Красота и мода

Как да Стич Frocks Стъпка по стъпка у дома?

Pin
Send
Share
Send


Независимо каква е тенденцията на пазара, облеклата винаги са били търсени с различни цветове и различни модели. Независимо дали става дума за лято, зима или каквото и да е поводът, облеклата са най-добрият начин да предоставите на куклата си най-добрия вид. Няма съмнение, че изглеждат много стилно, те все още са лесни за изработка. Също така, поради увеличаването на цената на облеклата, жените сега търсят как да зашият сюртука в интернет, за да подарят дъщерите си на най-доброто, което са направили у дома.

Мислите ли също и за това как да бодят бебето? Ето няколко прости начина да го направите:

Frock Stitching Step Step by Step:

Нека да видим как да се облече бод с стъпка по стъпка.

1. Създаване на опростено облекло:

Постепенно процесът на шиене на плата ще изисква избора на материал. Обикновените облекла обикновено са направени от памучен материал, който може да се носи през всеки сезон. Заедно с това, материалът трябва да включва няколко панделки от сатен, които биха били полезни при декорирането на роклята.

След като се направи избора на материала, следващата стъпка за това как да се зашива на дома е да се вземат измерванията на детето. При правилните измервания сега трябва да направите модела върху кърпата. Можете да сгънете материала на половина и да започнете да маркирате измерванията, които сте предприели. Маркировки на издатината за линията за ръкавна извивка, линия на гръдния кош, дължина на рамото, талията, деколтето, падането на раменете, гърба на гърба и крайния проект. Когато моделът ви е изчертан напълно, е време за рязане сега. Уверете се, че сте изрязали всички панели с необходимата грижа. Когато всички картонени парчета са отрязани, сега е време за рязане на плат.

Следващата стъпка за ръчно зашиване на роклята е рязането на предната част. Нарежете шаблона на предната врата и го отворете. След това е обвързването на ръкавната преграда и тапицерията. Когато всичко това е готово, започнете да шиете платката, като комбинирате всички отрязани части на облеклата с помощта на шевната машина. Уверете се, че докато сте бод, пазете поне един инч от пространството вътре, за да направите промени в облеклата, ако ги намерите плътно.

2. Шиене на дълга рокля:

Дългите рокли са най-износеният дизайн за партита и сватби. И сега можете също да зашиете същото у дома, просто като следвате този дълъг метод за шиене на рокли. За тази цел, първо трябва да работите върху материала, в който искате да се облечете. За дълги облекла хората обикновено отиват с мрежа, сатен и различни цветни дантели.

Подобно на простото облекло, първо трябва да вземете измервания и да се подготвите за рязане на модела. Вземете измерванията върху картон и ги сгънете и поставете върху мрежата, която трябва да бъде в четири гънки. Когато сте готови, първо отрежете горната част и разделете гърба и предните краища. След това просто вземете достатъчно количество от материала, отрязвайки задната част, и други равни части също. Уверете се, че отстранявате частта на ръкава от задната страна.

Когато всички части са готови, следващата стъпка е как да се зашият дългите рокли. Започнете шиене с горната част, насочете се към дъното и след това към частта на шията. Уверете се, че добавите някакъв допълнителен материал, който би помогнал за получаване на желаните недостатъци, а също така и нежно зашийте платката, така че мрежата да не се отдели, докато се шие. Когато най-накрая сте готови, можете да добавите някакъв чар към дългата рокля. Можете също така да изпробвате различни дизайни на врата за дългата рокля.

3. Шиене на чадър Frock:

Как да се бодят чадърната рокля е най-търсеният въпрос в интернет. Това облекло може да бъде направено от всякакъв вид материал според случая, в който мислите да го носите. част ще получи кръгъл разрез, който ще бъде безупречен. Просто вземете най-добрия материал, който искате и вземете необходимите измервания.

Главната стъпка към това как да се зашиете сгъваем чадър е да рисувате мотиви върху хартия. Уверете се, че използвате шаблон за бод за точни измервания. След това сгънете материала, както по дължина, така и по ширина, за да поставите част от тялото и да маркирате ръба и да ги отрежете.

Следващата стъпка за това как да се зашива бебето, е да се присъедините към частта на шията с помощта на кръстосани парчета. След това трябва да се зашият страничните фуги и страните. Направете няколко порязвания на задната страна за фиксиране на куките след бод.

Накрая поставете хартията върху кърпата и я изрежете чрез сгъване на ширината и след това по дължина. Уверете се, че се присъединявате към краищата, като режете ръбовете като 'a' и 'e', ​​и 'a' и 'f', които биха образували крива на формата на чадър. Сега маркирайте ръба и ги изрежете много внимателно, за да завършите с дъно във формата на чадър, когато отворите гънките. Сега се присъединете към всички краища, като ги зашиете и вашето платно е готово. По същия начин можете да използвате различни модели на шията в тази рокля, както и други облекла. Всичко, от което се нуждаете, е да запазите някакъв допълнителен материал, който ще ви даде идеална кръгова форма на чадър.

Отговорът за начина на зашиване на шапката стъпка по стъпка зависи от модела или типа на избраната рокля. Някои от тях може да изискват рязане на горната, гърба, надолу, страни, ръкави и т.н. различни, докато има някои прави нарязани облекла, които отрязват в едно парче. Без значение какъв е моделът, можете да добавите и някои чар или модели към облеклото, което може да се нуждае и от допълнителен материал. Дългият дизайн на облеклата се счита за най-лесният.

Гледай видеото: How Girls Get Ready - Realistic Get Ready With Me! (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send