kurtis дори имат съвременни разфасовки и дизайн. Изборът на правилния стил на най-новите облекла kurti дизайн и комбиниране с правилните аксесоари можем да създадем най-добрия вид, за да бъдем звезда на всяка вечер.

Най-добра и стилна парти за Kurtis за момичета:

Тук споменахме 15 най-добри и уникални дизайна и разновидности в партито облекло kurtis.

1. Стил на престилка Kurti:

Тези красиви дизайнерски носят дълги кюрти имат прекрасен кремав цвят и над него е красивата цветна престилка с цвят на престилка с златна бродерия. Бродерията на тъканта и нейната дължина я правят много елегантна и красива. Това е много хубаво парти за носене на памук курти, които да се носят навсякъде.

2. Традиционни курти:

Тази пълна дължина е една от най-добрите индийски партита, носещи kurtis. Красивият оранжево-червен цвят на партито носи курта дизайни и пълната му дължина го прави да изглежда много елегантно и традиционно. Също така, тя може да се комбинира с обикновен Ken виси, а не с каквото и да е типично дъно. Това ще създаде рокля като поглед към куртите.

3. Многоцветни курти:

Червените и оранжевите са считани за най-благоприятните цветове в индийската култура. Furt party носят kurtis като този, който те кара да изглеждаш невероятно. Високото ниско изрязване на куртката и контрастиращата цветова комбинация, както и работата с бродерия, увеличават красотата му.

4. Стил с висок врат Kurti:

Моделът с цип заедно с предния модел на прореза е най-добрата характеристика на куртката за дамите. Това е най-добрият тип дълготрайно облекло за курти. Прекрасният цвят с блестящия печат го прави още по-добър. Това е много елегантно изглеждащи курти за партита.

5. Куртки с кожух:

Това е прекрасно облекло за парти за жени, което има красив модел на якето над нея. Комбинацията от червено и черно и сложната бродерия на якето я правят да изглежда изключително красива. В комбинация с паладо или кр виси, тази курта може да създаде прекрасен поглед.

6. Индо-западен Курти:

Днес това е най-модерният тип парти партита. Това е сливането на индийските и западните модни тенденции. Също така, този курти има красив два по-късно модел, който го прави да изглежда абсолютно прекрасен. Цветовият контраст на този курти е невероятен.

7. Облекло за парти за парти Kurti:

Това куртие изглежда като пълно облекло само по себе си. Това е един от най-хубавите модели за носене на курти, благодарение на уникалния си вид и стил. Златният дизайн върху него и необикновените туники допълват красотата му.

8. Моден дизайнер Курти:

Това е различен стил в партито облекло Kurtis за жени с нагоре надолу модел. Бялата полупрозрачна тъкан на този курти има цветна бродерия в червено. Сложната бродерия на тъканта го прави много моден и стилен.

9. Чист Курти:

За тези момичета, които предпочитат по-секси погледи, партито може да избере такова куртис. Стилната парти облекла kurtis като тази е много красива и уникална. Куртито е изработено от пълна лъскава прозрачна материя, проектирана с каменни работи.

10. Нос Курти:

Това е най-новото облекло за парти, което се отличава с уникалния си дизайн. Той има красивия нос над черните черни курти. Носът е пълен с красиви бродерии и каменни работи. Също така има красив цветен контраст на куртата.

Виж повече: Индо западните курти за момичета

11. Дизайнер Курти за парти:

Това е "един от милиона" дизайн в партито облекло kurtis. В тъмносин цвят и сложни дизайни върху него, тя изглежда много кралски. В комбинация с правилния избор на дъното и подходящите аксесоари, тези костюми носят дизайнерски курти за момичетата.

12. Модерен стил Курти:

Този най-нов стил на носене на партита на kurtis стават все по-популярни в модерен дизайн. Това е много творческа смесица от индийски и западен стил. Това е кратък курти, който рядко се среща в куртите за парти. Друга изключителна черта на този курти е царският сив цвят с красива плисираща работа върху него.

Виж повече: Най-новата дизайнерска ръка Kurtis

13. Отпечатани:

Повечето партита носят kurtis или имат бродерия или каменни работи върху тях. Но този курти е различен. Има красив печат върху него. Най-интересна особеност на този курти е печатът, както и живите цветове, които го правят да изглежда много примамливо.

14. Затворен курти:

В този курти простотата е най-красивата му характеристика. Приличният цвят и печат върху куртата го правят много елегантен. Също така и прикрепеният към нея шаблон го прави много интересен. Това е ефект за хората, които избират прилично облекло или за промяна от тежки дизайнерски екипи.

Виж повече: Готови Kurtis за дами

15. Brocade Kurti:

Тази курта е проектирана да изглежда напълно като някаква кралска рокля. Красивият цвят и ароматната златна бродерия на роклята му придават вид на кралски вид. Това е пълно облекло само по себе си. С правилния избор на аксесоари, тази Курта може да накара всеки да изглежда като звездата на вечерта.

Голямо разнообразие в партито носят kurtis за дами. Всеки един е много по-различен от всеки друг и всеки е красив. Тези куртки, изработени по този начин, ще ви помогнат да изберете по ваш избор. Партито облекла kurtis са задължителни за всяко момиче. Има дизайн за всяко парти събитие.

Гледай видеото: Paul Moller: Take a ride in the Skycar (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send