Красота и мода

9 зомби татуировка дизайни и идеи, които са най-добре да се изплаши

Pin
Send
Share
Send


Много хора обичат ужасите и страшните татуировки, така че татуировките на зомби са идеални за тях. За зомбите се казва, че са създания, които са мъртви и имат само едно желание да заразят други живи хора, като ги хапят. Зомби татуировката е също популярна сред хората, които са вдъхновени от готически произведения на изкуството, литература и хорър категория също. Зомби татуировките са проектирани от хора от много десетилетия, но филмите за зомбита и специалния ефект и приключенията правят зомбитата татуировка по-популярна сред любителите на татуировките.

Най-добрите идеи и дизайни на татуировките за зомби за мъже и жени:

Нека да хвърлим бърз поглед към топ 9 различен тип дизайн на татуировката на зомби за вас.

1. Зелен дизайн на татуировките на зомбита:

Тази татуировка на зомби е изобразена в зелено, за да изглежда по-страшна и плашеща на пръв поглед. Кухите очи на зомбито на татуировката изобразяват сякаш той е ядосан, а счупените зъби придават по-сложен вид на образа и лесно могат да изплашат други хора.

2. Дизайнер на татуировки със зомби:

Въпреки че татуировките на зомби са ужасяващи, но когато са изобразени по подходящ начин, те изглеждат сензационни с признаци на страх в него. Тук любимец на зомби изобразява изработен дизайн, покриващ страните на ребрата, а елементите и цветовете придават страшен вид.

3. Хубаво татуиране на зомби:

Светлите нюанси на зеления цвят заедно с кръвта капе от очите, устните и върху някои нокти, добавяйки по-страховит поглед към това изображение на татуировката на момичето-зомби. Малък кълвач, който лети и я целува с клюн, придава по-ефектен поглед на цялата концепция.

4. Дизайнер на татуировките:

Това може да бъде най-ужасяващ дизайн на татуировката, където в малко момче е създаден на ръкавите на човека, изобразяващ вида на ужасяващо зомби. Петната по главата заедно с кръвта, изливаща се от устата, дават реалистичен изглед на образа.

5. Вълнуващ дизайн на татуировките на зомбита:

Този зомби татуировка флаш дизайн е наричан като хора, които са мъртви и е reanimated обратно в други страшно и гръбначния стълб охлаждане изглежда. Тук в този дизайн черепът на зомбито е скициран, където вместо нос и едно око има куха структура и другото око е изобразено в бели и остри свирепи зъби, които придават по-зловещ поглед на образа.

6. Привлекателен дизайн на татуировките на зомбита:

Тук, в това изображение, страшното зомби се изобразява в сладък, весел начин, който придава хладен и весел поглед на зрителя. Големите изпъкнали очи, счупените зъби и кръвта, които изливаха устата и близките реклами, изглеждаха по-скоро за това сладко малко зомби.

Виж повече: Дизайни за татуиране на вещици

7. Фантастичен дизайн на ръката на зомби:

Носителят е проектирал обезсърчителни зомби ръце на раменете си, като им придаде реалистичен и оживен поглед. Изглежда, сякаш зомбито тласка силно ноктите си върху гърдите на човека и кръвта се излива.

8. Дизайн на татуировки на двойки зомби:

Този тип зомбита татуировка мъж и жена дизайн е идеален за тези хора, които са внимание и този вид татуировка може да даде повишава поглед към тяхната личност също. Тук мъжките и женските зомби са изобразени на краката на любителя на татуировките и живите цветове я правят по-страшно.

Виж повече: Страшни татуировки за мъже и жени

9. Златен дизайн на татуировката на зомби:

Различните елементи като прилепите, светлината и гробището правят този зомби татуиран дизайн по-блестящ и ужасяващ от всеки ъгъл. Белите кухи очи на зомбито, призрачните дървета и редица цветове придават превъзходен поглед на ръкавите на ползвателя.

В зомбита татуировки могат да бъдат оформени по много начини, стилове и модел, ако те са clubbed с различни миниатюри като вампири, призрак, кръв капе от устата си изглежда по-трудна. Татуировката на зомби може да бъде изобразена на всяка част от тялото, както и от мъже и жени, според вашия избор и желание.

Виж повече: Най-добри татуировки на дявола

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: ПОПРОБУЙ НЕ ЗАЛИПНУТЬ ЧЕЛЛЕНДЖ ТЫ ЗАЛИПНЕШЬ! (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send