Красота и мода

8 Най-добри прически на прическа

Pin
Send
Share
Send


Прически тези дни са се променили до по-нови нива. Същата стара скучна коса няма да ви притеснява повече, тъй като новите каталози на тенденциите вече спортуват повече от един вид красива прическа, която е лесна за избор и добавя разнообразие към вашия външен вид.

Натоварените сутрин никога не могат да бъдат достатъчни, за да се поглезите с добър поглед, но с тези бързи трикове в ръкава си сега можете да изберете разнообразие заедно с управлението на времето. Като се има предвид, тук е списък на всички различни прически, които можете да изберете за подправка на вашия външен вид.

1. Затвореното пони:

За да получите този поглед, всичко, от което се нуждаете, е правилна дразнеща четка или зъбен гребен и някои връзки за коса. В случай на слоеве, имайте някои боби щифтове удобен също. Започнете с разделяне на косата си на три части, всяка от които е вързана в опашка. Уверете се, че осигурявате правилно понита с вратовръзка. Сега използвай първото пони, за да направиш контур и да го продължиш чак до края.

2. Две плетени ленти:

Започнете с разресване на косата, за да я изгладете. Непоколебимата коса по това време нямаше да изпълни резултатите правилно. Сега вземете косъм от средната част на раздялата и започнете да го оплетете нормално. Отидете докрай надолу и след това започнете друга плитка отпред. След като всички плитки са готови, го увийте и закрепете с щифтове.

Виж повече: кок

3. Най-горе:

Това е перфектна коса за лятото, когато къдравата грива наистина може да бъде трудна игра, за да се поддържа в жарката лятна топлина. Затова по това време използвайте този метод, но вместо да събирате и подстригвате косата си в ежедневния си разхвърлян кок, този път използвайте отделни игли, за да разделите парчетата коса и да ги навиете, за да образувате кок.

4. Келтският възел:

Отнема само няколко ръководства и няколко идеи, за да оформите този прекрасен келтски възел в задната част на главата ви. Разбъркайте добре косата си, поддържайки долната част свободна и лека. С горната половина сега проследете моделите и завържете келтския възел.

Виж повече: прически за шаферка

5. Плетената кок:

Плетената кокошка започва с опашка на гърба, но се уверете, че предната бретон е запазена, поне от едната страна. Сега започнете да плетете косата си с помощта на опашката. Едно от които започвате да вдигате косата от понито, скоро ще осъзнаете, че плитката завършва в кок. Сега прекарайте кифла и го закопчайте.

6. Обърнат поглед:

Всеки път, когато някой ден позволява френска плитка, ние започваме от короната на главата си или отпред и вървим чак докрай. Но този път таблиците се обърнаха буквално. Обърнете главата си с главата надолу и започнете да плетите френски стил от тила на врата до средата. На половината път оставете плитката и после продължете сама.

Виж повече: прически за фина коса

7. Поглед към кръста

Тук косата е умело оформена само с помощта на щифтове. Цялата атракция на косата започва с разделени и закопчани късове брави. Изгладете косата си надолу и след това вземете ключалката отляво и я закопчайте надясно. Направете същото и с другата страна и продължете до желания ефект.

8. Френският обрат:

Френският обрат е нов начин да поздравим лятото, стилния стил. Започнете, като съберете косата си на дъното, ако искате нисък кок. Напръскайте добре косата си, за да добавите обем и след това я навийте ръчно с ръка. Закопчайте краищата, за да завършите изгледа.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Как си правя прическата ft. InStant (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send