Красота и мода

9 Последни и най-добри джинсови блейзери за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Денимът е там, където в този момент и особено с развитието на 70-те години завръщащите се хора виждат все повече деним да се носи отгоре, а не просто на базата. Denim Blazers са вечни, но от друга страна стават наистина интересни. Открийте един за вас от изброените по-долу избори.

Нови и стилни дизайни на джинсови блейзери за мъже и жени в тенденция:

Ето някои от най-добрите 9 деним блейзери.

1. Разхлабен джинсов блейзър за жени:

Разхлабеният джинсов блейзър за жени дава лесен израз в замъгления лек деним. Оцветените ревери се вливат в улова, а в бедрата лежеше странно големи скоби. Това безплатно яке е с дълги ръкави. Съчетайте го с деним или гамаши, за да изглеждате популярни.

2. Мъжки сини спортни деним блейзър за мъже:

Този Denim Blazers за мъже са идеалното парче, за да направите елегантен вид. Острият отрязък и изисканите нюанси го правят изключително желано нещо за младата форма напред. Експертите ви предлагат да ги групирате с тънки и удобни панталони. Синята тъкан дънково палто, поставена в рамка, има изрязано деколте от ревера, с едно затваряне и заключение за улова на предната част, дълги ръкави с детайл за улов на ръкавите.

3. Блузър с едно гърди и кафяв блуза:

Това навсякъде направени Denim Blazer Якета са сигурни, за да влезе всички с ясна, но зашеметяващ контур. Групирайте го с отпечатан чай и фиш, за да завършите събирането. Лекото спасително яке на военноморските сили в синьо деним е с отворен ревер, еднополово с двойни прекъсвания на улова, дълги ръкави с лакътни петна, три отвора, съединен фиксиращ елемент с два джоба, издути по гърба.

4. Blue Denim Blazer:

Погледни на мода и остани приятно в това проницателно палто. Носете го със силна риза, монтирани панталони и омекотени мокасини от телешка кожа, за да направите облекло, което носи завист. Синьо изтъкано палто, с разчленен ревер, дълги ръкави, увиващи се краища, три джоба, вентилирани назад, и свързан фиксатор с вътрешен джоб.

5. Момченце, синьо измито деним блейзър:

Този богат блейзър е безспорен изисквания в килера на малкия ви. Дайте му шанс да го групирате със силна риза или върха и няколко панталони за мода. Синята деним палто, меко измита, има назъбена ревера с двукратно заключване на ухото отпред, дълги ръкави, един джоб и две фиксирани джобове, а обтекаемият гръб придружава кърпа.

6. Син деним Еднократно катерене:

Дамският блейзър за жени има зареден ревер, едноличен с прекъсвания на улова на предната част, дълги ръкави, две скоби, отвор на гърба. Това яке от мачтата и пристанището е бързо и лудо. Модните блогъри ви предлагат да ги групирате с няколко панталони и помпи за шик поглед.

7. Син печат на деним Еднократно катерене:

Това тъмно синьо отпечатано деним яке е с реверан отвор, с еднократни завършвания на улова на лицевата страна. Дългият му ръкав е с по две джобове и отвор на гърба.

8. Мачта и пристанище Черно-бебешки летен каиш:

Този дамски деним блейзър е сигурен, че ще влезе всичко с неговите основни, но шокиращи очертания. Групирайте го с отпечатан тефтер и приплъзвания, за да приключите събирането. Тъмно деним палто има дълги ръкави с лакътни петна и три джоба.

9. Синьо-гърден структуриран Fit Denim Casual Blazer:

Дизайнерите ви предават съвремено палто с перфектно прилягане и качество. Вземете хладен поглед, като се присъедините към този мъжки деним блейзър с риза, панталони и леки обувки.

Джинсовият блейзър не може да получи цялото обожание и почит сега. Индивидите бяха до известна степен удивени, че са толкова енергични за деним палто, но въпреки това очакват да съчетаят нещата с тази наслоеност, която ще направи приятно преместване през следващата пролет и лято.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: You Bet Your Life: Secret Word - Chair People Foot (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send