Красота и мода

9 Най-нови дизайни на бижута с платинени огърлици

Pin
Send
Share
Send


Един от най-трайните видове мъжки аксесоари, мъжките огърлици са постигнали голям напредък през последните няколко години. Мъжките огърлици са идеален тип аксесоар за „работа за игра“, тъй като може лесно да бъде прибран под риза или тениска. Подобно на други видове мъжки бижута, огърлиците за мъже се срещат най-често в съвременни материали като неръждаема стомана, титан и волфрамов карбид. Платинените вериги са голям хит сред съвременните модни мъже.

Красиви платинени дизайни от коли с изображения:

Носете една от тези платинени огърлици с правилното облекло и ще бъдете център на атракция за всички. Тук са първите 9 вида платинени огърлици и вериги, които ще повишат Вашия външен вид.

1. Огърлица Platinum Mesh:

Веригата, съставена от няколко малки проводника, комбиниращи струна или верига, се нарича мрежова верига. Веригата дава пролетен или тел вид за елегантен поглед към вашите случайни. Тези видове платинени огърлици могат да се носят с различна дължина в зависимост от желания вид.

2. Победоносец Платинена огърлица с диаманти:

Тази елегантна платина Evara е нещо, което добавя благословия в живота ви с електрически дизайн, който се състои от около 93 диаманта и без цветни камъни, а теглото на платината е 34,454. Това победоносно огърлица е парче, което всяка жена иска в гардероба си.

3. Платина Роял Блум Колие:

Тази кръгла огърлица е изработена по такъв начин, че когато се носят с традиционните изглежда невероятно в шията. Тези платинени огърлици са много популярни, гъвкави и леки. Колие Royal Bloom осигурява на потребителя с наперен вид, без да добавя тежест към тях.

4. Платина с фасетиран клъстер:

Тази полирана огърлица се състои от фасетирани мъниста, които са свързани помежду си с клъстери от малки полирани мъниста, за да придадат по-привлекателен дизайн. Шийката е широко износена в ежедневни случаи, подходящи за официални функции или за малки събития. Това е първият избор на кралските жени за прост външен вид.

Виж повече: Дизайнерски колиета за жени

5. Платина кръст висулка верига огърлица: t

Търсите емблематичен вид на всяка тематична партия или поводи като Коледа, рожден ден и т.н. Опитайте кръстосана огърлица от платина за мъже. Колието се състои от кабелна верига и кръстосана висулка, която спира от тази красива платинена верига. Извитата конструкция добавя своята уникалност. Опитайте го на случайни за рок поглед.

6. Платинено венецианско колие:

Обичате да носите геометрични фигури като украшение! Вземете дизайн, направен от мъниста с квадратна форма. Единственият трясък изглежда невероятно за онези, които са готови да имат единен поглед за случайни в партита, корпоративни събития, бракове и т.н. Предимно избрани от възрастните хора, това е и изборът на младежите да дадат своя външен вид деликатност.

Виж повече: Диамантено колие

7. Платинен пръстен с огърлица:

Търсите елегантен поглед за всяка функция, събитие или редовно носене! Вземете колие с безкрайност, което е проектирано с два полирани пръстена, свързани помежду си. Веригата дава съкрушителен външен вид на ползвателя както в случайни, така и в официални случаи. Той е силно подбран от младите двойки, танцьори, любителите на пръстените и т.н.

8. Платинени чар:

Платинени висулки са малки предмети, които се поставят върху верига. Висулките, използвани в тези колиета, са малки, за разлика от онези, които се използват в женските бижута. Тези платинени верижки за вериги обикновено са носени така, че висулката лежи върху гръдната кост и не се вижда, освен ако не планирате да махнете ризата си.

Виж повече: Колиета за мъже

9. Огърлица от религиозна емблема Platinum:

Тези огърлици използват религиозни символи и емблеми за висулки. Индуски богове като Шива, Ганеш и други символи като кръстове са добре познати, че се използват в такива огърлици. Тези платинени висулки се носят от хора по целия свят поради различни религиозни убеждения.

Жените и мъжете носят колиета или вериги за допълване на външния им вид. Тези огърлици и вериги осигуряват много добър поглед към ползвателя. Платинените вериги не са прекалено лъскави, но в същото време ви придават различен вид елегантност. Носете бижутата си предпазливо, тъй като това говори много за вас и вашия стил.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Силиконов гръб ултра тънък Цветя - (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send