Красота и мода

8 по-лесни начина за подобряване на тена на вашето бебе и блясък

Pin
Send
Share
Send


Искате ли да промените тена на вашето бебе? Вероятно бихте искали да тонизирате малко, без да навредите на тяхната мека кожа. Или може би някои бебешки съвети за справедливост? Нова майка винаги е готова да опита нещата за бебето си. Макар че това може да бъде вълнуващо, сигурно може да бъде и безопасно. Ние внимателно сме съставили някакво сигурно и леко тониране за кожата на вашето бебе, без да им причинят каквото и да е раздразнение. Кожата на бебето е силно чувствителна и предразположена към инфекции. Но ние сме ограничили най-добрия начин да направим нещата правилни, което със сигурност ще помогне да се получи светлата кожа за бебето.

Най-добрите съвети, за да направят кожата Glow на вашето бебе: t

Тук нашите 8 най-добри съвети и домашни средства, за да се получи светла кожа за бебета, както следва.

1. Битови пасти или Ubtan:

Известно е, че мляко, грамово брашно и куркума действат като тонизиращи средства. Куркумата е естествена съставка за справедливостта, а суровото мляко е естествен препарат за почистване. Това естествено ще подобри кожата му.

Как да приготвим опаковката

  1. Вземете хладка мляко, грамово брашно (besan), куркума (haldi), 1 чаена лъжичка.
  2. Разбъркайте, за да образувате фина паста.
  3. Нанесете и нежно масажирайте цялото тяло.

Оставя се да изсъхне 10 минути и се измива със студена вода.

2. Плодов сок:

Това е храна за бебето на светлата кожа, което прави свръхестествена мантра за бебета над 3 месеца.

Ето какво ще помогне

Нахрани детето си добротата на гроздов сок, който ще повиши текстурата на епидермиса. Плодовете като ябълките и портокалите също са по-добри за цивилизация на здравето на бебето отвътре.

Не забравяйте, че това е за бебета, които са над три месеца. Първоначално няма по-добра храна от кърмата.

Вижте още: Как да се получи справедлива кожа в 2 дни у дома

3. Масаж с горещо масло:

Маслото за горещ масаж не само успокоява, но и съживява. Това е силно препоръчително за всеки период от растежа на вашето бебе. Вашето бебе ще обича удоволствието!

Как да се направи?

  1. Масажирайте горещото масло (леко горещо) върху тялото на бебето.
  2. Леко натиснете и продължете да масажирате ръцете, коленете и глезените.

Масаж с горещо масло ще добави влагата на чувствителната кожа на бебето и ще гарантира правилното запазване и задържане на етерични масла в кожата. Редовният масаж с горещо масло ще осигури светеща и свежа кожа. Докато правите това, не забравяйте да наблюдавате вашето бебе. Разгледайте го изцяло и се насладете на процеса.

4. Няма сапун Моля:

Известно е, че сапунът се обелва и изсушава чувствителната кожа на бебето. Комбинация от мляко и розова вода е идеална за вашето бебе. Можете също да опитате глицериновите бебешки барове и измиването на богатото мляко на кърма, като алтернатива на сапуна.

Виж повече: Как да се нажежи кожата през зимата

5. Пакети за тяло:

Така че знаете колко е чувствителна кожата на бебето. Поглезете кожата си с помощта на лек пакет за тяло веднъж седмично, който ефективно ще обогати бебето с богат блясък и спокойно светъл тон на кожата вечно.

Как да приготвим лицето?

  1. Направете паста от сандалово дърво, куркума, шафран и мляко
  2. Нанесете го добре върху тялото на вашето бебе.
  3. Оставете да изсъхне за 10 минути.

Ще видите как се променя тонуса на кожата на вашето бебе и как той / тя активно се бори с кожни инфекции.

6. Слабо слънце:

Доброто количество слънчева светлина е важно за вашето дете в изграждането на витамин D. Не забравяйте да не го излагате на прекомерни лъчи на слънцето, или детето ви ще бъде загоряло. Включете се в слънчеви бани, последвани от хладка измиване на тялото. Това е за добра кожа!

7. Най-добра температура на къпане:

Не забравяйте никога да не излагате кожата на бебето на изключително гореща или студена вода. Те оказват влияние върху кожата им. Аридността може да убеди тъпотата и тъмнината в кожата на бебето. Затова е важно да ги лекувате с релаксираща хладка вода. Непрекъсната водна топлота излива живота от крехката кожа на бебето. Не забравяйте да използвате само хладка вода за лицето си.

Вижте още: Как да се получи справедлива и светеща кожа в една седмица

8. Sap Влажност, за да направи кожата на бебето естествено:

  • Влагата е необходима на кожата за всички нас. Изключително сухата кожа е дразнеща и може да причини сърбеж, като оставя бебето изключително раздразнено.
  • Уверете се, че инвестирате в качествени овлажнители, които са най-подходящи за бебешка кожа, чиито меки съставки ще върнат изгубените хранителни вещества, като по този начин ще запазят кожата си свежа.

Чувствителната кожа на бебето заслужава много внимание и внимание. Тези съвети за бебешка кожа сега винаги са безопасни, затова избирайте само най-добрите и внимавайте за симптоми на дразнене или червени петна по кожата си при употреба на продуктите.

Гледай видеото: ЕРАТА НА ИЗМАМАТАПаднали ангели и Новият световен редпревод (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send