Прически

8 най-добри гръцки прически

Pin
Send
Share
Send


Днес светът вярва в глобалната агломерация. Думата глобализация е залепена до модернизацията, точно между урбанизацията. Сега тези големи думи са завършили в смесването на култури, за да станем едно, но след това традиционните чувства към собствената култура никога не могат да се променят. Въпреки че стиловете се променят, те се следват. Гърция беше земя на благодат и именно Гърция за пръв път започна световния театър с явния си костюм и митология. Въпреки това, днес все още е чудно да видим гръцките прически като тенденция и ако искате да ги следвате, вземете прост реплика от тук.

Прости и лесни гръцки прически за жени:

1. Претоварване с екстравагантност:

Гърците бяха известни с красотата и изяществото си и тази прическа напълно оправдава това. Гръцките прически винаги са били сложни за начало и този човек носи короната на всички тях. За да пресъздадете този външен вид, можете да се възползвате от разширяването на косата. Използвайте набраздени плитки и тържествена кифла на гърба и я сдвоете с хлабави къдрици на гърба.

2. Всекидневния поглед:

Горещото лято може да е малко по-лошо и по това време този ежедневен гръцки поглед просто няма да е справедлив за вече грациозното ви лятно облекло. Започнете с плетене на косата от върха. Преди тази част косата ви от средата. Отиди по целия път надолу и след това просто го увийте около главата си. Раздуйте плитката правилно, за да добавите обем към външния вид.

3. Класният нисък кок:

Добавянето на аксесоар към този гръцки ансамбъл със сигурност ще подхранва външния вид, но това, което грабва атракцията ни, е красивите обрати на страната, които водят чак до гърба, където главата завършва в красива навита кок. Това е ниска кок, но не висящо, поради което използването на бомби за запазване на кифла на място е важно. Не се стремете към съвършенство; нека бъде малко разхвърлян.

4. Тежката плитка:

Използването на лента на главата беше обща сцена в много гръцки прически и тук включваме една такава прическа. Това е осем нишки тежка плитка, която може да се постигне с помощта на косата разширения. Използването на косата разширява обема на плитката. Дори и да не можете да направите осем нишки оплетка за оплетка, която може да се раздува, за да се добави тежък обем, сигурно края плътно.

Виж повече: Фънки изображения на прическа

5. Свободните плавни вълни:

Много пъти хората не могат да правят разлика между къдрената плажна вълна и правилните къдрици. Докато правилните къдрици са много по-интензивни, плажните вълни дават усещането за мокра коса, която предстои да бъде изсушена и това може да се използва за ваша полза. сдвоете го с предно завъртане и използвайте лента за глава вместо корона.

6. Обвивката на водопада:

Не е толкова трудно да изберем гръцки прически, тъй като много от тях могат да се видят днес по един по-модифициран и опростен начин. Водопадът е класически пример за това, когато плитката започва от единия край на главата и преминава чак до другата страна. Този стил на плитка представя падащ водопад. Използвайте къдрици за свободните ключалки, за да му придадете класически вид.

Виж повече: Как да нос Bun

7. The Messy Up Do:

Започнете с проста плитка отпред. Сега събери останалата част от косата и вземи от нея раздели, за да го дразни за обем. След като дразненето е направено на короната вземете част от средата и я завържете в разхвърлян случай. Използвайте плитки отдолу и отпред, за да добавите ревност към външния вид.

Виж повече: Прическа за дредове

8. Под оплетката:

За тази гледна точка започнете с обвързването на пони, но не забравяйте да оставите части от ключалки отпред. Сега използвайте предните ключалки, за да завържете плитката, която ще продължи по целия път до задната част на главата заедно с понито, което би довело до красива кифла с плитка отдолу.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send