Красота и мода

9 Най-добри съвети за педикюр у дома

Pin
Send
Share
Send


Педикюрът е един от начините, по който една жена се опитва да се грижи перфектно. Ноктите са този аспект на тялото, който определено привлича вниманието, особено при жените. Педикюрът е една процедура за подстригване, използвана еднакво от мъжете и жените за премахване на мръсотията и мръсотията, натрупани в краката и ноктите, и я оставя освежени. Жените отиват допълнително и използват цветовете на ноктите, за да я направят красива и привлекателна. Въпреки това, трябва да поддържате някои съвети за педикюр удобни за максимални ползи. Използвайте това ръководство, за да си помогнете в това предизвикателство за успешен педикюр.

Лесни съвети за педикюр у дома:

Съветите, споменати по-долу, са не само лесни за следване, но и ефективни при получаване на резултати.

Кремообразен пемза:

За ефективен педикюр винаги трябва да се използва кремообразен пемза, който дава отлични резултати. Наред с това, на пазара има много камъни и ексфолианти, които са ароматизирани в природата. Те също работят чудеса. Един от най-добрите препоръчвани тук е ментовият пилинг за педикюр.

Виж повече: Галерия с розови нокти

Овлажнител за лимон:

При овлажняване на кожичките, за да ги омекотите за лесно отстраняване, един от най-добрите е продуктът, който има активна съставка на лимона. Това не само помага за правилното почистване на кожичките, но и помага при осветляването на кожата и добавянето на блясък. Тези ползи винаги трябва да се имат предвид.

Как да получите чистия вид:

Първото важно нещо е да се отстранят мръсотията и мръсотията от краката, за да се гарантира, че ексфолиацията дава далеч по-добри резултати по-късно. За тази цел, трябва да накиснете краката в топла вода за около 15 минути с лимонов сок или етерични масла. Солната вода също ще работи. Водата трябва да се смени с чиста хладка вода, а краката да се накиснат още 15 минути, преди да започнете процеса на ексфолиране. Това ще направи краката по-чисти и по-свежи след педикюр.

Вземете масаж:

За тези, които получават педикюр от някой, трябва да се осигури добър масаж преди окончателното почистване на крака. Това дълбоко овлажнява кожата в краката и я оставя мека и подхранвана. Препоръчва се около 10 минути масаж на всеки крак.

Виж повече: Как да премахнете акрилни нокти

Подсушете:

Хората имат навика да трият кожата си с кърпа, когато става въпрос за сушене. Това обаче е един навик, който трябва да се промени. Краката на педикюра трябва винаги да се изсушават с чиста кърпа и да не се търкат. Това ще запази заключената храна и няма да остави странични ефекти върху кожата на краката.

Перфектна боя за нокти:

Налице е прост трик за нокът боя метод след педикюр. Човек трябва да потопи краката в ледена вода след нанасянето на боята за нокти. Това помага на боята за нокти да изсъхне бързо и да предотврати размазване на всякакъв вид.

Виж повече: Френски педикюр у дома

Употреба на маслиново масло:

Вместо масло от кожички, лесно може да се използва зехтин за омекотяване. Той осигурява далеч по-добри резултати, отколкото можете да очаквате.

Следвайте с овлажнител:

Всеки метод на педикюр след изсушаване на кожата добре трябва да бъде последван от прилагането на крема за краката на краката или всеки овлажняващ крем, който те имат в ръка. Това ще помогне за подхранването на кожата и ще направи кожата мека и светеща. Този съвет трябва да се следва два пъти дневно през следващите дни, за да дойде сутрин след душ и през нощта, преди да заспи.

Виж повече: Кристали за изкуство за нокти

Останете в добро настроение:

Педикюрът е не само почистване на краката, но и начин да ви поглезят от ежедневните напрежения на живота. Това го прави много важно да останете в добро и позитивно настроение, докато правите педикюр. Също така, не бъдете твърди на краката.

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Връзка с чужденец Как се запознахме Най-милият му жест ДЕЦА? (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send