Красота и мода

9 прически за момичета със средна коса

Pin
Send
Share
Send


Дългата коса е трудна за отглеждане и също изисква много поддръжка. Въпреки това, не всички от нас са надарени с фино качество на косата, така че средната дължина е най-подходяща за предотвратяване на косата да изглежда скучна и къдрава след определена дължина. А за тези, които смятат, че средната дължина не е много интересна, прочетете за тези лесни средни прически, които изглеждат много стилно и добре подхождат на всички поводи.

Можете също да Аксесоари тези стилове за официално и партия вид. Независимо от вида на косата, можете да го носите до средна дължина и е лесна за поддръжка.

Най-добри средни прически за момичета със снимки:

1. Странична права коса:

Прическата е лесна за изработка и лесна за поддръжка. Косата със средна дължина може да се подстригва неравномерно от всички страни, за да придаде пернат вид и да направи външния вид мек и много женствен. Всичко, от което се нуждаете, е да изсъхне малко преди да се изнесете, а косата изглежда просто перфектна.

2. Странични плитки:

Косите никога не се объркват за всеки случай и са вечнозелени. Погледът може да бъде разбит и фънки или подредени в зависимост от обема на косата. Средно дългата коса изглежда невероятно със странични плитки. Космите могат да бъдат оформени по различни други начини, за да направят косата ви интересна и управляема.

3. Пластов изглед:

Наслоеното рязане прави косата да изглежда обемна на короната и добавя много скокове към всякакъв вид коса. Косата се поддържа кратка в горната част и постепенно слоевете се създават, като се поддържа по-дълго. Можете също да го екипирате с бретон или ресни за различен вид.

Виж повече: Индийски булчински прически за средно дълга коса

4. Необработена опашка:

Мръсните конски опашки вероятно са най-простите от всички прически за всяка дължина на косата. Това обаче е подходящо, когато нямате време за фантастична прическа. Лесно е да се направи и изглежда много стилно, когато се прави правилно.

5. Меки къдрици:

Soft Curls или вълни в косата изглежда деликатно и добавя обем на косата. Можете също да използвате маркиране, за да добавите дълбочина към общия вид.

6. Странична кифла:

Side Bun е подходящ за обикновен стил на работа, за сватба или дори ако искате да прекарате мързелив следобед или да си починете. Стилът е лесен за изработка. Всичко, което трябва да направите, е да подредите косата от всички страни и да го закрепите от едната страна. За официален поглед, аксесоари съответно.

7. Пръсти и вълни:

Ударът може да изглежда елегантен и деликатен, когато се съчетава с меки вълни. Този среден стил има полупластова кройка с къси бретончета отстрани, а косата е оформена с прост полу-къдрав вид. Цялостният външен вид е мек и много женствен.

8. Супер къдрици:

Това е хубав стил за много къдрава коса. Заобленото подстригване се прави от всички страни, а естествените къдрици придават вид на поп звезда. Стилът е лесен за изпълнение дори ако нямате естествено къдрава коса. Всичко, от което се нуждаете, е добра маша за коса и много лак за коса.

Виж повече: Летни прически за средна коса

9. Права коса с ресни:

Тези, които имат естествено права коса, могат да получат средно дълги оттенъци от всички страни и да ги екипират с ресни. Погледът е прост и стилен едновременно. Въпреки това, ако имате тъмен цвят на кожата, избягвайте стила, за да не позволите да изглеждате много тъмни.

Тези момичета прически са си струва да опитате, тъй като те са лесно да се направи и поддържа. Нещо повече, това не включва много експерименти и следователно е безопасно.

Източници на изображения: запас на затвора 3, 4, 5, 6.

Гледай видеото: 10 лесни прически за дълга и средно дълга коса (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send