Красота и мода

Как да увеличим височината след 22 години естествено?

Pin
Send
Share
Send


Мит е, че нарастването на височината на индивида спира след навършване на осемнадесет до двадесет години. Вярно ли е? Да бъдеш кратък е най-голямото отчаяние на човека и добрата височина винаги е желание. Краткият човек губи самочувствието си и се чувства неудобно на публично място.

Всеки човек през детството си се опитва най-добре да увеличи височината си, като се отдаде на физически упражнения и приема хранителна храна. Височината на детето зависи от хромозомите, получени от родителите и е наследствена по природа. Кратките хора са склонни да изглеждат дебели и да не са представителни при много обстоятелства. Има различни начини, по които човек може да расте височина след двадесет и две и те са: -

Висящи упражнения:

Упражненията са много полезни за поддържане на здравето и също допринасят за увеличаването на височината до голяма степен. Първоначално може да е много трудно да се обеси за по-дълго време, но практиката прави човека перфектен. С непрекъснати изпитания на обесване, човек може да укрепи собствените си мускули и да достигне силата да виси за по-дълго време. Висянето на обикновен бар за няколко минути всеки ден ще накара човек да постигне отлични резултати.

: Плуване:

Плуването е чудесно упражнение, защото тя активира цялото тяло от всеки ъгъл. По време на лятото плуването е забавно и носи голямо спокойствие на тялото и ума. Седмичното плуване от пет до шест часа допринася за растежа на височината. Плуването помага при удължаване и укрепване на мускулите, а ударът в гърдите се счита за най-добър, тъй като включва ръцете, краката и тялото.

Виж повече: Как да увеличим височината след 20 години естествено

: Простира се:

Протяганията са много чести и индивидът се отдава на разтягане в ежедневието. От слънцето до луната, разтягането се приема на всеки етап. Разтяганията са много ефективни и полезни, защото са най-добрата тренировка. Правенето на различни видове участъци като кобра, мост, огъване и т.н. за период от петнадесет до двадесет минути е много ефективно.

Виж повече: Как да увеличим височината след 25 Естествено

Ance Изобилие от сън:

Около осем до единайсет часа сън се изисква от всеки човек, защото когато тялото е в покой, то помага за подмладяване и възстановяване на тъканите. Препоръчва се адаптиране към спокойна и спокойна среда и избягване на прекалено много шум и светлина.

Отпиването на чай от лайка или вана с топла вода помага да се спи добре. Хипофизните жлези са склонни да отделят високи хормони на растежа, когато тялото е в покой.

Di Балансирана диета:

Яденето на пресни сочни плодове и зелени листни зеленчуци са много полезни за здравето. Адекватността на различните минерали, витамини и протеини е много необходима за правилното нарастване на височината. Тъй като тялото се нуждае от висока енергия за растеж, приемът на въглехидрати трябва да бъде добър. Точното количество калций, присъстващо в млечните продукти и зеленчуците, помага за насърчаването на растежа на костите и предпазва от заболявания.

Витамин D помага на мускулите и костите да растат и недостигът му допринася за забавяне на растежа. Лимонената киселина, намираща се главно в лимона или сладката липа, е много ефективна, тъй като прави имунната система по-силна. Преработените и консервираните храни трябва да се въздържат. Редовните и малки хранения помагат на човек да остане здрав и мъдър.

Виж повече: Съвети за ръст на височината след 18

Навици за въздържане от растеж:

Някои екологични, физически и ежедневни дейности създават пречки за растежа. Наркотиците и алкохолът са храни, които не се оценяват и не позволяват височината да расте. Приемането на кофеин боли способността да се спи добре и пушенето е много лошо за растежа на височината. Правилни препоръки от лекарите трябва да се приемат преди прием на лекарства или стероиди.

Гледай видеото: John Hodgman: A brief digression on matters of lost time (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send