Красота и мода

9 Красиви копринени копринени сара с изображения

Pin
Send
Share
Send


Косата коса се произвежда предимно в щат Чхатисгарх, Индия. Този вид коприна се получава от индийски буби. Champa, регион в Chhattisgarh се третира като най-добрия производител на коса коприна по целия свят. Космата Коса се използва не само за приготвяне на традиционни тоалети, но и за изработка на различни дизайнерски костюми. Коса копринената сари се счита за идеална за всеки специален случай и има традиционно докосване. Това е било прието в различни други страни заради своята красота.

Красива коприна Sarees Коса със снимки: t

Тук са нашите топ 9 красиви коса копринени сари със снимки, както е дадено по-долу.

1. Крем и домати Цветна коприна Сари:

Кремавата и доматена коса коприна изглежда жизнена и лъскава, поради своята копринена текстура. Фината и висококачествена материя прави това много леко. Pallu частта е основно прост червен домат с елегантна сребриста подплата. Тази комбинация сари е подходяща за жени от всички възрасти. Абсолютно изглеждате стилно.

2. Жълто коса копринено сари с мотив и граница:

Проектираните многоцветни мотиви с тази жълта коса копринена сари осигуряват изключителен външен вид. Ако ви харесва този модел на печатни копринени сари, този тип коса коприна с жизнена жълта материя е подходящата превръзка към стила. Плисиран палуу ви предлага с формален и бляскав вид.

3. Тъмно кафяви коси копринени сари с геометрични дизайни:

Великолепието е специалната особеност на този коса копринен сари. Печатните периодични блокови конструкции само по границата и по палубата са прекрасни. Тази впечатляваща сари има син контраст с розовата основа. Вие просто изглеждате сензационно в тази страна носите сари с блестящ ефект. Това е един от най-добрите сари в парти коса в копринени сари.

4. Зелени ръчно тъкани чисти коприни Сари:

Това парче сари е ръчно тъкана чиста коса коприна. Златната граница с този зелен нюанс възхвалява вашата красота. За да добавите цвят към този прост зелен нюанс, три цвята се добавят в широки ленти, които я правят да изглежда контрастно. Златната блуза и златните орнаменти завършват вашата превръзка. Ще бъдете в центъра на привличането на този стил коса коприна.

Виж повече: Chikankari Sarees

5. Кафяво копринено сари от кокосови козини:

Този коса сари е смесен и изгледи за мача. Горната половина има триъгълни вълнообразни модели в кафяв и кремав цвят. Докато в долната половина основният цвят е кремообразен, заедно с калкан в кафяво и черно последователно. Ако лъжете, за да се възползвате от дизайна на синята врата или с блус, можете да го направите.

6. Жълто-бял печат на коса коприна Сари:

Основният основен цвят на този коса копринен сари е бял с жълта и зелена райета. Тя се състои от видни отпечатъци на граничната облицовка. Бялото е цвят, който допълва друг цвят. Тази коса коприна има приятен и елегантен вид. Това е едно от красивите печатни сари в коса копринени сари.

Виж повече: Tussar Silk Sarees Images

7. Синьо-сив храм дизайн Коса копринен сари:

Блестящият блясък подсилва тази козина от синя коса. Този син цвят върви успоредно с храмовия дизайн в сиви цветове. Можете да се обличате със сив цвят лъскава или блестяща блуза материал.

8. Червено и бяло козе копринено сари с отпечатъци на Warli:

Отпечатъците на Warli са широко използвани отпечатъци в сари, облекло или други материали. Можете да изберете този стил с коса коприна. Черните отпечатъци имат блестящ ефект върху почти белия основен коса сари. За да добавите някакъв оттенък към това парче, можете да отидете за обикновен червен цвят за другата половина на сари. Този сари има черни и червени ивици по границата.

Виж повече: Дизайнерски крепи Sarees

9. Бежово и кафяво кожено копринено сари:

Бежовата оцветена основа на тази коса коприна осигурява ютен ефект на тази част от сари. Това може да се носи във всеки официален повод. Този прост сари има многоцветно палу, за да изглежда още по-привлекателно.

Тези коса копринени сари дават блестящ ефект, който е специалността на този сари. Това са предимно за конкретни събития, които не са за ежедневна употреба. Текстурата е много мека и лъскава. Те могат да бъдат смесени и съчетани с модерен дизайн, за да изглеждат забележителни.

Гледай видеото: NYSTV - Nephilim Bones and Excavating the Truth w Joe Taylor - Multi - Language (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send