Красота и мода

15 Най-новата колекция от дизайни на Dhoti Kurta с изображения

Pin
Send
Share
Send


За всички случаи, които са индийски и церемониални събития, винаги е добре да се носят индийски тоалети. Традиционната dhoti kurta е перфектното прилягане. Различните модели на този курти наистина помагат да се даде поглед на участника на времето, когато той е мъж или жена, и това ще бъде добро око примамливо. Повечето от родителите в Индия предпочитат да получат този куртис за рождените дни на бебето и други функции.

Най-добрият дизайн на Dhoti Kurta с изображения в Индия:

Ето няколко от най-големите 15 колекции на dhoti kurta с изображения, които вие със сигурност харесвате,

1. Курвата копринена смес:

Тук се намира куртката от коприна, която е идеална за всички страни и поводи. Мъжете могат да носят това за сватби, церемонии и т.н. Цветът на куртата е дълбок и се съчетава добре с приглушения цвят. Това е полезно за всяка брачна церемония или време за поклонение в храма.

2. Сватбена рокля от пенджабски дхоти курта:

Това сватбено облекло Punjabi dhoti kurta за мъжете е това, от което се нуждаете за специален повод. Галата на групата на куртата изглежда много деликатна и джобът също е чист. Куртата има добър пластов ефект, който се стеснява на дъното. Текстурата и завършването на куртата е добре и придава хубав вид на мъжките.

3. Костюмът на Зари Граница Дхоти Курта:

Можеш да носиш тази зари дхоти курта за сватба, докато Зари изглежда богата. Границата го прави много елегантен, но не е над върха. Единствената линия на Zari продължава дори в dhoti и това я прави елегантна. Това е подбрано в бели колекции от курти, има богат вид и придава мек комфорт след износване. Това е най-добрият dhoti kurta за мъжка сватба или всякакви други функции.

4. Бродирана курта:

Този дизайнерски дроти курта за сватба е просто очарователен. Прекрасната бродерия на куртата изглежда много елегантно на копринено-червения цвят. Куртата е специално изработена със съответстваща бродирана лепенка на границата. Ако искате да изберете дизайнерски dhoti kurta за мъжки, след това изберете това, тъй като то е изцяло бродирано; мъжете могат да опитат и този за техния традиционен ден.

5. Dhoti Kurta за деца:

Dhoti kurta за бебета е друго голямо износване, за да накара децата да носят дрехи в индийски стил. Куртата е изработена от кралски сив копринен материал. Бродерията на куртата е чудесна за поводи и сватбени тържества. Тази синя цвят курта привлича вниманието на другите, детето ви ще се насладите на тази рокля и той е готов да впечатли приятелите си.

6. Асиметрична курта:

Асиметричната курта е много богата и чудесна за специалните случаи в живота ви. Това е dhoti kurta за младоженеца, както и бродерията на куртата е величествена. Вие ще изглеждате елегантно в това облекло и ще бъдете приказки за града. Ако искате да дадете подарък на вашите приятели и братовчеди, този ще бъде най-добрият избор да ги изненадате.

7. Дхоти Курта за момче:

Малките момчета ще изглеждат специални в тази курта. Куртата тук е проста и прави рязана, така че момчетата лесно се справят. Куртата има добра бродерия. Ако искаш да подариш сина си, вземи тази курта за сина си на следващия му рожден ден.

8. Дхо Курта с яке:

Можете да погледнете зашеметяващ в обикновена копринена курта, която също слага яке с нея. Контрастният цвят на якето прави чудесно изявление. Можете да го поддържате проста, без да правите бродерия. Това идва в бюджета ви, така че няма нужда да се притеснявате и да получите тази курта за вашата церемония.

9. Куртка Jodhpur Курта:

Ето един вид по рода си раджастански дхоти курта, който е направен с подпис Jodhpur яке. Дхотите се разгорещяват и сакото е плътно прилепнало. Това ви дава царствен поглед. Тези мъже, които са високи, тогава трябва да опитат този костюм за своите поводи, това изглежда добре и със сигурност привлича вниманието на любимия човек.

10. Дхо Курта за дами:

Направете следващото си облекло традиционно с обрат. Това dhoti kurta за момиче е изработено от материал от брокат, който изглежда много царствено. Куртата е къса и без ръкави. Дхотито е направено от чист материал и потокът е перфектен. Момичета, които искат да изпробват уникална идея за традиционен ден, тогава този дхоти салуар с курти ще бъде добър избор.

Виж повече: Най-добрите курти за сватба

11. Дизайнер Дхоти Курта за жени:

Отидете в стил, за да следващия ви път с този дизайнер dhoti kurta за жени. Това лилаво dhoti kurti има прекрасна бродерия, направена върху него. Dhoti частта е разгорена, но не е направена на две части, така че е лесно да се движи. Коледните момичета предпочитат този стил в модел за колежанските дни, това е подходящо за всички момичета и жени.

12. Курта с шал:

Ето още един стил dhoti kurta, който можете да носите като младоженец или за всеки повод. Обикновената бяла курта също има шал. Това го прави да изглежда богат. Богатият поглед привлича вниманието и получава и добри коментари, вземете този за скъпата.

Виж повече: Парти облекла Курта дизайни

13. Култа на Бенгалския стил:

Това е Bengali dhoti kurta за сватба, както и за религиозни поводи, защото работата е извършена върху нея. Бенгалската коприна, използвана, за да направи куртата и дхоти, е чиста и лъскава. Можете да го сдвоите с бенгалски шал, както и за този пълен вид.

14. Южни детски дхоти Курта:

Този южноиндийски dhoti kurta за деца е толкова съвършен, че може да се носи по поводи, както и в церемонии. Размерът на dhoti е подходящ за децата, а коприната - за хубав костюм. Куртата може да бъде и стил с къси ръкави.

15. Fancy Dhoti Kurta:

Дайте на децата си нещо фантастично за носене за специални поводи. В изящната гама курта има бродерия, направена върху тях, заедно с асиметрични разфасовки. Цветовите комбинации също са ярки и прекрасни за церемонии.

Dhoti kurta е перфектното индийско облекло за всички поводи и церемонии. Разнообразие от материали, които можем да намерим в dhoti kurta модел, ние просто трябва да изберем според нашето търсене. Можете да изпробвате простите копринени или тежки бродирани. Опитайте асиметрични стилове за промяна.

Виж повече: Ind-Western Kurtas

Гледай видеото: #10YearsChallenge Успех VS Провал (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send