Красота и мода

Топ 9 фантазия сандали за сватба за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Сега идва времето на фантастични сандали. Сега хората разбират фантазията като частично износване, но действителното значение на тези фантастични термини е най-новото. Така че, в този пост ние покриваме някои от най-новите модни сандали.

Последните фантазии сандали е нещо, което е в тенденция. Сега тенденциите са нещо, което варира доста широко. Тя е много субективна и диференцирана. Така че, тенденциите варират от човек на човек и от място на място. Така че това, което е модерно в нашата страна, може да не е модерно в друга страна. По този начин, само една бележка преди началото на този пост е, че те са списък на фантазия сандали точно както на моя избор и общите тенденции на пазара.

Така че, без да губите голяма част от времето, нека се отправим към нашия пост. Тук е компилация от топ 9 модни сандали за сватбения сезон както за мъже, така и за жени, заедно с изображения, които могат да се закупят от онлайн и в Индия.

Най-добрите фантазия сандали за сватба за мъже и жени със снимки:

1. Обувки:

Обувките са нещо, което всички ние трябва да имаме в гардероба си. Те служат много за целта. Или искате да останете ниско или случайно да изберете маратонки. Днес маратонките идват в голямо разнообразие от възможности за избор и дизайн. Така че, можете лесно да направите своя избор. По същия начин, ако отидете за екскурзия или трекинг отидете за спортни обувки. Те са доста издръжливи и ще ви дадат перфектното задържане и сцепление. И когато искаш да имаш тези ботуши и мънички, трябва да те вземат.

2. Джапанки за мъже:

Друг супер стилен и ежедневен сандал е флип флоп. Изглежда, че флип флоп са възникнали и са се революционизирали в сравнение с предишните години. Днешният флип флоп е по-скоро основен гардероб, а модните щапели. Можете да имате голямо разнообразие от избор по отношение на модели и цветове в този джапанки. Това може да ви е там, където дори сте вътре и когато излизате, но искате да носите нещо удобно. Дори при по-дълги пътувания джапанките са най-добрите.

Виж повече: Нови сандали за жени

3. Сандали за момичета с подплънки за момичета:

Обувките са за петите, които не харесват или не могат да носят тези обувки с висок ток. Те са прибл. 2-3 инча ток. Те са идеални за ежедневно носене. Дребните рамки могат да изстрелят този сандал, като ги направят да изглеждат без да изглеждат прекалено красиви.

4. Черни сандални помпи за жени:

Това са сандалите с висок ток. Това са подобни на моделите. Те имат тънки остри сандали. Височината на петата в тези помпи започва от 3 инча. И те могат да варират до 6-7 инча. Те най-често се предлагат в плътни блокови цветове, но сега могат да се видят и различни модели на деня.

5. Сандали:

Това са тънки и лесни сандали. Те идват с тънки ивици, които изглеждат доста ласкателни на хубавите тънки крака. Те са идеални за дълги летни излети. Те обикновено са апартаменти. Но можете да получите и сандали в леки платформи. Не съм виждал много от тези сандали с високи токчета или платформи.

Виж повече: Сандали за деца

6. Belles For Wedding:

Това е най-любимата ми двойка сандали. Чувствам, че belle са поставили крайъгълен камък по отношение на обувната промишленост. Те са доста прости и удобни за използване.

7. Мокасини за мъже:

Друга революция по отношение на обувките. Те са доста сходни с belle, но краката са много по-покрити в сравнение с belle.

Виж повече: Sparx Sandles

8. Сандали за мъже за жени:

Това е лесно приплъзване на сандали. Но за да се запазят обувките на място, се използват мулета.

9. Сандали за жени:

Сериозно платформите улесняват живота на момичетата. Те придават височината ви, без да я правят прекалено болезнена, както при помпите и котето.

И така, това беше кръг от топ 9 фантастични сандали. Можете да ги вземете в най-близките магазини на доста добри цени. Така че, продължете напред и направете своя избор.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Индийска песен на Софи Маринова. (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send