Красота и мода

Как да носят Сари в различни стилове

Pin
Send
Share
Send


Сари е традиционна индийска екипировка, която все още не е престанала да има значение дори и в днешно време. Една жена все още изглежда най-добре в сари и това е причината да е най-предпочитаният костюм, който трябва да се носи по време на специални събития и поводи. Сари може да ви накара да изглеждате елегантни и секси в същото време. Искате ли да знаете как да носите сари в различен стил? Ако да, това е точното място за вас.

Сари никога не е излизал от мода и никога няма да го направи. Обичате ли да носите сари? Знаете ли различните стилове за носене на сари? Ако посещавате многобройни партита, тържества и вечери, то тази статия е за вас. Това е времето да проветрите всичките си хубави сари и да ги използвате в своя полза от вашето изявление. Има толкова много стилове сари драпиране, отделно от нормалния метод. Този метод може да създаде още една сари изглежда различна навсякъде. Така че, в тази статия ви казвам някои уникални начини да носите сари.

Различни стилове на носене на Сари:

Това ръководство ви дава обяснение за това как да носите сари в различни стилове, заедно с картини, които ви карат да осъзнавате различните стилове на сари.

1. Носенето на Боливудски стил:

Както обичайните Боливуд има огромно влияние върху сари драпирането като глоба. Този подход е подходящ за тази допълнителна сила. Сари има много минути плисета плюс границата обясни ясно, тъй като тя завесите около талията. Pallu е изключително тънък и покрива само част от торса, като изчезва, свързвайки гърдите и оставяйки по-голямата част от средната част на тялото. Тя работи най-добре, ако човек има тонизиран, пясъчен часовник.

2. Mumtaz Style Saree Draping:

Mumtaz стил Saree драперия е гняв, все още, тъй като песента "Aaj kal tere просто pyaar ke charche " отиде срещу превръща в хит. Този подход определя елегантност, която показва красотата на отминал период. Така че за ретро вид беше толкова драматично, че той продължава да прави стил на драпиране сам по себе си. Стилът включва драпиране на сарието твърдо приблизително на долната част на тялото многократно; следователно тя подчертава вашата фигура по възможно най-добрия начин. Въпреки че може да не изглежда много спокойна за мнозина, тя в покой дава на стил плюс чувственост към външния вид на младоженците.

3. Бенгалски стил:

Това е един от най-лесният начин да се облича Сари, докато последният вид може да изглежда да се противопоставя! Това е метод, който включва две широки плисета и голям ключодържател с ключове, за да уловят двойно опакованото палу. Този метод е най-добре да се носят от ръчно изработени сари, а иначе леки памучни, въпреки че можете да опитате от сарите на брокат като фини. Това е един от най-добрите и най-прости стилове за носене на сари спретнато.

4. Износоустойчиво износване на стил Райрани:

Искате ли да знаете как да носите сари в rajrani Извлечете вашите коприни плюс богати мрежови сари за празнични поводи, както и рокля като роялти от този стил драпиране. Rajrani е несходство на гуджарати сари драпиране стил. Простото разграничение в този стил е, че различни други, плисетата са пред вдясно. Pallu е също така и дреха във формата на леко V в лицето.

5. Стил на шаблон за пеперуди:

Освен това, признат за Боливудски начин на изморяване на сари, методът „Butterfly” е малък обрат към обикновения стил на Nivi, който носи сари. Просто разликата тук е да се улесни pallu се приготвя много тънък, така че midriff иначе пъп е видима. Това е един от най-популярните сари стилове в Индия.

6. Саре със стил Lehanga:

Кой не иска леханга стилове сари. Търсите ли как да носите сари в стил lehanga. тук е процесът за вас. С помощта на редица плисета на талията, за да предложи илюзията на легенга, можете просто да приспособите нормалното сари към малко по-празник. Повечето от жените и младите момичета обичат да носят този тип сари за всякакви функции. Можете да видите този тип сари в стил lehanga в северните индийски фестивали.

Виж повече: Ty Различни видове стилове Saree

7. Подход за русалка:

Това е един от красивите стилове за носене на сари. Въпреки това е подходящо за приблизително всички видове тяло, кривите да бъдат склонни да получат предимство тук. В долната част на saree е опаковка, за да изглежда допълнително като пола плюс дава тънък поглед към ползвателя. Този стил е предимно добър, ако палута е тежка, иначе границата е преувеличена.

Виж повече: To Как да носят памук сарие перфектно

8. Махаращрийски стил:

Този метод е различен от повечето други, предпочитани от индийските жени. Освен това сарият е по-дълъг (9 ярда, като алтернатива на обичайните 6 ярда), без да е необходима фуста, която да я покрие. Това е скок, за да ви накара да изглеждате уникални между тълпите, ако се присъедините към този сари с пръстен за нос заедно с някои жасминови цветя за вашите коси! Този тип носене на сари специална в средна Индия.

Виж повече: Дизайнерски индийски рокли

9. Сари на Гуджарати:

Това е един от най-традиционните стилове за носене на сари. Също известен като 'siddha pallu saree drape', този стил най-често се наблюдава при сватби или други функции. В сари на гуджарати стил, палуто идва в предната част и е подчертано. За да носите този стил, започнете с основния начин да носите сари, докато нагънете плисетата в центъра. Сега направете плисетата на края около 5-6 инча и го извадете на предната част на дясното си рамо, като я завъртите около гърба си. Нека плисетата сега паднат отпред, около един метър, тъй като по-голямата част от работата в сари е подчертана. Сега фиксирайте плисетата на рамото си, извадете първата граница и я издърпайте на лявата си страна. Поставете края в задната част на кръста си от лявата страна.

10. Отворете Сали със стил Pallu:

Това е много удобен и елегантен стил на носене на сари за парти или други поводи. В този стил pallu е оставен отворен и изглежда много представителен. Един от предпочитаните сари за носене на стил заради своята елегантност и простота. За да носите отворения pallu saree стил, започнете с основния начин да носите сарито, докато не започнете да правите плисетата. В този стил, не правите никакви плисета и оставете сарите да покриват свободно предното ви тяло. Трябва само да фиксирате горния край на лявото рамо и да оставите другата страна да виси свободно. Още повече можете да видите този тип стилове за носене на сари в Южна Индия.

11. Дроти Сари:

Дхоти е още вековна носия, носена предимно от мъже. Но в днешно време жените са го направили предпочитан избор, като я носят над куртис или драпират сарито в стил dhoti. За да носите този дроти сари, нагънете сарята си в кръста и завържете краищата. Донеси по-дългия участък от сари от гърба към предната част и направи 2-3 инча плисета. Закрепете палубата на рамото си. Сега задръжте палута от височината на кръста си и я придвижете напред, като покривате бедрата. Хвърли го в центъра. Направете качулки от предната част на сарите, за да изглежда като дхоти. Прекарайте този край между краката си и пъхнете гърба с щифт. Сгъване на висящата част на сарито и сгъване в центъра на талията.

12. Подстригана сари:

Стилът със стягащ сари е вдъхновен от "камарбанд", орнамент, носен на кръста. Леко адаптиране от основния стил на носене на сари. Носете сари, както обикновено. Сега просто украсете сложната си камарбанд малко под или над кръста си. В случай, че нямате камарбанд, можете да използвате украсен метален колан или дори да използвате вашия шал като колан.

13. Обърната граница:

Този стил на носене е вдъхновен от Дипика Падуконе във филма 'Yeh Jawani Hai Diwani'. Този стил дори прави простият сари изглежда чувствен и стилен. Много иновативен стил на сари. Започнете с носенето на сари в основния начин, докато нагънете плисетата в центъра, леко към лявата страна. Сега задръжте ръба на сарата си и завъртете горната граница навътре по начин, който е обърнат надолу. Сега неравномерно събери ширината на сарите и докато я притискаш от гърба, отпред, след като минеш през дясната си ръка. Сега го хвърли в задната част на лявото рамо. Издърпайте частта, прибрана надолу, като я разтеглите до лявото бедро. Подредете плисетата на рамото си, които преди това са били неравномерно хвърлени. Нагласете границите от предната страна, така че те да изглеждат в две успоредни линии и накрая да го фиксират на място.

14. Стил на половин сари:

Искате ли да знаете как да носите сари в идеалния стил на половин сари. Той е един от най-стилните стилове за носене на сари. Този половин сари стил също дава по-тънък вид на талията. Носете своя сари, както правите по основния начин. Направете палубата и я фиксирайте върху лявото рамо, докато регулирате границите. Сега задръжте единия край на палубата и го преместете напред, докато се обвивате около талията от задната страна и го приберете добре там. Този стил дава V-образна форма отпред; просто се уверете, че предните плитки са прибрани в центъра на този V.

15. Стил с панталон:

Това е много индо западния стил на носене на сари. Този стил не само ви кара да изглеждате модерно, но също така е лесен и бърз начин за покриване на сари. Вие не се нуждаете от фуста, но трябва да носите клинове или панталони с дължина на глезена. Една добре оборудвана блуза е задължителна. Вземи си сари pallu края и да плисета и го хвърли над лявото си рамо. Задръжте другия край на вашето сари и го обърнете обратно от дясната си страна и го пъхнете до лявата страна на талията. Направете плисета на всички останали разхлабени висящи сари и го пъхнете в центъра на вашите гамаши или панталони. Повторно настройте палтуто, така че да покрива предното ви тяло и да се фиксира в рамото.

С тези различни сари драпиране стилове, можете да представите си един Сари по различни начини. Така че в тази статия сте се научили как да носите сари перфектно в различни стилове. Време е да извадите вашите сари и да ги покриете с тези нови стилове за вашите поводи. Уникалният стил на сари добавя гланц фактор към Вашия сари и ви кара да изглеждате стилно дори в този традиционен индийски костюм. С тези новаторски стилове със сигурност ще накарате главите да се въртят, където и да отидете!

Гледай видеото: IRONMIND - FULL MOVIE - My Plant Fuelled Challenge To Race The Ironman Triathlon - London Real (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send