Красота и мода

Топ 9 Боб прически с бръчки

Pin
Send
Share
Send


Боб прическите са били на мода от много години, и за да го направи интересен, има много варианти към него. Ако искате да изглеждате млади и умни, изберете да режете с различен стил на гръм. Някои добри прически с бретон са написани тук за вашето ръководство.

1. Стил на Peek-a-Boo Bangs:

В този стил ще ви трябва бретон да бъде изрязан под ъгъл, така че да допълва лицето ви. Тази прическа е уникална и със сигурност ще се радвате на ласкателство в различен червен или руски оттенък. Най-често срещаният тип лице, което ще подхожда в тази прическа, е кръгла и овална форма.

2. Къдрава коса с удари:

Ако имате висококачествена къдрава коса и искате да я държите къса, тогава можете да изберете да запазите здрава гладка бретон по челото. Това ще придаде привлекателност на лицето ви и ще ви накара да се чувствате добре за себе си. Не се притеснявайте този разрез ще подхожда на всички вид лице и текстура на косата.

3. Краткият Боб с чукане:

Жените, които обичат много късата си коса, също могат да изберат да запазят лек бум от едната страна на лицето, за да добавят феминизъм към нея. Можете да си косата с любимите си червено или магента сянка и се прилагат някои серум, преди да напусне дома, за да добавите малко свежест на косата си.

4. Подредени Боб:

Подредената боб е една от най-често срещаните прически по целия свят и особено изглежда красива с бретон. Може да се опитате да експериментирате с оцветяване на цветовете, за да добавите малко интересно докосване до него. Този разрез ще подхожда почти във всички видове форми на лицето и тонус на кожата.

Виж повече: Прически с чукове и слоеве

5. Старинна прическа на Боб:

Ако, вие сте любители на ретро поглед можете да намали боб, който ще изглежда като 40-те вълнообразни къса коса. Бретонът ще бъде от едната страна и не прекалено гъста. Тази прическа обикновено е подходяща за жени с овални лица и които не са много млади на възраст. Тя може да ви накара да изглеждате секси и сладки едновременно.

6. Разпределен Боб в средна дължина:

Това е изключително модерен и лесен за носене прическа сред другите разфасовки Боб. Комбинацията от слоести коси и бретон изглежда добре и може да бъде причина за получаването на много комплименти. Въпреки, че обемът на косата няма да има значение, но не трябва да има много фина коса и да не я прави къса.

Виж повече: Къси прически

7. Невероятно Pixie Cut:

Pixie Bob прическа е доста стилна, ако се прави от опитен фризьор и може да изглежда зле, ако не се прави правилно Pixie с дълъг бретон може да подхожда на жени с квадратно и кръгло лице. Човек трябва също да има отношението да носи този вид. Ако сте човек на открито с натоварени графици и няма време за себе си, трябва да изберете тази прическа.

8. Гладка конусна боб с удари:

Това е проста прическа за жени, които обичат да бъдат такива. Този разрез също е известен като вдлъбнат Боб и изглежда фантастично в кафяв оттенък. Ако нямате оригинална права коса, можете първо да я изправите и след това да я оформите така, че да даде правилния ефект върху структурата на лицето ви.

Виж повече: Подстригване отпред

9. Прическа на Red Bob:

Не се притеснявайте, ако сте отегчени с вашето черно и искате нова прическа в червен цвят. Нарежете го на ъглово отрязано под ъгъл и запазвате някои дълги бретон на челото. Този стил е подходящ за жени с овална форма. Рубинено червеният оттенък ще привлече вниманието към лицето ви и ще ви накара да светят.

Ако сте доволни от различните прически, споменати по-горе, изберете един за по-нататъшно обсъждане на това.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: The Bookie Stretch Is In Love Again The Dancer (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send