Красота и мода

Топ 9 дизайн на изкуството за нокти на паун

Pin
Send
Share
Send


Пауни са най-красивите и един от най-колоритните животни. Паунови пера се харесват от всички и заради живите и живи цветове изглеждат много интересни. Тези цветове често се използват в дизайна на ноктите и добавят към красотата на жената. Ето някои най-случващи се, лесни за изработване, цветни и интересни нокти, в които се използват паунови пера и цветове в различни форми.

Красиви дизайни с изкуствени нокти на паун с изображения:

Дългите нокти изглеждат удивително с дизайна на синия и зеления паун. Блестящият ефект кара дизайна да изглежда жив и ярък. Традиционното перо на пауна е много добре изработено и използването на цветове също е направено разумно.

Равномерно нарязаните къси нокти са покрити с перо. Оранжевото докосване придава жизненост на изкуството и придава много ярък външен вид. На малките нокти, произведенията на изкуството трябва да се правят с много грижа и внимание, за да придадат красив външен вид.

Това фънки модерно изкуство за нокти изглежда умно. С дизайна продължава от един пирон до другия, това прави общия външен вид много небрежен, но интелигентен и оживен. Лесно е да се направи и изборът на цветове за изкуството е и матово покритие, но изглежда много оживено.

Пауна е получил модерно докосване тук с пунктирания ефект. Точките са в модата, а комбинацията с паунови цветове показва иновативното представяне на произведенията на изкуството. Също така се прави много добре и всеки цвят прави разлика. Блестящите очертания придават много сияние на ноктите.

Описанието на лицето и тялото на пауна върху средния пръст и неговите пера продължиха по ноктите на гола основа е съвсем нова концепция. Използването на цветовете е жизнено и подходящо за всички цветове. Преди всичко, нокътя е много фина и изисква много време и усилия за такъв перфектен резултат.

Виж повече: Как да премахнете акрилни нокти у дома

Дори и с тъмната основа, паунови пера са излезли много хубаво. Малките нокти са допълнително предимство, което дава по-пълен вид на простия дизайн на ноктите. В допълнение, минималният блясък, използван за подчертаване, прави ноктите много ярки.

Среброто е любимо на всяко момиче. Използването на дизайн на пауново перо със сребро е нов обрат в това изкуство за нокти. Черните акценти и сребърният блясък придават приятна текстура на цялостния вид. Това изкуство за нокти ще подхожда на цялата дължина на ноктите и изборът на сребриста боя за нокти може да бъде направена според тена, като по този начин се дава и иновация.

Това изкуство за нокти е най-близката реплика на истинско пауново перо. Направено е много разумно и изборът на цветове и перфектните ходове в комбинация придават реалистичен вид. Той също изглежда ярък и оживен.

Виж повече: Кристални дизайни за нокти

Това изкуство за нокти е толкова красиво, колкото и истински паун. Изкуството се прави в продължение на всички нокти, което го прави още по-реалистичен и естествен. Съставено на гола основа, цветовете на истинския паун също излязоха много добре.

Това прилича на паун в изискан вид. Това изкуство за нокти ще върви добре с всички видове и нюанси на носене и има много новаторски стил. Цветът на пауна е комбиниран наистина добре, което дава възможност за сливане на традиционното и модерното изкуство.

Тези изкуства за нокти са много лесни и човек може да го направи сам. Може да отнеме време първоначално, но с практиката всички ние можем да постигнем съвършенство.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: A Darwinian theory of beauty. Denis Dutton (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send