Красота и мода

Топ 8 кафяв сутиен и съвети за носене

Pin
Send
Share
Send


Има толкова много разнообразни опции тези дни за една жена да се отдадете инча Често много не знаят за различните видове сутиени на разположение да се възползват максимално от тяхната способност за комфорт. В днешната статия ще говорим за един такъв сутиен, наречен сутиен от камизола. Те са по-скоро като сутиен на треньора, без много да ги харесват. Въпреки това, те са един от най-често срещаните видове сутиени, които осигуряват максимален комфорт. Идвайки в различни цветове, тези сутиени могат да бъдат сдвоени с почти всичко, било то блуза с дълбока врата или зимно яке над него. Преди да преминем към различните видове, можете да избирате защо да не погледнете в носещия връх за този вид сутиен.

Как да ги носим?

Знаете ли как да носите сутиен от марката Camisole. Camisole bras не са ракетна наука. Всъщност, те са по-лесни от нормалния сутиен, който поема много усилия. Не повече усукване и завъртане, тъй като можете просто да се промъкнете на сутиен от камизол, много приличащ на тениска и след това да си сложите облеклото. Толкова е лесно.

Какви са различните видове?

Сега сутиен от камизола има фиксирана перспектива, но се предлага в различни разновидности. Нека да разгледаме кратко някои от тях, преди да се откажете за закупуване.

Сутиен с камизол и съвети за носене:

1. Пълен бюст Всекидневна носеща маска:

Пълният бюст камизола, показан тук, е основният формат на cami, който можете да носите като ежедневно бельо. Обикновено те са изработени от най-финия памук, който ви дава необходимата подкрепа, като същевременно се грижи за вашата комфортна способност. Често тези сутиени идват с кръгъл врат, идеално пасващ на вашите тениски или ризи, докато стигате чак до кръста ви, така че можете да го пъхнете, преди да сложите ризата си и да задържите блузата на място.

2. Вграденият сутиен:

Вграденият в сутиен cami, както подсказва името, вече има вградени чаши за сутиени, които биха повишили гърдите ви, подчертавайки кривите ви, докато останалата част от cami се вписва добре в кожата, за да ви даде завършен вид. Подходящи за блузи с дълбоко рязане, това обаче не е добра идея за тесни тениски.

3. Камизол с V-образно деколте:

Камизолите с V-образно деколте пречупват основния модел на кеми, който идва в кръгъл врат. Този път cami има дълбоко V, което го прави подходящ за блузите с ниско гърло. Можете дори да сдвоите това със сутиена, за да избегнете ненужно надничане от блузата ви. Произведени в широки и монтирани модели, можете да изберете според нуждите си.

4. Камизола с покритие:

Покривката е пълна с вградена чаша, но за разлика от вградения сутиен, тези чаши са много по-наблюдавани, за да ви дадат блестяща поза. Покритието осигурява леко натискане нагоре, докато чашките ще ви дадат желаната поддръжка. Това е подходящо както за тениски, така и за блузи с дълбоко гърло.

Виж повече:Видове подплатени сутиен

5. Безформените формовани камизоли:

Безформените леящи камизони изглеждат красиво и могат да се носят с всяка рокля. Това не само придава на вашите извивки подходящо покритие, но и тези камизоли са вдъхновение за комфорт. Без каквато и да е подвижна лента или отделни вградени чаши, тези форми и криви с формата на кривите ви дават доста полиран вид.

6. Пълно покритие:

Подобно на сутиен с пълно покритие, тези камизоли са направени в корсет като дизайн, който осигурява максимална подкрепа на кривите ви. Специално използвани за покриване или задържане на допълнителен флаб около зоната на подмишницата или на долната лента, тези камизоли са монтирани и перфектни.

Виж повече:. Колекция булчински сутиен

7. Меки камизоли за купа:

Те са просто направени от меки формовани чаши, диапазон някъде между подложките и оформените камизоли. Те също са удобни, но може би не са добър избор за тениски.

8. Безери:

Тези камизоли са подобни на върховете на резервоарите, които могат да се носят и като горни дрехи. Обикновено са хлабаво монтирани и моделирани така, че да изглеждат добре за лятото.

Виж повече: Блузи

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: 2013-08-19 P1of2 Masters Diary of Divine Connections (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send