Красота и мода

9 Зашеметяващи и стилни райета за дома

Pin
Send
Share
Send


Поласканите завеси са по-известни и желани. Може да има хоризонтални и вертикални ивици в цвят с различни цветови комбинации. Някои цветови комбинации могат да бъдат често срещани и някои от тях са рядкост. Раираните завеси се харесват от всички и също се възхищават. Той е подходящ за всеки вкус и разбирателство. Раираните завеси са непрофесионални. Тя е подходяща у дома, а не в корпоративната.

Модерен и бляскав дизайн на завеса за дома:

Опитайте тези 9 пердета завеси, които можете да използвате за интериора със сигурност.

1. Редовна завеса:

Тази черно-бяла ивица е редовен дизайн. Завесата има вертикални ивици от черен и бял цвят. Ивиците са със среден размер и завладяващ модел. Завесата е изключително мека и гладка. Можете да получите тези видове завеса в съответствие с цветовете на стените на вашия дизайн на хола.

2. Горни ленти със заоблени ленти:

Тя е сива райена завеса с дебели ивици от бяло и сиво цветово съчетание. Тази цветова комбинация в завесата е рядка и стилна. В раирана спалня завеса е зашити в кутия стил и всяка завеса съдържа четири кутии модели.

3. Зигзагообразна завеса:

Тази синя райена завеса е просто красива със сини ивици в зигзаговата подплата. Ивиците са в светъл и тъмен нюанс на синия цвят с бял цвят. Средната завеса е окачена в гърба, така че задната част на завесата се вижда отпред. Това ще бъде уникална идея за завеса, която можете да опитате за вашата спалня или хол.

4. Привлекателна завеса:

Това е хоризонтална тъмна и бяла райета с широки ивици. Завесата блести със своята копринена тъкан. Ослепителната райена завеса изглежда прекрасна. Дългата райета на малък прозорец изглежда прекрасна. Ще получите интелигентна визия за вашия дом от тези завеси.

5. Двупосочни завеси t

Тя е популярна синьо-бяла райета с тънки ивици. Зад балкона също има една и съща завеса на модела. Някои горни части на завесата са напълно сини, без дизайн и печат. Останалата част от завесата е украсена с ивици.

6. Завеса с душ каишка:

Тази тъмносива завеса е окачена в банята, за да се скрие ваната. Завесата е с плътна тъкан с тъмносини цветни ивици. Дори кърпата за баня, която се съхранява във ваната и кошницата, също има отпечатък, подобен на този на завесата. Това е най-добрият избор за жените.

7. Завеса от изкуствена копринена лента:

Тя е сива и бяла райета с три порции. Завесата започва с бяло и след това е последвана с тъмен и светъл нюанс на сивия цвят. Тази тристенна завеса изглежда великолепна с тъмно сива стена и бял диван.

8. Завеса от лен с лента:

Това е хоризонтална раирана завеса в лен плат. Както вътрешната, така и външната завеса имат дизайн на ивици. Този двупосочен завеса стил е страхотно и невероятно. Тази светла завеса е подходяща за домашен интериор.

9. Модерна раирана завеса:

Това е модерна червена райета с бяла комбинация. Тази завеса е привлекателна и привлекателна. Той ще се открои незабавно. Завесата е окачена на кука, която се движи гладко върху стоманен прът.

Вие няма да намерите много дизайнерска разлика между всички райе. Само цветовата комбинация ще се различава. Но можете да разграничите вашата шарена завеса, като я смесите с дантела или чиста завеса или с добавяне на текстури върху нея. Можете дори да използвате най-новите аксесоари за завеса с него.

Pin
Send
Share
Send