Красота и мода

9 Най-добри дизайни за неонови нокти с картини

Pin
Send
Share
Send


Неоновите лакове или флуоресцентните лакове за цвят ноктите изглеждат напълно различни от обикновените лакове за нокти. Те могат да придадат на вашите нокти различен поглед от това, което винаги сте носили. Китай глазура има някои добри неон лакове за нокти, както и други марки. Въпреки това не може да получите всички тези неонови лакове в индийския пазар точно сега. Въпреки това, ако можете да хванете някои лакове за неонови нокти, можете да изпробвате различни дизайни на ноктите си с тези. Те изглеждат фантастично, когато се комбинират с други изкуства за нокти.

Ако изобщо стане невъзможно да се получат лакове за неонови нокти, можете да изпробвате и неонови цветове. Въпреки това резултатът няма да бъде напълно топ клас, тъй като може да бъде с лакове за неонови нокти.

Дизайн на неонови нокти:

Тук са нашите топ 9 неонови изкуства, които напълно ще обичате точно толкова, колкото и ние.

1. Неоновите нокти в Rainbow и Leopard:

Изглежда странно и страхотно в същото време, нали? Трябва да вземете 4 лъскави лака за неонови нокти за този дизайн. Червено, розово, синьо и жълто. Използвайте четката за лак за нокти, за да съставите диагонални модели с цветовете. След това можете да използвате или щамповане на леопардов печат от вашия комплект за щамповане, или можете да начертаете неравномерни полукръгове за моделите леопард. Бихте ли го опитали?

Виж повече: Corset Nail Art Designs

2. Ленти и неонови ленти:

Вие ще трябва да нарисувате ноктите си с неонов цвят за базата за това просто изкуство за нокти, както обикновено правите. Ще ви трябват неонови цветове в розово, жълто, светло зелено и оранжево за това изкуство за нокти. Сега оставете полирите да изсъхнат. Нарежете ленти с ивици с правилни размери и ги поставете, докато виждате линиите на картината. Оцветете ноктите си с черен лак и веднага отстранете лентите. Вие ще получите това изкуство за нокти. Лесно ли е? Сега използвайте прозрачен лак за довършване на дизайна.

3. Зерна дъга Неон изкуство за нокти:

Използвайте 5 неонови цвята. лилаво, синьо, светло зелено, жълто и розово за този дизайн. Използвайте четката за полиране по хоризонтален начин, за да нарисувате ноктите в различни цветове. Използвайте черен стриптър или черен лак и четка за изкуство за нокти, за да изчертаете дизайна на зебрата, идващи към центъра от двете страни. Опитай!

4. Анотация Неонов дизайн на неонални нокти:

Можете също така да изпробвате абстрактни френски съвети за вашите нокти. Опитайте това за вашите хубави ръце за рисуване.

Виж повече: Дизайнът на Kawaii Nail

5. Музикални вълни за нокти в Neon:

Използвайте гъба и ярки неонови цветове, за да придадете различни цветове на ноктите. След това, когато ноктите са напълно сухи, използвайте плоча за щамповане или от свободната ръка, нанасяйки карирания дизайн върху ноктите за ефекта на музикалните вълни. Използвайте прозрачно покритие.

6. Лесен дизайн на неонова зебра:

Нямате време или искате да поддържате нещата прости? Опитайте този дизайн. Оцветете ноктите си с неонов жълт и един нокът с нормален яркорозов цвят. Използвайте ивица за моделите на клоните на дърветата или дизайна на Y . Вашият дизайн е направен! Използвайте горен слой и се наслаждавайте!

7. Неон френски съвети:

Неон френските съвети могат да бъдат различни от нормалните френски съвети. Можете лесно да изпробвате френски модел на върха, дори и за вашата работа. Използвайте четката си за ноктите за бели и черни ивици. Между 2 цвята на съветите, които сте използвали. Използвайте прозрачно покритие, за да запечатате дизайна си.

Виж повече: Fimo Canes Nail Art

8. Водни мраморни неонови нокти:

Водната мраморизация е много популярен метод за опити за дизайн на ноктите. Никога не знаете с какъв дизайн ще се приземите. Въпреки това, можете да имате предвид няколкото плъзгащи се форми на клечка за зъби на цвят, който е излязъл от водата, за да получите вашите форми. Опитайте с мраморна вода с неонови цветове за този вид поглед. Не забравяйте да покриете ноктите си с бяла основна боя преди мраморността на водата. Когато сте доволни от така направената мраморна вода, запечатайте в дизайна си с горен слой. Наслади се!

Виж повече: Сладък дизайн на ноктите

9. Неони и щамповане:

Нямате добра ръка при рисуването? Опитайте с щамповане. Можете да използвате гъба, за да гъба до вертикално слоеве от 2-3 неонови цветове и след това отидете по целия път печат, за да получите проекти като тези по-горе. Проектите зависят от това коя плоча за щамповане използвате и от коя марка. Различни марки като Konad, Saloon Express и др. Имат свои собствени печатни плочи и различни дизайни. Пробвам!

Имаме много цветни неонови дизайни за нокти, т.е. неонови жълти нокти, неонови черни нокти, неонови оранжеви нокти и неонови розови нокти и т.н. Кажете ни, ако имате ръце на някои неони.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Гледай видеото: Morning Routine 10 DIY Ideas, Makeup, Healthy Recipes (Декември 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send