Красота и мода

ТОП 9 Традиционни пижами с жилетка за мъже

Pin
Send
Share
Send


Традиционните дрехи са съществена част от всеки гардероб на индианците. Пижамата Kurta с различни видове жилетки / Nehru Jacket / Koti / Bundi е душата на индийското облекло. Носенето на тази етническа комбинация ви дава освежаващ поглед. Експериментирайте с вашия външен вид и стил с якета от различни тъкани на нюанси и изрисувайте стила си по време на празненства като Дивали, пуджа и други събития.

Най-новата курта пижама с дизайн на жилетка за мъже в сватбата:

Топ-9 пижама Kurta с жилетка ви помага да стесните търсенето на стилно, но съвременно етническо облекло,

1. Сензационно оранжево Desi-Aandaaz:

Тази стилна комбинация от куртя пижама и жилетка е идеална за празнични поводи. Сако-дизайнът на коприненото нехру яке е изцяло облицован и има два предни джобчета и мандаринова яка. Churidar има колана със закопчаване с шнур. Оранжевата правилна куртка с странични прорези и пълни ръкави има странични джобове за вграждане и заоблена врата.

2. Banarasi Babu Desi Libas:

Ексклузивна комбинация за мъже и жилетка от курта и пижама за празнични поводи. Курта с дълги ръкави със странични прорези, кръгъл шиен и чурир са зашити от 100% ръчно изработена тънка коприна. Maroon златен дизайнерски жилетка с две джобове отпред и Nehru яка, върху копринена курта, ви дава изключително богат отличителен вид във всяко официално събиране.

3. Nawabi Desi-andaaz:

Привлекателен моно синя коприна с коприна с брокатни ръбове с дълги ръкави и златисто оцветени изкуствени копринени пиджами с шнур. Този костюм е допълнен със златно и синьо брокатно работно яке Nehru със странични джобове. Тази жилетка с kurta pajama pakistani е най-добрата за Eid, Diwali или церемонията по вашето братче, сестра или приятел.

4. Стилът на Desi Hues:

Тази мъжка куртя пижама с жилетка включва самонапечатана натрошена копринена сиво-синя курта с пълни ръкави и мандаринова яка. Churidar е направен от смесена коприна със затваряне на шнурове. Якето ви прави стилно отделени, 3 затваряния с бутони, джобове и мандаринова яка. Носете своя зашеметяващ стил за всеки специален случай, който изглежда зрелищно в него.

5. Черно пристрастяване Деси Пенава:

Любовта към черната курта пижама с талията и козината определя вашето електрифициращо присъствие във всяка среща. Черна копринена смес от а-линия с права подгъв, странични процепи и дълги ръкави и черен чуриър със закопчаване с шнур. Черната жилетка за самостоятелно проектиране с мандаринова яка допълнително подобрява зашеметяващия вид, за да се превърне в живот на елитно събиране.

6. Светещ със златен стил Desi:

Тази комбинация от мъжки жилетки и комплект за пижами включва златна полиестерна смес A-line kurta с дълги ръкави, кръгъл шиен и вентилиран подгъв и чуриар от същия плат. Текстурираното яке Nehru с жакардовия дизайн е уникално оформено с къси бутони и мандаринова яка. Тази златна връзка определено ще привлече внимание, комплименти от гостите.

7. Княжески стил:

Този костюм включва обикновен корона с дължина на коляното с пълна дължина ръкави, странични процепи и кръгъл шиен. Чуридар също е изработен от същия плат. Този комплект притежава уникален стил морска брока от Bundi / жилетка с потли бутони на плакета. Този отличителен стил на якето със сигурност ще подобри Вашето присъствие.

8. Regal Elegance Desi Poshak:

Безупречната бяла курта пижама с жилетка проектира самочувствието ви, вашите усилия за съвършенство. Това умело, добре приспособено обратимо половин яке с мандаринова яка е изработено от 100% тъкани и се предлага в черно и сиво. В комплекта има и бяла курта и чуридар, зашити от памучен плат. Това ще спести място по време на пътуване.

9. Руж Розово Desi Libas:

Този розов комбо се състои от тънък и ярък печат на яке с мотиви, мандаринова яка и преден бутон. Можете да я прикрепите с тънка, прилепена копринена роза с къс ръкав и бял чуриър. Тази курта пижама с талията ще ви даде хладно и удобно излъчване за всяко празнично събитие около сълзите.

Модата е разширение, както и отражение на вашата личност. Нашето традиционно индийско облекло, курта пижама с жилетки, се превръща в категорично облекло за празнични сезони, както и за всяко друго събитие, което се отбелязва в кръга на приятел или семейство. Дори западняците или туристите, които посещават Индия, обичат да ги носят със себе си.

Гледай видеото: Песничка за буквите (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send