Красота и мода

Топ 9 прически на Джесика Алба

Pin
Send
Share
Send


Джесика Алба притежава някои от най-добрите класически прически сред известни личности. Вижте този невероятен списък, който съдържа най-добрите 9 подбрани прически, за да представят промените в прическите, през които е преминала, за да запазят репутацията си на класически прически!

1. Плетен месинг:

Плетените прически винаги са били един от фаворитите на много известни личности, но само малцина могат да ги спортуват с такава красота и деликатност като Джесика Алба. Тази прическа включва деликатна странична плитка, която се движи от предната част на главата до гърба и завършва като част от натрупването на косата отзад. Косата на задната страна, макар да изглежда непокътната, но е елегантна и красива по свой собствен разхвърлян начин!

2. Средни класически вълни:

Тази дължина на косата се наблюдава най-много на Alba. В това тя е оформена косата си, като започва с странична част. Раздялата в този случай определя модела на потока за косата. Косата се стича до раменете й и притежава брилянтни средно силни къдрици, които изглеждат постигнати с помощта на къдрене. Лосионът за обем добавя обем на косата й, което подчертава красивите й скули.

3. Перфектна разхвърлян кок:

Дори ако тази прическа отдава разхвърлян вибрация наоколо, цялостното въздействие на тази прическа остава безспорно блестящо. В бъркотия, с която косата е изтеглен обратно към разхвърлян twirls, които характеризират задната част на главата, всичко за тази коса не е просто чиста елегантност; когато се каже, цялата коса най-накрая се оказва в безценен кок, който определя класата на тази коса.

Виж повече: Прически Дженифър Лопес

4. Класическа къса прическа:

Не изглежда ли тази прическа позната? За тези, които са запознати с нея, тази прическа просто излъчва вибрация на агент Картър, нали? Макар и не точно като този на Картър, но тази прическа просто издърпва класицизма като него. Блестящите блондинки вълни проправят пътя към изяществото, което се завършва с въртящите се странични чешми.

5. Къдрава опашка:

Обикновена коса с четка назад, вързана в конска опашка, така че какво ви интересува? Забележете косата, която представлява конската опашка? Косата е завъртяна с помощта на маша, докато придобие такава форма, че целият конска опашка изглежда като един присъединен цилиндър. Този вид конска опашка е сладък и лесен за издърпване, какво още може да искате от прическа за знаменитости?

6. Взривове и кифлички:

Бретонът отпред поставя окото перфектно, докато кокът до врата помага да се подчертае структурата на лицето. Ако имате овално лице, подобно на Джесика Алба, тогава без никакво закъснение отидете за тази прическа, тъй като ще разказвате красивата сисиметрия на лицето заедно с красивите си очи.

Виж повече: Лесно бохемски прически

7. Средна права:

Това е просто изрязана боб. Характеризира се със средна права коса на Джесика, която тече до раменете. Косата е разделена в средата, а бобът й обгражда лицето, като подчертава красивите й черти на лицето, като скулите.

8. Slicked Back:

Изключително изгладените обратно коси не изглеждат толкова чудесни за нея, но тя все пак я е носила! Нейната красива руса коса е едва видима отпред в тази коса. Всичко е плътно прибрано назад и е вързано.

Виж повече: Прически с Хилари Дъф

9. Класически полирани къдрици:

Още един от нейните класически изгледи и в този той става още по-класически! Красива и кралска козина със средно разделени коси с елегантни къдрици над ушите и на гърба, покрита с полиран вид, какво още е необходимо?! Нищо!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Семён Слепаков: Харви Вайнштейн навеял. . (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send