Красота и мода

15 Удивителни 3D татуировки със значения

Pin
Send
Share
Send


3D татуировки са едни от най-уникалните и популярни стил на татуировки, които съществуват днес. Обикновено се правят чрез добавяне на сянка към татуировката, за да изглежда така, сякаш е част от кожата или нещо, което стои върху кожата.

Тези 3d татуировки са най-вече носените от знаменитости и показвани от тях. Изборът на дизайн е доста лесен, тъй като има огромен брой налични възможности. Докато художникът е опитен и знае какво прави, индивидът, който прави татуировката, ще бъде доволен от резултата.

3D татуировки със значения и изображения:

Ето някои от най-добрите 3D дизайни на татуировки със снимки и значения за мъже и жени, които са изброени в следващите параграфи.

1. Дизайн на чужди 3D татуировки:

Alien 3D Tattoos обикновено се състои от извънземни, които се хвърлят под кожата, което я прави забележителна и грандиозна. Тя ви дава поразителен външен вид и ви кара да се откроявате в сравнение с останалите. Той е един от най-добрите проекти за 3D татуировки завинаги за мъже и жени.

2. Традиционни татуирани дизайни:

3D Spider Татуировките са прост пример за основно 3D татуиране. Показва паяк с видимо видима сянка зад краката си. Племенният паяк изглежда наистина шокиращо, тъй като хората могат да мислят, че истински паяк се разхожда по кожата.

3. 3D татуировки за пеперуди за момичета:

3D Butterfly Tattoo Designs са женствени, стилни и ценени от всички. Ако някой иска раменете им да изглеждат така, сякаш една пеперуда седи на него, това просто може да се направи с помощта на инжекция или засенчване. Те са популярни и вероятно някои от най-често срещаните 3D татуировки. Този тип 3D татуировка дизайни са напълно подходящи за момичета, които са луди за малки същества.

4. 3D татуировка на Chameleon:

Chameleon 3D Tattoos са изключително уникални и един от най-добрите татуировки. Изглежда толкова реално, сякаш истински хамелеон се качва по гърба ти. Татуировката ще я подготви така, че сенките, изражението и цветовете да изглеждат живи и ярки.

5. Татуировки с 3D камера:

Дизайнът на 3D татуировките на камерата са някои от добре дефинираните и стилни татуировки. Изглеждат умно на кожата. Камерата е направена от художника татуировка по такъв начин, че хората ще бъдат задължени да бъдат подмамени в усещането, че камерата всъщност е реална.

Виж повече: Татуировки за мъже

6. Конверсивни или обувки 3D татуировки:

Татуировки 3D са наистина различни, уникални и извън кутията. Изглеждат толкова естествено и реално, въпреки че са реални. Тези татуировки наистина показват истинската магия на 3D татуировките. Можете да татуирате някои маркирани имена на краката заедно с обувките.

7. Откриване на очите Cool 3D татуировки:

Отваряне на 3D Eye Tattoo дизайни са едни от най-шокиращите татуировки, които се виждат късно. Те изглеждат страшно и са оценени като един от най-добрите дизайни на 3D татуировки, които ще бъдат видени късно. Художникът-татуировка ни показва всеки един детайл от окото, включително окото, цветовете и зениците, а кожата около очите е толкова хладна.

8. Татуировки с 3D изображения:

Татуировки с 3D картини изглеждат наистина стилно, модерно и красиво. Те включват различни цветове и обикновено се състоят от човек или индивид. Всяка минута детайл е добре представен, включително сенките и околностите на човека. Тя дава на татуировката много реалистичен вид и наистина е една от най-уникалните татуировки, които ще се виждат късно.

9. Хелоуин 3D татуировки за жени:

Хелоуин е много често срещан повод за хората да правят татуировки. Тъй като темата за Хелоуин е да изплашиш другите, някои хора се уверяват, че татуировките им вършат работата за тях. Тези страхотни татуировки Хелоуин са склонни да бъдат страшни и много различни от останалите 3D татуировки. Въпреки това, те са много уникални и харесвани от много хора днес.

10. Ръката на бебето:

Вие ще получите много опции, ако сте любители на 3D дизайн и искате да получите един от такива мастило на тялото си. Това е един много красив и сладък 3D татуиран дизайн, където ръката на бебето е намазана по начин, който изглежда, че някакво бебе всъщност докосва ръката ви. Това обикновено се прави от любящи родители в размер на ръката на детето им. По този начин те могат да запечатат момента, в който бебето ги е докоснало с малката ръка и те също приемат докосването на бебетата си, където и да се движат.

Виж повече: Готини татуировки за момчета

11. Дизайн на 3D часовник:

Има една поговорка, че „Времето и приливът не очакват нищо“ и ние сме тук, за да докажем тази погрешна дума метафорично. Това е един от най-умните 3D татуировки в списъка и показва часовник, изваден от верига и разработен с големи звезди.

Това е чист дизайн и показва ръцете на часовника, фиксирани в определена позиция, което означава, че можем да спрем времето според нашето желание. Може да има друго значение за това, където можем да кажем, че създаваме своето време и го правим добро, а не обвиняваме лошите времена за всички лоши неща, които се случват в живота ни.

12. 3D Cross Tattoo:

Кръстът е символ на всемогъщия и ние винаги искаме да имаме неговите благословения върху нас, където и да отидем. Това е начин, по който можем да търсим благословиите му през цялото време и да покажем своята благодарност към него за всичко, с което ни е благословил.

Това обикновено е един от най-добрите 3D татуировки за мъже и се прави по такъв хубав начин, че кръстът вече е част от ръката и външната кожа е разкъсана, за да позволи на кръста да намери добро място. Също така, това показва, че не можете да държите кръст или символ на Господ скрити зад всяка завеса.

13. Татуировка на гръбначния мозък:

Когато обичате тръпката във всички сфери на живота, татуировката, която избирате, също трябва да бъде такава. Дизайнът на 3D татуировка като този е много странен и също много интересен в същото време.

Сега те също са много модерни, защото нивото на креативност и иновации е много високо в тях. Също така, това са татуировки, които са много трудни за правене и уменията на един художник са аплодирани за нещо подобно. Тук изглежда, че гръбначният мозък може да се види, след като някой е разкъсал кожата с ръце.

Виж повече: Жени за пълно татуиране на тялото

14. 3D хартиени татуировки:

Един от най-готините 3D татуировки за момичета, както и за момчета, това е изключително умен и впечатляващ. Тези проекти доказват важността на изкуството на татуировките и високите умения, необходими за разработването им.

Тук цялата ръка се прави по начин, който показва, че сте скрили някакви новини и послания вътре в тялото и части от него могат да бъдат показани, след като кожата е разкъсана като кърпа. Това създава много напрежение, защото всеки се чувства като поглед към това, което е написано в татуировката и това служи добре на целта, защото темата е разбира се „тайно послание“.

15. Татуировка за пъзел:

Този красив дизайн на 3D татуировка на тяло е страшно и също толкова интересно с парче пъзел на кожата с кръв, капеща от нея. Тук е показано, че цялото ни тяло е като пъзел и можем да извадим парчета от този пъзел като този, който се прави тук, след което червената, вътрешна кожа се вижда много ясно.

Тук те са направили едно, но със сигурност можете да направите още няколко, за да образувате по-голям и по-сложен дизайн, който ще изглежда много готин. Можете да добавите някои надписи към дизайна, които ще дадат повече красота на татуировката.

В днешно време, има ярост за 3D изкуство и дизайн и така е, когато става въпрос за татуировки. Това е високо техническа и интелигентна форма на изкуство и 3D татуировки на тялото изглеждат много иновативни и впечатляващи за всеки.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: How To Multiply Your Time. Rory Vaden. TEDxDouglasville (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send