Красота и мода

10 най-добрите черно-бели дизайни на ноктите

Pin
Send
Share
Send


Луд ли си за дизайна на ноктите? Някога сте опитвали черно-бели дизайни за нокти? Черно и бяло е жизненоважната цветова комбинация, съчетанието от цветове, което винаги изглежда добре на почти всичко, отваряйки се от домашен декор, дрехи и особено ноктите ви. Несигурно е, че търсите редица елегантни и елегантни нокти, а след това черно и бяло е един от най-добрите начини да отидете.

Това е цветна смес, която е постоянно в мода, както и по стил. Тя върви с почти цялото нещо и в никакъв случай не изглежда невероятно. Той е перфектен както за зашеметяващ, така и за официални събития, които в противен случай се събират с ежедневни действия. Можете да опитате много различни стилове, както и модели от двата цвята - ивици, точки, блясък, геометрични отпечатъци, плюс още.

Черно-бели дизайни на ноктите:

Сега, по-долу обясних някои от уникалните и най-добрите черно-бели нокти. Те са както следва;

1. Скъпоценни нокти за нокти:

Този дизайн на ноктите е много модерен и умен. Единственият критерий е, че той може да бъде завършен на широки нокти; файл в квадратна форма е допълнителна полза. Това е добър начин да подхранвате така наречената „стая“ на ноктите си.

2. Свеж сняг:

Това може да са най-елегантните нокти в целия този кръг. Комбо от блестящ перлен лак плюс блестящи сребърни съвети създават тези нокти, изглеждат само сега, снега се целува. Ярък!

3. Art Nail Art:

В този дизайн се създава цвете върху ноктите. Тези видове дизайн на ноктите ще ви предложат нещо уникално. Можете да изберете различни видове цветя, които се различават по размер и цветове за използване. В тази, художникът използва трицветен лак за нокти: черен, бял и син. Това е просто, но привлекателно.

4. Черно-бяла вода за мрамор

Винаги избирайте вода на стайна температура и не забравяйте да предпазвате кожата около ноктите с лента или с мазен крем, за да улесните отстраняването на останалите лакове.

Виж повече: Дизайни с изкуство за пеперуда

5. Използвайте ефектите за полиране:

Има многобройни ефекти за полиране на ноктите, които могат да се получат на пазара като Crackle effect, Magnetic effect, Croc effect, Color changing polishes и др.

6. Новогодишни черни звезди:

Много скоро, след като сте избрали да отидете черно и бяло, не означава, че не можете да затворите забавлението от вашия маникюр. Отпечатаните звезди, както и блясъкът добавят радостен усет.

Виж повече: Ноктите за бонбони Cane Cane

7. Изкуство за нокти на зебра:

Зебра ноктите изглеждат страхотни, докато се прави правилно, както и с точност. Това е животинско принтиране на ноктите, което изглежда супер стилно, когато се прави правилно! Това е най-добрата работа на късите нокти. Можете да използвате зебра разпечатки нокти изкуство в различни начини зависи от размера на стаята, с която ще се стремите. Можете да използвате ясен, прозрачен лак за нокти като основно покритие.

8. Полка точки:

Погледнете този сингъл. Тази маникюра с полна точка изглежда стилно и елегантно с бяла, чиста обстановка, проектирана от малки черни точки. Това е много лесно за изпълнение. Главното нещо е да гледате модата, за да използвате различен фон плюс точка на пръстена.

Виж повече: Акрилни нокти у дома

9. Ноктите на женско биле:

хипнотизирайте от тези черно-бели ивици. Ако това изглежда като стил, който можете да видите физически да се люлеете денонощно, ние ви предлагаме да прекарате в ивичеста чиния, за да ускорите метода.

10. Нокти за котки:

За да получите този вид, създайте бял кръгъл връх за лицето, както и добавете два малки триъгълника за ушите. В момента нарисуваме 2 черни точки за очите и 1 за нос. Нарисувайте устата плюс мустаците на котката. Извършете полка на всички допълнителни нокти. Най-добре покрийте ноктите си с рисунката.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Nail Art Урок: Райли в големия свят (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send