Диета

Здрави кетогенни диетични храни

Pin
Send
Share
Send


Да бъдеш на кетогенна диета е изключително трудно и това, което е по-трудно, е да го последваш религиозно. Резултатите определено си заслужават. Много пъти виждаме, че хората отиват на диета, без да знаят какво и колко да ядат. Много хора държат митове за конкретен хранителен продукт. Грешно хранене води до загуба на тегло, което е силно разочароващо. Днес ще обсъдим Кетогенната диета, която е много здрава и съдържа здравословни храни.

Въвеждането на тази кетогенна диета отнема 90 години назад. Диета, формулирана от д-р Ръсел Милдър в клиниката Майо. Тогава той е бил много ефективен при лечение на епилепсия. Кетогенната диета е основно диета с високо съдържание на мазнини, с ниско съдържание на въглехидрати и с високо съдържание на протеини. Тази диета се оказа много ефективна при изгаряне на мазнини, а не на въглехидрати.

Виж повече: Kelloggs Diet Menu

Кетогенната диета е повече или по-малко диета с ниско съдържание на въглехидрати. Кетозата е състояние на тялото, където има по-малко глюкоза в организма за осигуряване на енергия за различни дейности.

Кетогенната диета изисква човек да следи приема на въглехидрати от човек. Дневният прием на протеин е умерен в зависимост от височината и пола. Типичната структура на кетогенната диета е: Отнема 70% калории от мазнините в тялото, 20% от протеините, 5-10% от въглехидратите. Кетогенната диета намалява до голяма степен по-голямата част.

Как да отида за кетогенна диета: t

1) Вземете книга, за да разберете основния механизъм на кетогенната диета и как тя действително работи и какво не работи.

2) Премахнете всички храни с високо съдържание на въглехидрати, присъстващи в диетата. Всички пълнозърнести храни са примери за храна с високо съдържание на въглехидрати. Включени са също ориз и ориз.

3) Приемането на протеин трябва да се увеличи в организма

4) Кетогенните храни са в основата си истински, естествени, цели храни по природа. Преработените храни са голям не. Захарите, подсладителите, сладките ястия са силно преработени. Приемането им по време на диетата може да има отрицателен ефект върху здравето.

5) Да останеш хидратиран е много важно, тъй като се консумират само храни с ниско съдържание на въглехидрати.

Виж повече: 31 ден загуба на мазнини лекува тренировки

Какво е храна за кетогенна диета:

Високият прием на протеини е задължителен. Ето списък на храната.

i) Яйце: Яйчните белтъци се считат за много високо съдържание на протеини. Така че това е много добър вариант за вегани и не вегани

II) риба: той е с високо съдържание на протеини и много хранителни вещества. Риба на скара може да се консумира от индивида по време на обяд.

III) Соя: Това наистина е благословия за веганите. Той съдържа около 54% ​​протеин и поддържа стомаха пълен в същото време.

IV) Трябва да се консумират тъмни и листни зеленчуци.

х) Ядки като фъстъци, кашу, шам-фъстък са добри за дъвчене по време на вечерната закуска.

VI) рафинираният картоф е една от най-добрите храни, които ще осигурят на тялото ви добри количества въглехидрати. А рафиниран картоф идва с някои от най-хранителните ползи от въглехидрати.

VII) Пържола е един от най-добрите източници на въглехидрати и може да осигури на тялото ви най-добрите и най-висококачествени въглехидрати, които действително ще повлияят на физиката ви.

VIII) Говеждото месо е едно от най-добрите храни за поставяне на големи количества кабини в тялото ви. Говеждото месо е едно от най-консумираните храни в името на въглехидратния ресурс.

IX) хлебни изделия - един от най-добрите източници на въглехидрати винаги са били хлебни продукти като хляб, хлебчета, понички, сладкиши и др. и много други подобни продукти.

х) Овесът е един от най-високите източници на въглехидрати. Човек не може просто да ги подценява заради вкуса им.

Високата храна с въглехидрати е голям не. Списъкът на храни с високо съдържание на въглехидрати, които обикновено се консумират от хората, е както следва

и) Доматите са богати на захар. Трябва да се провери.
II) Надутият ориз е с високо съдържание на въглехидрати. Така че просто не продължавайте да я дъвчете по време на закуски.
III) Хлябът съдържа високо съдържание на въглехидрати.

Здравословни рискове:

Хората с диабет тип А не трябва да го правят.

Виж повече: P90X Вегетарианска диета

Ползи от кетогенната диета:

1) Той увеличава метаболизма на организма, за да използва и изгаря мазнините, които вече са налице. В случай на диета с високо съдържание на въглехидрати мазнината в тялото не се изгаря лесно и става много трудно да се използва в последния момент. Кетозата помага за мобилизиране на мазнини като енергия, необходима на организма за извършване на различни дейности.

2) Тази диета има висок прием на протеини, което е много важно за функционирането на тялото.

3) Кетогенната диета отблъсква глада при много хора, като по този начин намалява апетита към външни мазнини и необработени храни. Какво е по-добре от това да сте на диета с ниско съдържание на въглехидрати и да не се чувствате толкова гладни, както обикновено?

4) Кетогенна диета за отслабване:

Кетогенната диета може да помогне за по-голяма и ефективна загуба на тегло и това е един от най-добрите начини за намаляване на теглото чрез ядене на здравословни храни, които подпомагат физическите дейности на тялото. Според много проучвания е доказано, че такава диета с ниско съдържание на въглехидрати може да позволи на хората да намалят теглото си по-лесно, много по-бързо от диетата с ниско съдържание на мазнини. Дори ако човек приема диетични добавки, човек не може просто да загуби теглото си с това. Винаги се изисква много въглехидрати или кетогенна диета.

Човек може лесно да се отърве от излишната вода от тялото си с помощта на такива диетични планове. Човек може да ограничи приема на лоши калории, които не правят нищо, но остават в тялото под формата на излишната мазнина. Когато бъбрекът започне да губи натрий, това ще доведе до бърза загуба на тегло. Диетите, които са смес от ниско съдържание на въглехидрати и ниско съдържание на мазнини, могат да доведат до ефективна загуба на тегло. Тъй като човек има добри количества фибри чрез тези диети, желанието за глад се намалява, както се обсъжда в предишните точки.

5) Добре е за коремната кухина - кетогенната диета също е добра за коремната кухина, която е един от най-важните фактори, определящи загубата на тегло. Коремната кухина е основно място, където мазнината ще определи дали ще има някакви неблагоприятни странични ефекти върху тялото. Това е един от най-важните факти, който трябва да се има предвид, когато някой се опитва да определи ползите от диета с ниско съдържание на въглехидрати. Като много мазнини в тази част на тялото очевидно ще доведе до прекомерно тегло и че твърде много бързо. Човек не може просто да намали мазнините в тази част на тялото, без да се поддържа кетогенна диета.

6) Кетогенната диета ще помогне за увеличаването на здравите или добри нива на холестерол, които всъщност са необходимост за нашето тяло. Всички молекули на холестерола са повече или по-малко еднакви. HDL обикновено означава липопротеини, които обикновено носят холестерола около кръвта. LDL пренася холестерола от черния дроб до останалата част на тялото и го прави полезен.

7) А ниско въглехидрати или ketogenic диета план може да бъде полезен за тялото, тъй като помага за намаляване на нивата на кръвната захар. Тя ще помогне за подобряване на състоянието на хората, страдащи от диабет тип 2. t Въглехидратите обикновено се сегментират до по-малки захарни групи или глюкоза в тялото, откъдето влизат в кръвния поток и влияят на нивата на кръвната захар. Това не е добро нещо за тялото и може да се каже, че е едно от най-лошите неща за въглехидратите. А ниско въглехидрати или кетогенни ще помогне за предотвратяване на това.

В тази статия сте получили някои от най-добрите факти относно кетогенната диета и ползите от такава диета с ниско съдържание на въглехидрати. Такава диета е изключително необходима за отслабване и за да се отървете от някои от най-вредните болести.

Гледай видеото: По-здрави Панирани КЕТО филенца (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send