Красота и мода

9 Красиви дизайнерски големи обеци за жени

Pin
Send
Share
Send


Обеците са в модата от древни времена и подобряват красотата на жените. В много култури и контексти, обеци са носени като символи на общността и разбира се най-вече като декоративен. Обеците са поставени близо до лицето и в крайна сметка привличат вниманието. Голямата обица ще овладее, ако искаш да покаже красивата си обица.

Различни видове обеци в големи размери:

Големите обеци придават забележителен вид; добавя елегантност към едно. Големите обеци изглеждат много готини за колежанките и им придават стилен умствен убиец. Ето някои големи обеци дизайн за жените.

1. Обеци за момичета от Бали:

Големите обеци на Бали изпъкват с един стил. Те са тежки обеци. Това chand bali има няколко нива на полумесец. Той има диаманти, обвити в злато, и ще придаде неповторим вид на разстояние от рамото.

2. Обици от обикновена голяма мечка:

Големият ковчег е астеризъм, състоящ се от седемте най-ярки звезди на съзвездието Голяма мечка. Той придава хладен вид, когато се носи като обица. Седемте звезди на копчето са в зиг-заг дизайн и се движат нагоре в ухото. Това покрива почти цялото ухо и прави външния вид различен.

3. Големи обеци за жени:

Обиците на шиповете обикновено са с еднакъв размер или по-малки от лобчето на ухото и дори не се виждат ясно, но големите обеци са привличащи погледа. Този голям шип има голям кристал в средата с друг слой диаманти и след това слой от злато, спретнато изработен. Тя свети като звезда и ще направи излъчване.

4. Големи обеци с обръч в сребро:

Големите обеци на обръча добавят глем към външния вид. Те имат разнообразие от дизайни, от много прост и обикновен дизайн до извиване и завъртане. Обикновено обикновената обикновена обица с обръч със съвпадащи тоалети ще се преобърне. Тийнейджърите могат да опитат с него. Усуканите и завъртания и някои по-красиви дизайни могат да се носят в рок партите.

Виж повече: Сватбени обеци

5. Голяма обица с перла:

Голямата обица с перли в това изображение прилича на грозде, висящо от гроздето. Обеци, големи с перли, изглеждат елегантно.

6. Големи обици с червени и бели камъни:

Тези големи кръгли обеци с камъни изглеждат перфектно. В него има червени камъни и кундан. Въпреки че изглежда тежко, но ще изглежда красиво на традиционните рокли и ще открадне цялото внимание.

Виж повече: Дълги диамантени обеци

7. Големи сребърни обеци за момичета:

Тази голяма сребърна обица ще докосне раменете ви. Макар да изглежда сивкаво, но стилът му на дизайн е напълно очарователен и има четири трапеции, които правят една трапеция. Това ще изглежда чудесно в западните дрехи.

8. Голяма златна обица за сватба:

Въпреки че има много големи златни обеци, но тази обица е изключително красива. Силно изработеният златен дизайн има перлена капка, която ще придаде елегантност на стила.

Вижте още: Малки обеци дизайн

9. Големи диамантени обеци за булчински:

Диамантите са бели кристали, които излъчват изключително. Големите диамантени обеци са много хубави и правят един от останалите. Привлича цялото внимание към ушите. Те могат да се носят на всякакво облекло и няма съвпадение на цветовете с екипировката.

Голямата обица е извънгабаритна бижутерия, която добавя невъзмутим излишък към всеки поглед. Може да се носи от всяка жена от всякаква възраст. Те се състоят от метали, камъни и т.н., което прави една зашеметяваща, особено когато косата е завързана и се фокусира върху обеците; те излъчват красиво. Колкото повече размерът ще се увеличи, те ще изглеждат по-красиви със супер страхотните дизайни.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Най-луксозните имоти в България: как изглеждат и колко струват? (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send