Красота и мода

Техники за медитация на пирамидите

Pin
Send
Share
Send


Пирамидата е триизмерен полиедър, където всички страни, различни от основата, са триъгълни. Формата на пирамидата е известна на свръхестествен източник на енергия или енергия. Наскоро медитацията на пирамидата стана много известна, защото ни помага да останем в хармония с хората и околната среда наоколо. Той издига усещането за спокойствие, благосъстояние и ни дава положителна нагласа да посрещнем живота и ситуациите с кураж.

Виж повече: Упражнения за християнска медитация

Концепцията за медитация на пирамидите:

Получавате най-добрите резултати от тази медитация, ако седите на север. Получавате здравословен ум и тяло, ако седите на изток. И за богатство в близко бъдеще трябва да седите в посока североизток. Пирамидата е геометричен усилвател, който ви помага да получите повече от силата на молитвата. Той прави поклонника по-силен в религиозните си убеждения. Чрез използването на тази техника на медитация много медитатори са изразили своите резултати, които са много плодотворни. Те са изпитали спомен за спомени, видения за миналото въплъщение, телепатични комуникации и увеличаване на осъзнаването.

Концепцията, че една проста геометрична форма може да генерира енергия чрез медитация, изглежда трудно да се повярва. Но истината е, че тя работи и това също без никакви странични ефекти. Има няколко важни момента, които хората не бива да пренебрегват, когато започнат да практикуват пирамидална медитация. Бяхме много благословени, че сме получили тези съвети, които обсъждаме по-долу.

а. Когато започнете да медитирате под пирамида, винаги имайте предвид, че имате форма, която е 4 пъти по-висока и по-голяма от вас.

б. Трябва да знаете кой материал да използвате. Трябва да избягвате пластмаса, мазилка на Париж и тухли с евтини качества. Те могат да бъдат отговорни за увреждането на вашата нервна система. Използвайте естествени материали като дърво, свещени скали и мрамори, кристали и др. Медитацията в Савасана трябва да се използва от кристални пирамиди.

° С. Консултирайте се с терапевта за цветните пирамиди. Ако не знаете какво да използвате, не избирайте на случаен принцип.

Виж повече: Медитация на Брахма Кумарис

д. Винаги носете широки дрехи и дрехи, които са от светли цветове като бяло или тъмно като сиво.

д. Медитирайте в уединено място, където нямате електронни устройства и приспособления. Може да имате CD плейър, който да възпроизвежда аудио файловете за медитация или мантрите.

е. На разположение са пирамидни капачки, които могат да се използват при четене, учене, готвене, почивка и др.

гр. Пирамидите прехвърлят космическата енергия в човешкото тяло и затова всички видове метални или кожени материали трябва да бъдат отстранени от заобикалящата ви среда, тъй като те могат да имат обратен ефект.

ч. Поставете образи или идоли на божеството, в които вярвате. Това ще ви накара да се почувствате по-позитивни и ще имате чувството за духовност жив, докато медитирате.

аз. Дръжте стаята чиста и чиста, не само ще се насладите на момента, но и ще бъдете доволни.

Виж повече: Медитация Самарпан

к. Дръжте Пирамидата и областта вътре в нея чиста.

к. Дръж си обувките и сандалите далеч от стаята за медитация.

л. Препоръчително е бременните жени и деца да бъдат под 3 години далеч от медитацията на пирамидата, или да не остават там повече от 20 минути. Това се случва като помещенията като трансферна космическа енергия, която може да им навреди.

м. Винаги имайте предвид да седите на изток, север или североизток, както е посочено по-горе.

п. Седнете на килим от мат от шафран цвят.

о. Винаги се молете да бъдете благодарни на родителите си, на природата, на Бога и на космическата енергия на пирамидата, преди да започнете с медитация.

Източник на изображението: 1

Гледай видеото: Пирамида . (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send