Красота и мода

Как да се намали Бързо и естествено лицето мазнини?

Pin
Send
Share
Send


Хората с пълни бузи често са жертви на безсмислени подигравки, някои го приемат лично, а някои отиват с потока. В крайна сметка малко закръгление може да ви свали. Един от най-често срещаните начини за загуба на мазнини е чрез упражнения и подходяща диета.

Добрата новина е, че упражнението плюс диета ще ви помогне да намалите теглото си над тялото, в допълнение към засилване на сърдечно-съдовата система и намаляване на опасността от заболявания, свързани с теглото, например сърдечни заболявания плюс диабет. В допълнение, лицеви упражнения ще тонизират кожата ви плюс ви предлагат допълнителен младежки вид.

Причини за мазнините в лицето:

 • Липса на основни хранителни вещества в организма.
 • Генетично наследство.
 • Да бъдеш с наднормено тегло.
 • Спящата по-малко плюс стрес.
 • Задържане на вода (лоша диета и дехидратация).
 • Голямо ядене на захар, мазнини, сол плюс въглехидрати.

15-те най-добри начина за намаляване на теглото в лицето ви:

Знаете ли как да намалите мазнините в лицето бързо и естествено по ефективен начин без странични ефекти? Тази статия ви дава съвети

Статията перфектно отговаря на въпроса как да се намали мазнините в лицето на мъжете и как да се намали мастната тъкан на жените.

1. Консумирайте здравословна храна:

Използването на здравословна диета е изключително важно. Правилната храна не само ви помага да отслабнете; но и да ви държи енергични, освен това здрави. Трябва да консумирате храната си в точното време, тъй като тя играе важна роля в храносмилането. Включете в диетата си пресни плодове, богати на фибри зеленчуци плюс калций. Избягвайте храни, които са по-кратки от времето за храносмилане.

Виж повече: Мазнини горелки Странични ефекти

2. Пийте много вода:

Дръжте се хидратирани. Пиенето на правилните количества вода често ще помогне за промиване на токсините от тялото ви. Ето защо, останете хидратирани ще поддържат лицето ви изглежда по-малко пълничък. Опитайте се да пиете минимум 64 унции вода всеки ден. Питейната вода също може да подпомогне контрола на апетита ви и да ви предпази от лека закуска.

3. Горещо действие за кърпа:

Сварете водата и оставете да кипне до температура, която не е топла, но достатъчно гореща, за да може лицето ви да го понесе. Сега измийте кърпата в тази топла вода и натиснете, за да елиминирате излишната вода. Покрийте лицето с кърпата. Повторете този процес още 5 пъти. Извършете това 1 час преди лягане. Лицевата пара отваря порите, като по този начин износва плътните ти бузи. Правейки това редовно ви помага бързо да спуснете няколко грама около лицето си.

4. Глина маска:

Естествената органична глинена маска помага на кожата ви да се избегне от увисване. С напредване на възрастта кожата ни се отказва от еластичността си, плюс това се отпуска. Купете си натурална маска с глина веднъж седмично, за да укрепите кожата си, за да изглеждат по-тънки.

5. Спи:

Цялата работа плюс игра не създава Джак едно скучно момче! Възрастните се нуждаят от 8 часа сън, за да спрат увисването на мускулите на лицето. Също така, липсата на сън може да е източник на тъмни кръгове, които могат да създадат лицето ви подуто. Трябва да получавате поне 7-8 часа сън за всяка нощ. Някои по-малко плюс лицето ви може да се подуят от умора. Потискащите мускули са склонни да правят лицето да изглежда по-голямо от обикновено.

Виж повече: Най-добър живот

6. Дъвка:

Това е упражнение за лице, което намалява калориите от бузите и изравнява бузите. Дъвчете дъвка без захар за около 20 минути два пъти на ден, стопите мастните клетки като на лицето си и направете лицето си очевидно по-тънко плюс тонизирано. Направете това 30 минути след като вечеряте плюс 30 минути преди вечеря. Едно нещо трябва да се има предвид, че не трябва да дъвчете дъвка в продължение на почти 20 часа. Някои хора с мания за намаляване на мазнините в лицето, продължават да го дъвчат през целия период от 15 часа и това може да доведе до сериозни проблеми със зъбите. Опитайте се да го задържите под лимита.

7. Намалете консумацията на мазнини:

Направете диета за подходящите опции; освен това се опитват да намалят разходите на мазнини, доколкото е възможно. Сварете собствените си ястия много често, отколкото консумирате, за да управлявате това, което консумирате. Предназначен за някои индивиди, не приемането на мазнини намалява способността им да произвеждат хормоните, които разрушават всички мастни клетки. Все още се променя толкова малко, колкото изрязването на сода, в противен случай въртящите се надолу десерти могат да създадат важна катастрофа на фигурата на калориите, които консумирате. Консумацията на мазнини може да не идва от един източник. Може да има много източници на мазнини, едната е бърза храна, която всъщност е най-вероятната причина за получаване на мазнини. Друг важен начин за намаляване на консумацията на мазнини е да се направи диаграма, която да ограничава приема на калории на дневна база.

8. Повдигнете някои тежки обекти:

Правенето на някои тежки асансьори също прави участъка на лицето и вие ще трябва да направите някои странни лица, когато формата е строга и вие поставяте достатъчно стрес, за да вдигнете теглото на желязото.

Това е един от най-добрите начини за намаляване на теглото и това е наистина полезно за хора, които са наистина дебели лицето.

Един от най-добрите начини за намаляване на лицето мазнини също зависи от диетата.

9. Бърза храна:

Да! Това е вярно. Искате ли да знаете как да намалите мазнините в лицето? Избягвайте всичко, което е известно като бързо хранене. Бързата храна съдържа всяка съставка в света, за да ви накара да сте затлъстели. Единствената позната за нас здравословна храна е салата. Останалите трябва да седнат в живота ви.

10. Спиране на консумацията на алкохол:

Много пъти се вижда, че хората са алкохолици или пият алкохолни напитки, доста често получават слой мазнина, прикрепен към бузите и брадичката. Това е една от основните причини за получаване на мазнини в лицето. Единственият начин да намалите този вид мазнини в лицето е да намалите консумацията на алкохол и да направите някои ефективни упражнения за лице. Човек може да намали количеството на мазнините в лицето, като следва здравословното хранене и намали количеството на напитки, напълнени със захар, и прави някои упражнения за намаляване на мазнините по брадичката, като например упражненията за рибата на лицето.

11. Зелен чай:

Зеленият чай е богат на антиоксиданти и също така намалява задържането на вода в тялото. Той също така помага за ограничаване на излишната мазнина от тялото и ви помага да намалите теглото си. Препоръчително е да се консумират 3-4 чаши зелен чай всеки ден. Подходящото предложение е да се избегне използването на изкуствени подсладители или захар. Няколко капки лимон и мед могат да увеличат вкуса и да премахнат токсините от тялото

12. Витамин Е:

Чрез консумирането на богати на витамин Е храни като бобови растения, листни зеленчуци, ядки, зърна и млечни продукти, еластичността на кожата ви може да бъде подобрена. Витамин Е е най-необходим за поддържане на здрава кожа. Също така масажиращо масло от витамин Е върху лицето и областта на шията може да тонизира мускулите и да доведе до контурен вид.

13. Пропускане:

Пропускането може да помогне за намаляване на отпуснато лице и да я направи много по-твърда и тонизирана. Като прескочите за 100 пъти, човек може да постигне желания резултат бързо. Той не само спомага за загуба на тегло, но също така подобрява концентрацията и баланса на тялото.

Виж повече: Дебел да се вписват Celebs

14. Духащи балони:

Балоните не са просто чудесни за рождения ви ден, но и ви помагат да намалите лицето си. Духащите балони помагат при разтягането на лицевите мускули и е доказана техника за намаляване на мазнините в лицето. Така че следващия път, когато хоствате парти, изхвърлете помпата и използвайте устата си вместо да издухате балоните.

15. Грим:

Гримът може да бъде най-добрият ви приятел, когато става въпрос за илюзията за по-тънко лице. Докато се опитвате да използвате тези техники, за да намалите слабостта си, можете да изберете комплект за контурен грим и да създадете перфектни добре изваяни скули. Изборът на подходяща прическа също може да направи огромна разлика в увеличаването на глем и да ви накара да изглеждате тънки.

Упражнения за лице за намаляване на мазнините в лицето:

Следващите упражнения помагат за намаляване на подуто лице и за отслабване за изваян вид.

1. Упражнение за бузи:

 • Поемете дълбоко дъх и издухайте въздуха, който е запален по бузите ви.
 • Хванете въздуха там за 5 секунди.
 • Избутайте въздуха в дясната буза още 5 секунди, след това в лявата. Безплатно и повторение.

2. Упражнение за гаргара:

Топлата гаргара е прост плюс мощен трик за намаляване на отпуснатостта на лицето.

 • Вземи си пълна топла вода и го завъртете за около минута в устата си.
 • Повторете този процес за около 3-4 пъти на ден
 • Можете да го изпълните по всяко време и навсякъде. Завършете това упражнение, за да намалите мазнините на лицето преди лягане.

3. Упражнение за разтягане на лицето:

Изработването на йога по лицето ви помага да разширите и подкрепите мускулите на лицето, да оформите скулите, свободното напрежение, да намалите долната част на бузите и да постигнете тънък и красив вид на лицето ви.

Да го направя:

 • Набийте устните си и пребройте до 10, преди да освободите. Повторете за около 10 пъти.
 • Протегнете устата си отворена за 5 секунди и я повторете 10 пъти
 • Протегни шията си възможно най-далеч от лицето. Задръжте го за 5 секунди и го повторете 10 пъти.
 • Придържайте езика си и пребройте 10. Повторете го 10 пъти.
 • Направете „O“ с устата си и изглеждайте изненадани, за да разтегнете веждите си. Повторете 10 пъти.
 • Докоснете брадичката до гърдите. Задръжте го за 5 секунди и го повторете 10 пъти.
 • Вдишайте и изпускайте 5 пъти. Това не само ще ви помогне да се отпуснете, но и да тонизирате мускулите на лицето.

4. Завъртане на езика:

Това упражнение е лесно, но все пак силно упражнение за намаляване на мазнините по лицето. Да го направя

С устата си затворена, завъртете езика си с кръгови действия.
Намалете външната повърхност на горните и по-малките зъби.
Извършвайте това по 15 пъти всеки в посока обратна на часовниковата стрелка.

5. Упражнение за усмихнати риби:

Това е голяма обработка на лицето, която е плътна и тонизира бузите ви, намалява отпуснатите мазнини от бузите ви и укрепва бузите ви. Тази работа е особено насочена към мазнините по долните ви бузи и около брадичката. Ето как да направите това:

 • Попийте бузите си, за да създадете рибено лице, а след това се опитайте да се усмихнете
 • Изчакайте в това положение за броене от 10 секунди
 • Повторете 5 пъти.

6. Режим на тренировка на лицето:

Ето една успешна рутинна тренировка на лицето, която ще ви позволи да загубите тази двойна брадичка. Рутината върви по този начин.

 • Мига:

1. Направете 4 комплекта мига за 15 до 20 повторения и дайте 30 секунди почивка между всеки комплект.
2. След това следвайте, че с устна и нос участък.
3. Вземете малко почивка между комплектите, например около 30 секунди.

 • кимна:

1. Седящият нагоре и надолу кимване е също един от най-известните съчетания на опъване на лицето, за да се отървете от двойната брадичка.
2. Направете 4 комплекта нагоре и надолу, като кимате за не по-малко от 20 повторения, с почивка от не повече от една минута между групите.
3. Тази конкретна рутина може да се каже, че е един от най-добрите начини да се отървете от тази брадичка мазнини и намаляване на тези двойни марки кожа.

 • Повдигане на вежди:

1. Накапете челото за повдигане на очите, за да се освободите от мазнините в горната част на лицето.
2. Това е една от най-добрите техники за намаляване на мазнините в лицето.
3. Резултатът ще зависи от строгостта на упражнението и колко дълго ще го правите.
4. Вдигнете челото на очите за 3 сета и 8-10-12 повторения. Това означава, че ще направите 8 повторения за първия, 10 за втория и 12 за последния сет с почивка от 60-90 секунди между сериите.

Сега се събуди и се приготви за странното време на лицето! Направете смешни лица пред огледалото, така че да можете да се смеете добре, докато можете да го направите пред хора, които се преструват, че са сериозни, за да избухнат в смях. Щастлива загуба!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Гледай видеото: Духът на времето III: Продължение Zeitgeist: Moving Forward (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send