Красота и мода

Как да стигнем Plump Lips

Pin
Send
Share
Send


Закръглените устни са идеалният начин да изглеждате абсолютно чист за всяка жена по света. Има много медицински начини, по които една дама може да направи устните си по-дебела, но повечето от тези процеси са доста скъпи и следователно са недостъпни за голям брой жени. Има няколко добре познати начини, по които човек може да получи по-плътни устни у дома, като използва естествени средства за увеличаване на размера на устните. Тези природни средства са толкова лесни за намиране, но всъщност не са добре познати. Тлъстите устни не са вредни и всъщност са доста модерни и изглеждат страхотно на дами, които имат естествено тънки или по-малки устни. Получаването на закръглени устни е свидетелство за факта, че всяка част от тялото ви може да бъде допълнена, за да отговаря по-добре на вашите нужди, дори естествено. По-долу е даден подробен отчет за това как да получите пълни устни, за да можете да бъдете в центъра на вниманието на събитието, което искате да посетите-

Цялостна грижа:

Първият в списъка на закръглените устни се грижи напълно за тези твои устни. Грижата за устните ви ще намали проблема със сушенето и напукването и ще подобри качеството на устните ви. След като всичките ви устни са плът и правилната грижа за плътта ви определено ще я накара да расте по-бързо.

Дебелите устни, по-добра възможност да имате по-плътни устни. Питейната вода е много важна част, за да сте здрави и да получите правилен набор от устни. Водата ще помогне за ексфолиацията на устните, като по този начин ще му помогне да получи по-голяма плътност от преди. Опитайте се да носите добър балсам за устни с вас, богат на SPF, така че да можете да поддържате устните си влажни през цялото време.

Виж повече: Колко често се прилага балсам за устни

Steam:

Парата е много важна част от получаването на по-плътни устни. Парата и вазелинът работят ръчно, за да ви дадат влажни и по-дебели устни. Колкото повече устните ви са дебели във влага, толкова по-добри са шансовете ви да имате дебели и закръглени устни. За да извършите този процес, правилно нанесете дебел слой вазелин върху устните си, преди да влезете в горещ душ, но не го измивайте. Парата от горещата вода ще помогне на желето да проникне в устните ви, като разшири порите в устните ви. Колкото повече вазелин попадне във вашите устни, толкова по-добре ще е по пътя към по-плътни устни.

Виж повече: Как да нанесете Lip Liner

Ексфолирането:

Ексфолиацията е друг добър начин за получаване на по-дебели устни. Това е най-добре, когато правите свой собствен микс у дома. Опитайте се да смесите малко мед с малко кафява захар у дома си с малко вода, за да увеличите плътността на пастата. Най-добрият начин да отидете е директно да нанесете тази паста върху устните си за период от три минути, преди да я извадите с чиста кърпа. Ексфолиацията ще помогне за увеличаване на дишането на порите на устните, като по този начин ще го направи по-дебел с течение на времето.

Ексфолиране на четка за зъби:

Ексфолирането на четка за зъби е може би най-бързият начин да получите по-плътни устни. След като си миете зъбите сутрин, опитайте да почистите устните си с четката за зъби, след като я почистите. четката на четката за зъби ще се движи по устните ви и незабавно ще повиши силата и плътността на устните ви, които ще продължат повече от 4 часа, преди тя да падне.

Това са едни от най-добрите начини да получите по-плътни дълготрайни устни у дома, така че ги изпробвайте днес. Те със сигурност ще помогнат да увеличите устните си с течение на времето.

Виж повече: Естествен сватбен грим изглежда

Гледай видеото: Sexy Lips Natural Lip Enhancer (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send