Красота и мода

9 Най-добри формални прически за дълга коса на жените през 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Дългата коса, която е лъскава и лъскава, понякога е най-красивата страна на вашия външен вид. Но това също може да бъде нещо като караница. когато си вкъщи или се занимава с някакъв вид физически труд, лесно се избягва, като свързваш високо пони или го подреждаш в разхвърлян кок.

Но какво правите на официален повод? Докато някои момичета намират опитват нови прически и updos забавно, други се чувстват доста оборудвани, за да се справят с тези ситуации. Когато останете в последния случай, не се притеснявайте. Вие не трябва да го отрежете кратко или да получите къдрене.

Прости и последни официални прически за дълга коса:

Ето списък на лесни формални прически за дълга коса!

High Bun:

Buns са най-лесните от всички прически и докато повечето хора смятат, че са неформални, когато се правят правилно, те могат да ви дадат много официален поглед. Сега, висок кок или стегнат шиньон, когато се направи, изглежда изтънчен и стегнат. Тя не ви дава разхвърлян вид, който обикновено се представя, когато сте у дома. Методът е прост. Направете високо пони, завъртете косата си в възел и след това сгънете ръбовете вътре и използвайте щифтове, за да задържите непоколебимите нишки.

Low Chignon:

Високият киф изглежда груб и правилен. Но трябва наистина дълга права коса, за да я направиш. ако косата ви е на по-късата страна, трябва да отидете за ниския шиньон. Разделете горната и долната половина на косата си, след това поставете горната половина и издърпайте долната половина в разхвърлян възел. Вземете щифта от горната половина и го пъхнете в долния кок. Вържете хлабавите кичури с щифтове.

Виж повече: Отворени прически за коса Дълга коса

Необходима е само минута:

Прическата, която се нуждае само от минута, очевидно не е толкова сложна, колкото горните две, но тя ще служи на вашата цел. Особено ако тичаш наистина късно и поръчката ти не изисква да изглеждаш изключително формално. Всичко, което трябва да направите, е да вземете косата си и да я завъртите, както бихте направили докато правите пони. След това я натрупайте, докато върховете достигнат върха на главата си и го закрепете по средата.

Прикачен шиньон:

Тази прическа изисква време, но е сравнително лесна за изпълнение. Поставете голяма разтеглива лента за глава на гребена коса. След това пъхнете нишките. От единия край на главата до другия край и готово! Вие имате това.

Виж повече: Обикновено офис прически за дълга коса

Плетена кок:

Друг стил, който можете да опитате, е да оплетите косата си преди да направите кок. Просто оплетете половината от косата си и сгънете останалото в кифла отгоре.

Елегантна опашка:

Ако нямате нищо против да използвате много лак за коса, опашката за сън също може да изглежда много формално. просто разресвайте косата си, докато стане лъскава и гладка. След това го обвържете с висока опашка и подредете предната част, за да отговаря на лицето ви.

Виж повече: Лесни прически за момичета с дълга коса

Странична кифличка с обрат:

Това също е лесно! просто завъртете косата от едната страна и след това вземете косата от другата страна, добавете го към това и ги завъртете в кок.

Рибни плитки:

Странична плетена риба също може да изглежда формална! просто съберете косата си от едната страна, както бихте направили за страничен пони и след това направете рибена плитка.

Подпухнали опашка:

Това ви дава малко на винтидж вид. Вие отделяте предната и задната част на косата. След това завържете гръбчето в опашка и прикрепете предната част в подпухнал стил в конската опашка.

Какво е късно да се получи различна прическа да присъства на официални събития, след като видя тази статия. Отидете с уникален стил и привлечете вниманието на всички в събитието.

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Росица Кратункова на Форум КЛЮЧе, София (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send