Красота и мода

15 Най-добър дизайн на блуза с граница

Pin
Send
Share
Send


Излишно е да казвам, сари са най-популярните в Индия. С богата работа на границата и зари, те притежават способността да ви накарат да изглеждате като милион долара. От бракове до ежедневно носене и дори от традиционни поводи, няма нищо, което да спре разкоша на индийските сари. Докато го правите, трябва да признаете важността на блузата също толкова много, защото една красива блуза за съвпадение ще ви накара да се откроите още по-добре. Така че, сега, когато говорим за това, ето някои от най-добрите сари блузи с граници, които можете да носите, за да се справите с модните стимули днес.

1. Цветна виолетова флорални мъниста блуза:

С блестяща златна граница, тази блуза във виолетка ще привлече вниманието ви към себе си още от самото начало. Идеална за жени със светъл тон на кожата, тази блуза ще им подхожда с ярко оцветени сари

2. Дизайн на дантелена граница:

За дизайн на гърба с блуза с граници, този е интелигентен ход, ако го изберете. Имайте предвид обаче, че една единствена дантела допълва очарованието и прави блузата да изглежда още по-красива.

3. Блуза Зари със сребърна граница:

Тук блузата е запазила впечатляващ вид с камък и бродерия. Изглежда по-скоро като претъпкан мотив, но в края на краищата всичко е събрано заради цялата сребърна граница. Червеното и сребърното тук се свързват много добре и блузата изглежда още по-стилна.

4. Обикновена червена и златна блуза:

Класическа блуза от дизайна на индийската блуза, тази блуза тук има рамка от малки златни цветя навсякъде, докато шията на блузата има обикновена златна дантела, прикрепена към себе си.

5. Чиста блуза с гръб:

Кой каза, че чистите блузи не могат да изблъскат целия дизайн на блузата с граници? Обърнете внимание на това. Жълто и основно, единственото нещо, което ви пречи да преминете към следващия дизайн, е красивата каменна златна граница. Блузата идва заедно с връвта в края и завършва външния вид.

6. Блуза с виолетова шия с кафява дантела:

Блузата, която виждате тук, се отличава с оформен дизайн на врата с красива сложна каменна зидария. В най-добрия случай блуза без гръб, това е чудесен избор за съвременната булка за нейното приемане. Обратно блузата е изцяло памучна и с камъни, а предната част има малка каменна зидария, на която се хвали.

7. Черно-бяла блуза:

Тази блуза тук прави много смисъл да бъде включен в тази последна блуза дизайни врата с граници. С работа на мъниста наоколо и две струни, за да запазят блузата на място, този дизайн се продава на модния пазар и трябва да има в списъка ви.

8. Златна блуза с розов цвят:

Следващата блуза в списъка е тази розово завързана, със зашити златни камъни. Обърнете внимание, че връзката отгоре е пълна с комплект латанки, като се уверите, че блузата получава цялото внимание. Уверете се, че спортът е подобен на блуза за такива случаи като брак или покани.

9. Блуза със сребърен цвят:

Блузите, които виждате тук, са две, и двете граничат с лъскава сребърна тънка дантела. Двата дизайна са различни, една дълбока врата и друга основна, но това е сребърната граница, която осигурява пълния вид на блузата.

10. Златна блуза с ръце латкан:

Дизайнът на гърба на блузата е златен за този, същия цвят на блузата. Това не само придава на блузата много прост вид, но и гарантира, че сарието е център на интерес. Освен това ръката на латанките е нещо, което поддържа блузата, запазена за просто семейство, събиране на събития.

Виж повече: Ръчни бродерии за блуза

11. Златна Laced сватбена блуза:

Тази блуза може да се носи за сватбени покани най-добре заедно с блуза със златна граница или виолетова блуза от същия цвят. Много добре можете да носите забележка как цветовете се допълват взаимно.

12. Червена блуза с червена и черна граница:

От една страна това е идеална блуза за копринени или памучни сари, но можете да я носите и за редовно носене, тъй като избраният от вас сари не е прекалено тежък за бродерия.

Виж повече: Блуза обратно врата дизайни с кръпка работа

13. Червена блуза със златна граница:

С лъскав копринен материал, самата блуза е елегантна и готова за носене за прости поводи. Златната дантела, както виждате, е решаващ фактор и добавя красота към каменната бродерия тук още повече.

14. Зелена блуза с жълта охра граница:

Тази блуза обратно врата с граница е често срещана в Южна Индия, но сега тя е превзела гардероба на почти всички дами, които предпочитат да го поддържат прости.

Виж повече: Последни дизайни на блуза

15. Златна и виолетова редуваща се блуза:

Погледнете дантела, която прилича на граница с променлива последователност от златисто и виолетово. Говорейки за това, граничещите блузи са в тенденцията и продължават да растат на индийския пазар с всеки нов дизайнер, готов да експериментира с него. Този тук е добър пример и завършва списъка.

Често се вижда, че жените пренебрегват качеството на блузата и предпочитат да носят само скъпи сари. Трябва да се отбележи, че по този начин те не само намаляват цялата красота на сарито, но и в крайна сметка развалят целия облик. Изберете добра блуза, дами, за да поддържате добрата модна работа, която сте извършили досега. Докато тези гранични блузи може да са скъпи, скоро ще видите, че те напълно си струват цената, която плащате.

Гледай видеото: Признанието на Стенли Кубрик за кацането на Луната! Къде е Марс След това ще попитате всичко! Скрити (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send