Татуировки

9 Най-страшни мрачни татуирани дизайни

Pin
Send
Share
Send


Любителите на татуировките изобразяват дизайни, които докосват душата им или ги очароват, така че те да изглеждат по-очарователни и необикновени от другите. Сред многото дизайни някои хора оценяват дизайна на татуировката, която представлява края на живота на човека и тази татуировка насърчава хората да се наслаждават или да живеят по-пълноценно, тъй като скоро ще бъдат изправени пред смъртта, която е неизбежна.

Тези татуировки обикновено изобразяват злите са по-тъмните нюанси на живота и обикновено са изобразени с черно мастило, за да изглеждат по-пламъци и близки до природата.

Творчески и стилни Grim Reaper Tattoo Designs:

Нека да разгледаме до 9 различни вида татуировка на жътварките.

1. Уникален татуировъчен дизайн:

Това е завладяваща татуировка, в която са изобразени призрачните дървета в задната част, а жътварката върви с голям сърп в ръцете си в предната част в търсене на задачата си. Това може да покаже, че мрачният жътвар се движи в такъв вид място, преди да достигне до страдащия, за да избере душата.

2. Художествен дизайн на татуировките на Reaper:

Това е зашеметяващ дизайн, поставен върху ръцете на човека по илюстративен начин и цветовата схема го прави по-сензационен. Доверие и вярваше, че жетварят е използвал острата си коса, за да отдели душата от тялото и след това да ги вземе заедно с тях.

3. Великолепна конструкция за татуиране на жътварчета:

Това са едни от най-големите дизайни на татуировките, които могат да привлекат вниманието на другите на пръв поглед и могат да ви придадат удивителен вид. Тъй като мрачният жътвар символизира смъртта, черепът прави същото и стила, в който е нарисуван, изглежда чудесно.

4. Страшен мрачен татуиран дизайн на жътварката:

Този татуиран дизайн на черепа може лесно да изплаши хората с външния си вид и този черепов образ с широки остри зъби, кухите очи без емоции по лицето и малки черепи могат да бъдат събрани души, висящи навсякъде, които лесно могат да плашат хората.

5. Интересен татуировъчен дизайн:

За разлика от Grim Reapers женските жътвари държат значението и просто имат дълги поклащащи се косми и някои конструкции могат да имат крила, изпълняващи цялата отговорност, която правят жътварите. Тук жестокият поглед в очите на женския мрачен жътвар с остър сърп в ръка показва, че тя е на работа за привеждане на душите.

6. Впечатляващ татуировъчен дизайн:

Татуировките на Grim Reaper са свързани със старото училище и идеи и са проектирани в по-тъмни нюанси, но в този дизайн цветовата схема и комбинация го правят по-ефектен и зашеметяващ с един поглед.

7. Вдъхновяващ татуировъчен дизайн:

Тъй като смъртта е неизбежна и всеки човек трябва да се сблъска с нея един или друг ден, датата и времето са фиксирани и мрачните жетвари са само носителят на душата. Тези татуировки са само напомнянето, че всеки трябва да се изправи пред този ден.

8. Традиционен татуировъчен дизайн:

Тъй като жътварите винаги са свързани с тъмнината, негативността и злите мисли, те са представени в черни нюанси, тъй като цветното черно изобразява същото. Този татуиран дизайн очертава жътвата с остър сърп в черно и бяло, което означава, че той скоро пристига да вземе душата и да освободи лицето от настоящите му задължения.

9. Дизайнер на татуировки с копчета за разкъсване на кожата:

Последно, но не на последно място, това е невероятен татуиран дизайн, изобразен на гърдите, сякаш гръдният кош е изтръгнат, а мрачния жътвар изважда ръцете си, за да вземе кисел живот с сърп в ръцете. Това е прекрасно произведение на изкуството, което дава жив и реалистичен поглед на образа.

Reaper татуировка е като цяло проектирана от мъже, но сега много жени също дизайн като жътварите са истината на живота. Тези дизайни обикновено са в по-големи размери по детайлен начин, което придава невероятен вид на ползвателя. Татуировката може да бъде проектирана по много начини, форми и размери и на всяка част от тялото според желанието и външния ви вид.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Пол Уошър -- Истинско поклонение и посвещение на Христос (Може 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send