Красота и мода

9 Известни дизайнерски дизайни с диамантени бижута

Pin
Send
Share
Send


Диамантите са едни от най-редките и ценни минерали. Диамантите са обичани от всички. Те имат голяма полза в бижутерийната индустрия благодарение на привличането на сноби, тъй като диамантите са скъпи и са символ на статута. За да отговорят на изискванията на клиентите за нови дизайни, много дизайнери са дошли.

Най-новите дизайнерски комплекти за бижута с диаманти:

Тук са топ 9 индийски дизайнерски диамантени бижута за жени са както следва.

1. Обикновено дизайнерско колие за всеки случай:

Този диамантен комплект има зашеметяващ дизайн. Тя е с диамантено огърлица и огърлица, което е подходящо за всеки случай. Дизайнерското бижу с диамант има модерен и етнически вид. Той има красива диамантена обстановка с някои рубини и перли, за да му придаде елегантен вид. Това е много креативен дизайн, изваян от топ дизайнери на диамантени бижута.

2. Дизайнерски обеци с кръгъл камък:

Това са обеци с приблизително 1 карат диамант и сапфирни камъни, вградени в центъра. Това е отличен диамантен крой с хипнотизиращ дизайн. Това е сигурно затваряне на гърба, което осигурява комфорт с красотата. Той има изтънчен, кралски вид, който се носи на специални поводи, както и в партита. Това ще изглежда добре на жени от всички възрасти.

3. Привлекателен дизайнерски диамантен пръстен:

Това е диамантен пръстен на метална обстановка с перфектен диамант от 1 карат в центъра. Пръстенът има отличителен вид, който върви добре във всички случаи. Той има сложна дизайнерска работа, направена от топ дизайнерски бижута, за да му придаде елегантен вид. Това е класически вдъхновен пръстен, който е идеален пример за красиви диамантени бижута.

4. Дизайнерски тежки диамантени огърлици за булчински:

Това е диамантен и златен чокер за благоприятни поводи. Това е тежък и сложен вид. Той има перфектната настройка на капки в края на огърлицата с малки рубини и изумруди, за да му придаде изискан вид. Съответните обеци допълват комплекта. Диамантите са поставени перфектно, за да подчертаят златото. Той е цялостен и елегантен комплект.

Виж повече: Най-новите бижута с диаманти

5. Дизайнерски бели диамантени обеци с перла:

Това са бели диамантени обеци с вградени в тях кобалтово сини скъпоценни камъни. Перленовите капки в центъра му придават изискан вид, подходящ за всички страни и поводи. Тези обеци имат отличен диамантен крой с сложни, флорални дизайни. Тя ще върви добре с жените навсякъде и е проектирана от топ дизайнери на диамантени бижута.

6. Дизайнерска диамантова гривна за жени:

Тази дизайнерска гривна има уникален дизайн. Той е обсипан с диаманти и има златен дизайн. Дизайнът е различен от обичайните дизайни на бижута. Той придава на ръката много елегантен и очарователен вид.

Виж повече: Златна бижутерия Накшатра

7. Дизайнер на бижута с пръстени за нос:

Носовите пръстени като тези изглеждат доста на булката и са подходящи за сватбено облекло. Изработен е от злато и е обсипан с диаманти. Той има красив дизайн и луксозен вид.

8. Модерен дизайнерски диамантен комплект:

Това диамантено бижу е с изключителен дизайн и е изработено от необрязани диаманти. Двата пауна изглеждат блестящо със съвпадащи обеци. Това е наистина парче, което отнема дъха.

Виж повече: Американски комплекти за бижута с диаманти

9. Обеци дизайнер Jhumka:

Това са комбинация от jhumka и обеци. Те изглеждат изключително красиво заради елегантното си проектиране. Те имат тежък вид и ще изглеждат чудесно на традиционното износване.

Диамантените дизайнерски бижута винаги са търсени, защото са идеални за сватби и всеки търси изключителни дизайнерски облекла в такива случаи. Човек може да избира дизайнери според техния бюджет.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Дизайн и оформление на книгата - част 1 (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send