Красота и мода

9 Различни видове черни клинове

Pin
Send
Share
Send


Протези, известни също като верига на глезена, са широко популярни в наши дни. Дори тийнейджърите на колежа предпочитат да ги носят на ежедневни рокли. Има тенденция да се носят в един крак, който е известен като единичен глезен. Предлагат се разнообразни anklets като злато, сребро, мънисто, бос и т.н. Нека да разгледаме един от най-популярните дизайни, наречени черни маратонки. Обикновено са изработени от черен кадифен или черен окислен метал.

Черни дизайни на каишките:

Такива гривни символизират късмет, защита, любов, вдъхновение и свобода. Следват няколко популярни дизайна на черни дизайни, които са на разположение на всеки пазар.

1. Ръчно изработена кърпа от анклет:

Този прекрасен дизайн на глезена е направен от плат и метал. Материалът, който дава флорален дизайн, е красиво оформен с метална верига и черна перла, прикрепена в края му. Този тип глезена обикновено се носи ежедневно.

2. Черно кристално черно стъкло:

Прост черен кристален маншет е доста модерен, за да придаде прост вид на вашата личност. Струната на глезена е направена от няколко черни малки мъниста, украсени със сребърни кръгови ключалки и кристал в края. Този глезен е доста често се носи, за да се предпазите от всяко зло око.

3. Пътека за лодка:

Искате да носите нещо уникално за плажа! Ето един такъв дизайн специално за плажа. Тази черна гривна от глезена е направена от черна мъниста нишка и кожено колело. Този дизайн е известен и като колелото на съдбата. Такива глезена се дава като подарък, за да пожелаем късмет.

4. Черна пеперуда с пеперуда:

Този тип черни анкети придава на момичетата наистина секси поглед. Групата е изработена от черно кадифе и за да придаде на красотата си пеперуда е осеяна с малка червена панделка. Такива нокти се носят на партита, на случайни, на романтични срещи и къси поли.

Вижте още: Злато с верижка за глезена

5. Цигански маратонки:

Търсите различна черна гривна за глезена! An Този невероятен маншет е много популярен сред тийнейджърите за партита и дискотеки. Тя е изработена от старинни дантели, кристални мъниста и окислени висулки. Изглежда сладък на къси капри и поли.

6. Дизайн на черна мъниста и кръгла анклета:

Кръговата конструкция никога не излиза от мода. Този прекрасен дизайн изглежда невероятно с прекрасни къдрици от вериги, които висят долу. Изработен от кожа и метал, той придава невероятен вид с черни кристални мъниста. Най-често се носи на черни тематични партита.

Виж повече: Мъжки бижута за бръсначи

7. Дизайн с цветен черен анклет:

Цветовият дизайн придава на глезена невероятен вид. Този дизайн е изработен от черно кадифе с проектиране на бродерия и накрая червени кристални камъни. Този маншет придава очарователен вид с цветни дизайнерски дрехи, специално къси рокли.

8. Прост диамантен анклет:

Просто, но деликатно парче, изработено не черно кадифе изглежда невероятно със златни плоски диаманти, осеяни в него. Към него е прикрепена и кристално бяла мъниста, която придава прекрасен вид. Обикновено се носи за редовна употреба.

Виж повече: Направете черна нишка

9. Дизайн с двойна сърцевина на анклета:

Сърцата винаги са били атракция на дамите. Този дизайн на черна гривна от глезена придава очарователен поглед на любителите. Това е общ дар за любящите двойки да изразят своята любов. Изработена от черни кадифени и сребърни сърца, тя изглежда невероятно на ежедневни неща.

Бъркалките във всякакъв вид придават на момичетата и дамите разхлаждащ вид. Най-добрата част от такива черни анкламенти е, че можете лесно да го направите у дома, като му придадете любимия си вид със символи като сърце, кръст, джингли, мъниста и т.н.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Zeitgeist The Movie Духът на времето 2007 (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send