Красота и мода

Топ 9 Съвети за вежди

Pin
Send
Share
Send


Както снимката изглежда неясна без хубава рамка около нея, така и веждите са рамката на очите ви. Ако имате гъсти и недържани вежди, очите ви няма да изглеждат добре. Винаги трябва да поддържате добра форма на веждите. Тук са изброени деветте съвета, които могат да ви помогнат.

1) Консултирайте се с професионален артист за оформяне на вежди:

Ако влизате за пръв път, за да оформите веждите си, винаги трябва да се консултирате с добър професионалист. Те ще ви помогнат да получите правилната форма в техния салон. Той / тя също ще ви каже кой метод е подходящ за вашия тип кожа и според вашата възраст.

Виж повече: Удължения на миглите

2) Методи:

В наши дни има няколко метода за оформяне на очите. Можете да използвате метода на резбата. Парафинизацията е друг добре известен метод. Можете също така да опитате лесен метод, който е изваждане. Това е подобно на резбата, но можете да го направите сами с пинсети.

3) Лазерно обезкосмяване:

Този метод е придобил много популярност в наши дни. Можете да се консултирате с вашия лекар по кожата, за да получите лазерна техника за епилация за вашите очи. Това ще продължи по-дълго от горните методи.

4) Поддържане на формата:

Трябва редовно да поддържате формата на веждите на очите си или веждите ви да загубят формата си. Тогава ще трябва да оставите веждите си да станат гъсти, така че да могат да се оформят правилно от нулата.

5) Направи си сам:

Можете да оформите вежди на ушите си у дома, ако веднъж ги оформите от добър салон. Отстранете всякакви бездомни косми от страните или около формата на веждите. Можете да изберете някой от методите, които според вас е по-малко болезнен за вас.

Виж повече: Как да прочетете собствените си вежди

6) Практика прави перфектни:

С повече практика ще получите контрол върху оформянето на веждите и ще можете да ги правите правилно. Всички методи се чувстват болезнени по време на началото. Когато сте свикнали с това, вие ставате привикнали и става по-малко безболезнено за вас.

7) Не забравяйте да отрежете:

Ако правите очни вежди у дома, не забравяйте да подстригвате космите по ръбовете с ножици за грим или занаяти

8) Fake False Brow:

Много жени имат тънки очи. Това може да се дължи на някои заболявания или дори на произшествия, в които имате нарязани вежди. Много от нас може би просто са имали следа от бод по веждите ни, където космите не отглеждат обратно. Много азиатци също имат тънки очи. Правилното нещо, което трябва да направите, е да използвате грим, за да скриете тези пропуски или да прикриете тънкостта на веждите. Вземете молив на челото на очите в черно или тъмно кафяво, в зависимост от цвета на косата, която челото ви има, и я заточете правилно. Вашият молив трябва да бъде много гладко заточен, в противен случай няма да създаде впечатление за малки косъмчета. Сега започнете с малки малки удари по места, които трябва да бъдат запълнени. Не прекалявайте с това. Винаги използвайте малки удари и малки точки, за да попълните пространствата, където искате да изглеждате по-дебели и по-плътни.

9) Пораснали очи на бръчки:

Можете също да опитате различни техники за отглеждане на космите на веждите и да ги направите по-плътни по естествен път. Опитайте кокосово масло или рициново масло да се втриете до веждите на очите, преди да си легнете. За това може да работи и бадемовото масло. Следвайте този метод, докато забележите значителна разлика в плътността на космите на веждите.

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: Микроблейдинг на вежди. Преди и След. Заслужава ли си? (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send