Красота и мода

9 Здрави и енергийни напитки, които се приемат по време на бременност

Pin
Send
Share
Send


Енергийните напитки винаги са били нещо като табу, когато става въпрос за бременност, защото има безброй компании в света, които се занимават с енергийни напитки, които са богати на химикали и други съставки, които не са много подходящи за тялото или вашето бебе. Има няколко естествени енергийни напитки, които обаче се предлагат на пазара. Заедно с някои големи здравословни напитки, които лесно можете да направите у дома, за да дадете на бебето всички хранителни вещества, от които се нуждае, за да останете годни и здрави през целия период на бременността.

Енергийните напитки не винаги трябва да се купуват в магазин, въпреки че толкова много хора могат да се приготвят вкъщи, използвайки прости съставки за най-добра полза. Това е един от най-пълните доказателства, чрез които можете непрекъснато да осигурявате непрекъснато снабдяване на бебето с лекота, за да се улесни адекватният растеж през периода от девет месеца или така. можете да се наслаждавате у дома без никакви странични ефекти по отношение на вашето бебе и себе си.

Списък на 9 енергийни напитки, които се приемат по време на бременност:

1. Лимонов сок:

Лимоновият сок е много подходяща енергийна напитка, която може да се направи лесно у дома с помощта на сурови лимони. Това е чудесен начин да се подмладите по време на бременността си, без да се впускате в кофеинови и богати на захар енергийни напитки. Лимоновият сок е богат на витамин С, който е много добър енергиен бустер.

2. Банан и ягоди:

Вместо да разчитате на химически богати енергийни напитки, опитайте и пийте здрави и богати шейкове и сокове, които са богати на калории, което позволява правилното развитие на вашето бебе. Казва се, че бебето изисква повече от 230 калории допълнително всеки ден и следователно трябва да се консумира допълнително количество калории.

3. Здравословна мама:

Здравата мама е безалкохолна енергийна напитка, която не съдържа кофеин, която работи добре за вас по време на периода на бременност и покрива два много важни фактора, а именно липсата на кофеин, който може да се окаже вреден за вашето дете и богати на белтъчини, което е много необходимо за вас Вашето бебе е здраво и силно, което го прави едно от най-добрите енергийни напитки по време на бременност.

Вижте още: пиене на вино по време на бременност

4. 5-часова енергия:

Това е марка, която е доста широко използвана като сложна енергийна напитка и невероятно тя е една от най-широко използваните здравословни напитки, които всъщност могат да бъдат безопасно консумирани по време на бременност, като пият енергийни напитки по време на бременност много по-безопасна ситуация.

5. Сок от нар:

Това е едно от най-добрите домашно приготвени напитки, на които трябва да се насладите по време на бременността, ако искате да помогнете за развитието на вашето бебе. Той е богат източник на хранителни вещества и минерали, което го прави чудесно домашно здравословно питие за всички бъдещи майки, което го прави едно от най-добрите здравословни напитки за бременност.

6. Енергийна напитка на чудовището:

Monster е чудесна енергийна напитка, която се продава по целия свят и се предлага и за бременни майки, ако се консумира в малки количества.

Виж повече:Acзастрашаващи акне продукти по време на бременност

7. Манго и ябълков сок:

Сокът от манго и ябълка също е чудесно домашно здравословно питие, което добавя вкус към палета ви, което ви позволява да се борите с умората и също така осигурява необходимите хранителни вещества за правилното развитие на вашето бебе.

8. Chia Fresca:

Ако търсите здравословна алтернатива на кофеина или друга енергийна напитка, опитайте тази страхотна напитка за здраве, която се удвоява и като адекватна енергийна напитка. Понякога възниква въпросът дали можете да пиете енергийни напитки по време на бременност и това е много валиден отговор.

9. Чай:

Чаят е вероятно една от най-подмладяващите течности, които някога ще имате и най-хубавото е, че е много здравословно за вашето бебе.

Виж повече:Алкохол по време на бременност

Има няколко страхотни енергийни напитки на пазара и има много здравословни напитки, които правите у дома, за да контролирате умората по време на бременност и да помогнете на детето да расте по най-подходящия начин.

Гледай видеото: Баси и Здравословното What the Health 2017 (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send