Красота и мода

9 Най-добри дизайни с червени нокти с картини

Pin
Send
Share
Send


Червеното е такъв цвят, който много харесва сред жените от всички възрасти. Тя има класно чувство към нея. Дали е за рокля или за нокти или може да е съединител, червеният цвят може да освети чар на момичето? Ще се влюбите в нашата колекция от червени дизайни.

Някои от тях са прости дизайни за нокти, които лесно можете да изпробвате. Тук са нашите топ 9 червени дизайни.

1. Червено маникюр с пъпки:

Можете лесно да създадете този вид изкуство за нокти с комбинация от два цвята чрез бяло и червено. Оцветете всичките си нокти с бяло и едно с червено или можете да запазите дизайна, както е показано по-горе, като рисувате всички нокти в червено и едно в бяло. Използвайте контрастни цветове като на бяло използвайте червено и на червено използвайте бели точки с инструмент за опетняване или гърба на клечка за зъби. Оставете да изсъхне и използвайте горен слой. Това е много лесно да се направи дизайн и трябва да го изпробвате.

2. Флорален червен дизайн на ноктите:

Това изкуство за нокти може да бъде създадено с помощта на качествени или печатни водни стикери или чрез използване на техника за рисуване на свободна ръка с акрилни бои и четка за изкуство за нокти. Червеното изкуство за нокти с флорални мотиви изглежда много добре. Определено трябва да опитате. Дръжте ноктите на някои нокти в червено и не забравяйте да нанесете горен слой.

Виж повече: Дизайнът на ноктите в зелено

3. Дизайн на ноктите за шапката на Дядо Коледа:

Дизайнът на ноктите за Коледа определено трябва да съдържа червения цвят като важен елемент. Това е така, защото роклята и шапката на Дядо Коледа са червени на цвят. Можете да се опитате да създадете леки шапки на Санта върху ноктите, като използвате четката за нокти и инструментите за оцветяване. Използвайте червено и бяло за капачките. Чудесно изглеждащ дизайн на ноктите в червено, който можете да спортувате тази Коледа. Бихте ли го опитали?

4. Трицветно червено изкуство за нокти:

Можете да създадете този червен изкуство за нокти с 3 различни нюанса на червено. Лек крем, малко лек и лек червен като в розово. Използвайте само точковите инструменти, за да създадете този модел. Можете да нанесете матово финишно покритие, за да се отървете от блясъка, ако не го предпочитате или да завършите с обикновения горен слой за блестящо покритие.

5. Net Red Nail Art French Съвети:

Можете да създадете това страхотно френско изкуство за нокти за нокти, като използвате плоча за печат или част от мрежата върху блестящ червен лак за нокти. Можете също така да направите френски стил на ноктите с помощта на черен лак за върховете. Готино ли е?

Виж повече: Пурпурни дизайни за нокти

6. Червени леопардови нокти:

Тази версия обаче не е толкова червена; можете да използвате червен лак за нокти вместо светло червения лак за нокти, който виждате на ноктите. Използвайте и златен лак за вътрешността на леопардовите точки. Ще се нуждаете от черен лак за дуото на ноктите. Внимателно следвайте дизайна на всеки нокът и създайте това изкуство за нокти. Използвайте четката си за нокти или клечка за зъби за неравните кръгове на леопардовия печат.

7. Дизайн на червени нокти:

За този дизайн можете да си купите шаблони от пазара на листата или да използвате шаблони за аерограф. Можете също така да създавате шаблони у дома си чрез правилно рязане на скоч ленти, но това ще бъде труден процес. Използвайте червена боя за основата. Сложете шаблона на два нокти и използвайте парче гъба, натопено в лак за сребро и нанесете върху шаблона. Ще получите този модел. Използвайте горен слой за запечатване в дизайна.

Виж повече: Сребърен блясък за нокти

8. Конструкции за нокти на Red Kiss:

Това е много готин дизайн и идеален за парти. Вземете си блестящ червен лак за нокти и нарисувайте всички нокти в червено, с изключение на палеца и безименния пръст. Оцветете тези два пръста с лак за нокти с цвят на кожата. Сега използвайте тъп край на клечка за зъби, за да създадете половин целувка върху тези два нокти и да я оставите да изсъхне. Поставете топ лак за печат в дизайна.

9. Червено Снежинки Nail Art:

Добри ли сте в картината на ръката? Опитайте коледен дизайн като този. Само бяло и червено е всичко, което ще ви е нужно за цветовете.

Хареса ли ни нашата колекция от червени нокти? Оставете коментарите по-долу!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Гледай видеото: Гел лак в домашни условия с Essence. Gel Nails at Home How to and Review (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send