Красота и мода

9 Последни дизайнерски книги с изображения от Mehndi

Pin
Send
Share
Send


Мехнди е древна форма на боди арт, която се практикува в Близкия изток, Индия и части от Африка в продължение на хиляди години. Жените предпочитат да прилагат mehandi за почти всички поводи, за да изглеждат специални.

Мехенди предлага начин да участвате в многовековна традиция, която все още се практикува в Индия. Има много книги за дизайн на Менди, които помагат при избора на най-добрите проекти.

Най-добрите дизайни на книги в Mehndi:

Ето списък на някои от най-добрите индийски мехнди дизайнерски книги заедно с примерни дизайни на мехнди, които ви помагат да получите възможно най-добрите мехенди дизайни.

1. Вечността на книгата за картини на хената на Лорета Рим:

Loretta Rome проследява произхода и значението на традиционния дизайн, демонстрира как да ги създаде върху кожата и разкрива рецепти, инструменти и техники, необходими за рисуване на проекти, които варират от прости до сложни. Тази книга предлага практическа информация и творческо вдъхновение.

2. Изкуството на книгата на Карина Фабий:

Това е силно препоръчвана книга от много хора, тъй като тя се ръководи стъпка по стъпка инструкции за къна, която е пълна с вдъхновяващи снимки на традиционни и съвременни дизайни mehendi. Тази книга показва как да създадете собствена красива хна дизайн.

3. Изкуството на дизайна на Mehandi Книга на Sumita Batra:

Изкуството на Мехенди се впуска в историята на мехенди в света на модата от 90-те години и предлага практическа инструкция как да се приготвя и прилага хена. Повече от 30 оригинални дизайна, 125 цветни снимки и 150 линейни рисунки ръководство както за модата, така и за духовно съзнание.

4. Хена от главата до петите! Декорация на тяло / Оцветяване на косата / Лекарствена употреба Книга на Норма Пасекоф Вайнберг:

Декорацията на тялото с помощта на бои, направени от естествена хена, никога не е била по-популярна и тази книга на мехенди предлага пълни инструкции, рецепти и проекти за изкуството на кожата от къна и как да се използва Mehndi за оцветяване на косата за естествена коса и кондициониране на ноктите, лекарства и др.

5. Книгата на ръцете на Надя от Карен Английски:

Тази проста мехнди дизайнерска книга казва как да се подготви къна и колко важно е механди за сватби и други поводи. Той е прост и популярен дизайн от всички други проекти. Този стил Mehendi е за големите, конструирани флорални мотиви, които обикновено се подчертават от жените.

6. Изкуството на Мехенди Книгата на Джейн Гликксман:

Тази прекрасна книга на Механди описва древното изкуство за рисуване на ръце, глезени и по-мехенди за всички случаи. Това е детска книга, включваща изкуството на Механди, списъци за покупки за консумативи и много уникални дизайни.

7. Книга за оцветяване на Creative Haven Mehandi на Марти Ноубъл:

Този арабски mehendi дизайн книга включва екзотични птици, пеперуди и цветя в изобилие всички тези дизайни mehandi предлагат колористите множество вълнуващи предизвикателства. 31 впечатляващи модела се основават на автентични индийски, африкански и близкоизточни източници. Тази арабска мехнди дизайнерска книга предлага бягство в един свят на вдъхновение и артистична реализация.

8. Mehndi: Изкуството на картината на тялото на хената:

Древното изкуство за боядисване на тялото на къна, широко използвано в различните страни, варира от различни култури и религиозни традиции. Освен модерната употреба на къна като модерна, временна татуировка, традиционните дизайни са били използвани за празнуване на сватби и религиозни празници.

9. Традиционна книга за тяло на хена от Марти Ноубъл:

Тази книга за проектиране на булчински менди има колекция от очарователни изображения, адаптирани от автентични дизайни на мехнди, включва повече от 160 прекрасни, безплатни модела, които се използват за покриване на ръцете, предмишниците и краката. подробни изображения на екзотични птици и човешки лица.

Заключение:

Всички те са най-популярните дизайни на индийски книги за механди, които говорят за древното индийско изкуство за дизайн на къната, е най-горещият аксесоар, спортуван от днешния свят на модата. Художникът Механди до звездите носи окончателното ръководство към тази 3000-годишна художествена форма на живописта на тялото.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Halloween Party Hayride A Coat for Marjorie (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send