Красота и мода

9 Най-добри плажове в Андаман с картини

Pin
Send
Share
Send


Андаманските острови са идеални дестинации за семейни почивки и ваканции. Те също служат като най-добрите романтични места за семейни двойки и младоженци. Плажовете тук са великолепни и необкорени. Те предлагат много възможности на своите посетители да се включат в забавни дейности като гмуркане, водни спортове, плуване и слънчеви бани. Живописната красота, девствените води и мекото време са омагьосващи, а курортите, кухнята и настаняване са забележителни и добре изградени. Тук са изброени някои от зашеметяващите плажове на Андаман, така че следващия път, когато планирате пътуване, ще знаете кои места да посетите.

Плаж Раданагар:

Разположен на остров Хейвлок в Андаман, плажът Радханагар е един от най-хубавите за посещение до днес. Дългите златни пясъци и зелени кокосови дървета изглеждат живописни и безупречни. Този плаж е точното място да забравите всичките си притеснения и да се насладите на прекрасните и прекрасни гледки, които предлага. Можете също така да се отдадете на риболов, слънчеви бани и плуване.

Плажът Corbyn's Cove:

Плажът Corbyn's Cove е красив и екстравагантен. Това е чудесно място за всички любители на природата и за тези, които обичат да се накисват под нежните топли слънчеви лъчи. Тук също има луксозни курорти и ресторанти.

Виж повече: Плажове на Одиша

Плаж Виджаявада:

Плажът Vijaynagar има някои от най-невероятните гледки, които някога сте си представяли. Това място е небесно и спокойно. Нежният бриз и меките пръски на искрящите сини вълни са едни от красивите неща, които ще забележите. Тези, които търсят спокойствие и спокойствие, трябва напълно да посетят това място.

Harminder Bay Beach:

Harminder Bay Beach се намира на около 100 километра от Порт Блеър и служи за един от най-прекрасните и зашеметяващи плажове на Андаманските острови. Отивате на почивка на място като това със сигурност ще бъде блажено, забавно и релаксиращо. Отивате на дълги разходки боси и плуване са някои от най-добрите дейности, които можете да се отдадете тук.

Виж повече: Известни плажове в Тамилнаду

Плаж Рамнагар:

Разположен на остров Diglipur, Ramnagar е един от най-уникалните плажове. Това място е най-вече усамотено и може да бъде достигнато само с лодка от Порт Блеър и Mayabunder. Разнообразието от флора и фауна със сигурност ще Ви изненада приятно, а времето тук е приятно. Идването на това място със сигурност няма да предизвика съжаление.

Karmatang Beach:

Плажът Karmatang е грандиозен, спокоен и чист девствен плаж. Това място не е докоснато от търговски туризъм и служи като друго място, до което се стига с лодка. Плажът е и родина на голям брой костенурки, които също са способни на гмуркане и гмуркане с шнорхел.

Виж повече: Плажове близо до Пондичери

Elephant Beach:

The Elephant Beach на Andaman е мястото, където ще се проведе обучение на слонове. Също така е чудесно място за водни спортове и разглеждане на забележителности. Тъй като това място не е докоснато от търговски туризъм, можете да опитате и гмуркане с морски коне, риби и змиорки.

Плажът на Лонг Айлънд:

Плажът на Лонг Айлънд е красив и пясъчен, изпълнен с вечнозелени гори. Той е на около 82 километра от Порт Блеър и е известно, че е посещаван от делфинови конвои.

Плажът на остров Нийл:

Плажът на остров Нийл е красота! Блестящата синя и зелена вода, великолепните залези, плитките рифове и живите корали със сигурност ще ви очароват. Морските ястия тук са разкошни и гледките са естествени, колоритни и екзотични.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Calling All Cars: Artful Dodgers Murder on the Left The Embroidered Slip (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send