Красота и мода

9 най-добри рецепти за корейски улични храни

Pin
Send
Share
Send


Корейците ядат главно за ориза, месото и зеленчуците. Автентичните корейски ястия са странични ястия, приготвени с ориз. Съставки, използвани в ястия, варират от място на място, но всички ястия се консумират на национално ниво, а тези, които са само регионални, сега са смесени и съчетани в различни аромати и се продават на национално ниво. Пътник, който отива в Корея, ще срещне разнообразни улични храни и ще им се наслади, ако знаят как да избират и могат да правят разлика между здравословно и нездравословно. Корейците не обичат да стават рано, но работят на 10, така че обичат да вземат някаква улична храна и да отидат на работното си място.

1. Колбаси от Торнадо:

Хората, които са на диета или обичат да се хранят здравословно, няма да се насладят на уличната храна, която виждаме по-горе. изпечени напълно.

2. Парен копринен бум:

Корейците консумират насекоми. Виждаме копринени буби, над които са традиционни закуски от Южна Корея. Ако някой пътешественик желае някаква екзотична храна, те биха могли да изпробват някои от тях или просто да го опитат да изпитат опит.

Виж повече: Американски улични храни

3. Френски царевични кучета:

Това са различни форми на пържени картофи, които по-скоро са заели мястото на пържени картофи в Корея. Младите хора обичат да ги изяждат с кетчуп, а понякога и със захар. Това е забавен вихър от картофи и картофи, нарязани на спирала и поставени през пръчка. Тя е дълбоко пържена до хрупкавото. Понякога сиренето се поставя върху него.

4. Кимбап:

Кимбап са бял ориз. Първоначално оризът се приготвя със сол и семе, или паррилово масло, след което се навива на листове сушени водорасли. Оризът съдържа месо и зеленчуци и се продава студено. Техните размери на оризовите сладкиши не са твърде големи; те са достатъчно ухапани. Kimbap е популярна улична храна, която се сервира с купа "кимчи" за потапяне. Това е най-добрата корейска рецепта за улична храна.

Виж повече: Улични храни в Тайланд

5. Корейски хот дог:

Корейците са обсебени от хот-доги. Картината по-горе има хот-доги, пълнени с различни съставки, а някои са опаковани в бекон и са сготвени в собствената си грес. Можем да погледнем отблизо и да наблюдаваме белите съставки на хот-дога.

6. Bungeoppang:

На снимката по-горе виждаме ястие, наречено Bungeoppang. Това е сладкиш във формата на риба. Тестото се изсипва в вафлена желязо, което има канали на фигури, ако рибата. Кухината е средна, която се прибавя с паста от червен боб и се затваря с повече тесто. Това ястие се приготвя и във флорална форма и е известно като Gukwa ppang. Те се сервират топли и най-много обичат да се консумират през зимата.

Виж повече: Китайски улични храни

7. Tteokbokki:

Една основна храна на Корея, която също се предлага като улична храна, е това ястие от Ттеокбоки. Рецептата за правене на това се променя с течение на времето, но от 50-те години на миналия век уличните сортове са останали доста сходни. Това са цилиндрични форми на оризова торта, приготвени с парчета риба и са пикантни поради хладно. Това е реколта от Корейската улична храна.

8. Колбаси в Корея: t

Картината по-горе ни показва сортове колбаси, достъпни в улиците на Корея. Те използват разнообразие от месо като пилешко и свинско, но по-диво се използват риби и се правят в пържоли, харесват колбаси. Те обичат да имат различни сирена и сосове.

9. Яйце на хляб:

Това са яйца, които са направени и поставени върху пролуката в средата на парчетата хляб. Хлябът е горещо желязо и се пече, за да бъде готов за някои гладни ухапвания.

Източник на изображението: ,1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Dragnet: Big Gangster Part 1 Big Gangster Part 2 Big Book (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send