Красота и мода

30 модни и красиви дизайни на дамски гривни

Pin
Send
Share
Send


Аксесоарите, използвани в цял свят за подобряване на външния вид на ръцете, са гривни. Гривните са ленти или вериги, украсяващи китката, използвани както от мъже, така и от жени. Гривните бързо привличат вниманието към последните им тенденции; модели и дизайн. Различните възможности за екипиране за гривна могат да дадат много идеи за жените да се обличат според случая и събитието. Тъй като модата е много за аксесоарите в наши дни, женските гривни са много търсени.

Добавяне на чар към личността, даване на това доверие, добре изглеждащи ръце, стил и мода, една гривна може просто да бъде отговорът! Отидете на тези модни погледи с избора на гривни за жените.

Най-новите модни бижута гривни дизайни за жени: t

Сега те се считат за един от най-лесно достъпните и стилни аксесоари. Тук ще разгледаме най-добрите 30 нови дизайни на гривни за жени.

1. Златни гривни за жени:

Най-безопасният залог и никога да не излизаме от модния цвят е златен и златен. Винаги можете да сте сигурни с каквато и да е златна бижутерия за цвета, блясъка и стойността. Гривни в злато за жените изглеждат невероятно с традиционни дрехи на сватби, фестивали и т.н. Златните гривни могат да бъдат обединени с буквално всяко облекло. Никога не може да се сбърка със златни гривни и златни бижута.

2. Диамантени гривни за дами:

Има известна поговорка, че диамантите са най-добър приятел на жените. Как може да каже „не“ на диамантите? Диамантите са ценно притежание. Диамантените гривни могат да бъдат шедьовър в бижутерийната гарнитура. Те могат да са на скъпа страна, но въпреки това не могат да бъдат съчетани с блясъка си, срязването и блясъка на всяко друго бижу. Те са с разстояние от класа!

3. Сребърни гривни за жени:

Дизайнът на сребърните гривни в днешно време е много често срещан с много актьори и актриси, които също ги разказват със стил. Хората са удобни да носят сребро за усещането и облика, дадени от сребърна бижутерия. Оксидирани сребърни гривни или гривни със сребро могат да бъдат сдвоени за този случаен, но земен вид и изглеждат красиво с всякакви бели, черни или многоцветни тоалети.

4. Верижни гривни за дами:

Обикновените верижни гривни могат да бъдат за всяко периодично износване и ежедневно износване. Те могат да бъдат от злато, сребро или всякакви сплави. Тийнейджъри и млади жени могат да експериментират много с верижни гривни за носене в колежа и офис облекло. Те могат да бъдат обединени в нещо за прост, но елегантен вид.

5. Персонализирани Бракети за жени:

Персонализирани гривни с едно име на него, цитат или някои думи или някои важни дати изглеждат прекрасно, когато се носят на китката. Персонализиране на нещата са много в модата и следователно гривни с имена или цитати са много модерни в външен вид. Тийнейджърките, жените, както и децата, могат да визуализират този вид със стил. Те могат да бъдат направени с метали или могат да се използват и в различни цветове.

6. Очарователни гривни за дами:

Най-важното нещо, което идва на ум, докато мислим за модерен бижута, е чар гривна. Гривни в цветове като злато и сребро с многобройни дрънкулки или единични дрънкулки като звезди, луна, слънце, сърца, листа, пеперуди и т.н. могат да се използват за създаване на собствен стил.

7. Перлени гривни за жени:

Жените, носещи перли, датират от много векове. Перлите са разказвани от майките в миналото. Перлите са символ на статута и придават елегантен вид. Перлите в бяло, бяло или розово изглеждат красиви, когато се носят в ръце. Перлените гривни могат да бъдат обединени с диаманти или да се използват самостоятелно.

8. Диамантени и перлени гривни за дами:

Покажете на жената диаманти и перли и това е сигурен начин да спечелите сърцето си. Жените обичат както диамантите, така и перлите. Тези гривни са смъртоносна комбинация и небесен дъх също. Те са съвсем различна лига от обичайните гривни и са по-скъпи. Това е една от най-добрите лъскави гривни.

9. Кристални гривни за жени:

Гривните с кристали и мъниста вървят добре с небрежен поглед. Те могат да бъдат изработени от метал или кристалите могат да бъдат завързани в златни и сребърни нишки. Те придават приятен поглед на ръцете и също изглеждат стилно.

10. Гривни на злото:

Висянето или носенето на зле око сега е нещо обичайно. Злото око се използва в веригите за ключове, пръстените, висулките и т.н., така че защо не и на гривните? Гривните със зли очи се използват за предотвратяване на отблясъци от хора, за които се смята, че причиняват нещастие или лош късмет. Вместо да свързвате злото око в нишка или нишка, същото може да се използва в гривна с тънка златна или сребърна верига.

Виж повече: Златни гривни за жени

11. Дамски антични гривни дизайни:

Античните гривни са много различни в дизайна на женската гривна. Те имат стар, износен финал и лак, но изглеждат елегантно, когато се носят като гривни или като всяка друга бижутерия. Те също се предават от поколения на поколения и могат да бъдат почти на много години. Тъй като са толкова стари и се развиват напред от поколения, те са безценни.

12. Гривни от розово злато:

Розовото злато е сплав от злато и мед, използвана за направата на бижута. Бижутата от розово злато стават много популярни и често се използват за пръстени, гривни и други бижута. Също известен като червено злато и розово злато в зависимост от съдържанието на мед в него, те са за лукс и висок клас хора, тъй като са на скъпа страна. Те придават на този елегантен вид цялостната личност на жената.

13. Гривни за жени:

Браслетът е за този традиционен вид. Те наистина са доста красиви и се сдвояват в различна дебелина. Браслетът може да бъде от всякакъв метал, сплав, сребро или злато. Гривните с гривни могат да се носят със сари, индийски дрехи и др.

14. Ръчно изработени гривни:

Най-добрият DIY проект може да бъде изработването на гривни с собствени идеи, дизайн, модели и материали. Тя може да бъде отлично хоби за изследване на творчеството, може да бъде подарък опция и също може да бъде отличен бизнес предприятие също. Ръчно изработени гривни изглеждат красиви и цветни. Така че нека въображението да тече и да получи една направена за вас.

15. Гривни за ръкавели за жени:

Гривните маншети са сравнително нови в модната тенденция и жените могат да експериментират с гривните за маншета за случаен вечерен поглед или за минималистичен вид. Те са дебела лента и отворени и могат да бъдат регулирани от метали, стомана, сребро или други сплави.

16. Ленти за стан:

Станциите са най-новите тенденции в гривните. Тъкачните ленти изглеждат доста с причинни рокли. Дори и тези са много лесно достъпни и не са много скъпи. Човек може също да създаде ленти и да експериментира с тях.

17. Гривни с цветя:

Цветята също могат да бъдат темата за гривна. Украсете проста златна или сребърна гривна с релефни цветя и там ще имате зашеметяващ изглед за вечерно парти. Течаща рокля, цветна гривна и обикновен съединител ще бъдат достатъчни, за да завършат външния вид и да привлекат вниманието на всеки.

Гривни за жени: t

Една от най-модните тенденции са гривните за ръчни вериги. Тези дни са толкова много в тенденция. Те се хулят от всяка жена, било то партита, събирания или сватби. Те изглеждат красиво, подчертавайки ръцете, както и хубаво падане на китката, тъй като са много леки и имат верига с камъни или малко висулка и т.н. за по-индийски вид. ръчната верига.

19. Гривни Swarovski:

Swarovski елементите са нещо, с което кристалите на Сваровски са в сари, аксесоари, часовници, бижута и т.н. По същия начин, Swarovski кристални гривни също бързо наваксват като модерен аксесоар. Тези гривни с кристали са класическите гривни, които изглеждат и изглеждат.

20. Родиеви гривни:

Родийът като елемент става много популярен в производството на бижута. Бижута се правят с родиево покритие, което изглежда по начин, близък до среброто. Родовите готови гривни са елегантни, за да изглеждат и завършват.

Вижте още: Дамски сребърни гривни

21. Платинени гривни за момичета:

Една от най-скъпите в гривните могат да бъдат платинени гривни. Платината като елемент е предпочитана за бижутата заради елегантността, която отразява. Те са много деликатни и очарователни едновременно. Платинени гривни могат да бъдат ценни притежания.

22. Гривни със камъни:

Гривните с скъпоценни и полускъпоценни камъни могат да изглеждат брилянтно красиви и стилни. Рубините, сапфирите или изумрудите, изрязани в стил, могат да бъдат украсени и поставени артистично със златната или диамантената верига за гривната. Те могат да бъдат направени в комплект с огърлица, халки, пръстени и т.н., за да допълнят външния вид или да се носят като самостоятелна бижутерия.

23. Гривни с думи:

Гривни с уникална, единична дума като приятел, любов, доверие, вяра, надежда и т.н. изглеждат добре за ежедневна употреба. Уникалната дума в гривната може да ни напомни за няколко важни неща, които остават в живота ни винаги. Тя може да ни вдъхновява ежедневно.

24. Дизайн на гривна от паун за дами:

Един от най-популярните проекти за този традиционен вид могат да бъдат гривни, вдъхновени от паунови дизайни. Peacock стои като символ на гордост, грация и красота. Жените имат всички тези качества и следователно могат да се свържат с тези прекрасни, магически паунови гривни.

25. Сини гривни за жени от Сардиния:

Гривните на Blue Sardinia са с марка бижута Stella и Dot. Те правят тези весели гривни със зелени и сини скъпоценни камъни. Те имат само два уникални цвета на синьо и зелено, смесени в различни аксесоари. Те се хулят по целия свят от известни личности; модни икони и т.н. и изглеждат бляскави на ръце.

26. Гривни от пера:

Те не са обичайните гривни. Перо Гривните са различни за жените. Перото е символично за птиците и следователно означава свобода. Сега жените са независими, свободни и са на нивото на мъжете във всички сфери на живота. Така че жените, харесвайте тази свобода !!!

27. Гривни за татуировки за жени:

Еха! Самото име дава идеята как ще бъде. Татуировки под формата на гривна на китката. Най-в нещо и модно. Tattoo изкуство форма става изключително популярна и хората са flaunting тях според техния вкус и избор. Татуировки Гривните могат да бъдат от птици, пера, нормални вериги със звезди, луна и т.н.

28. Гривни Кундан:

Кундан е много популярна бижутерия за сватби и други традиционни поводи. Скъпите камъни в зелено, кестеняво и бяло със злато допълват изгледа. Те придават богат поглед и са на скъпа страна. Kundan гривни могат да завършат булчински поглед с ръка верига, гривни, ухото, огърлици и т.н. Те изглеждат много велик и красив в ръцете.

29. Гривни за жени: t

Точките за полка отново са много на мода. Те придават ретро стил и изглеждат приятно. Точките за полка са също най-предпочитаният стил за модели и модни ревюта. Те могат да бъдат в няколко цвята, но белите точки на цветния фон изглеждат страхотно, когато се сдвояват с фънки, джинси, поли, връхчета за култури и др.

30. Кожени гривни за жени: t

Кожените гривни с бухал, орел, ястреб са изключително популярни в модната верига. Те вървят много добре със западните дрехи. Дизайните на бухала са много популярни в дългите вериги, пръстени, пръстени и т.н. Те изглеждат много стилно, когато са аксесоари в гривна.

Жените са много модни в съзнание и искат да запазят актуалността на стила си по всяко време. Гривните са пътят напред, за да създадете собствена стилова декларация. Гривни с уникални стилове, дизайн и външен вид придават нова дефиниция на цялостната личност. Гривните са отлични носители на послания, докато използват невербални средства за комуникация като жестове на ръцете, докато говорят, докато се ръкуват и т.н.

Източник на изображения: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 , 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Гледай видеото: Моите обици, гердани и гривни!!! (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send