Красота и мода

15 Последни и стилни дизайни Жоржет Курти

Pin
Send
Share
Send


Ако искате нещо зашеметяващо, което не е тежко за носене, тогава можете да отидете за Джорджет Курти, който е идеален за всички събития. Моделите на Жоржет Курти са малко разпространени сред жените, но този винаги ще бъде добър избор.

Най-добри и най-нови дизайни на Джорджет Курти:

Ето няколко избрани Топ 15 на най-новите каталози на georgette kurtis, които със сигурност са обичани от жените,

1. Бродирани странични курти:

Това е най-добрият зелен курти в бродиран Жоржет Кюртис с дълги ръкави. Огънатите курти са закрепени с копчета. Основната атракция в този курти е страничната бродерия от две големи рози. Този тип курти покрива цялото тяло и придава на жените комфорт.

2. Печатни Джорджет Куртис:

Опитайте този неофициален дизайн, който може да се носи дори и над дънки. Куртито има врата с обикновен фронт с контрастен цвят. Ръкавите имат бутони, така че да могат да се валят. Момичетата, които са артистични по природа, могат да опитат този модел за своите събития; този е прост начин да изразите своята природа. Това винаги е най-добре да се използва за дънки.

3. Асиметричен Жоржет Курта:

Можете също така да изпробвате дългите курти на жоржет, които имат асиметрично рязане. Този курти е къс отпред и дълъг отзад. Чистият материал изглежда страхотно с яката на ризата. Черните цветни гамаши или дънки дават закачлив поглед към този курти, той попада в бюджета ви, затова вземете този за скъпата.

4. Бял валяк чиста Жоржета яка Kurta:

Сред най-новите дизайни на Жоржет Курти, ще откриете този валцуван курти. Предната част на чистата жоржет е проста с висок врат. Отворът е отзад и има бутони. Бялата и черната комбинация също е страхотна. Това дава класически вид на високи момичета, това е най-добре да се използва в колеж време или в офиса, това е полезно за всякакви функции или церемонии също.

5. Отрежете рамото отпечатано курти:

Един от най-новите стилове на Джорджет Курти е дизайнът на изрязаното рамо. Този отпечатан дизайнер на жоржет има кръгъл разрез в областта на раменете на куртите. А страничната цепнатина прави куртите изглеждат умни и шик. Ако момичетата търсят нещо за своите DJ партита или нещо специално облекло за тяхната танцова парти в колежа, тогава те могат да се опитат да извадят куртито, за да разтърсят партито.

6. Курти на парти парти:

Можете да си вземете парти за износване на Джорджет Курти, което е богато и царствено по вид. Злато и черната комбинация са едни от най-добрите. Работата по бродерията на курти го прави величествен и идеален за случаи. Това е най-подходящият за тънките до дебелите момичета. Цветът на куртите дава хубав външен вид, така че да не се тревожите за вашия размер, ще получите със сигурност очарован вид.

7. Врата на лодка Жоржет Курти:

Вижте дизайна на врата на жоржет и изберете най-доброто, което ви харесва. Куртите с шията на лодката също са страхотни, тъй като имат наклонено изрязване с бутони. Свържете го с контрастен цветен материал вътре, за да придадете очарователен ефект. Това е най-доброто за вашите срещи в офиса или можете да ги опитате по всяко време.

8. V Огън Бял Курти:

Тук е великолепен бял жоржет, който има V шиенце. Бродерията, изработена върху куртите, го прави открояваща се. Тъй като бродерията е ръчно изработена, тя е наистина впечатляваща.

9. Слоеста Джорджета Курти:

Има много модели на жоржет, които можете да избирате. Обхватът е широк и този пластов вид също е нещо, което можете да опитате. Туниката orgeorgette kurti има два контрастни цвята, като единият е обикновен, а другият - отпечатан. Това е най-добрият курти за богат поглед, със сигурност ще привлечете вниманието на зрителите.

10. Полусвързани Курти:

Всеки от наличните каталози на Джорджет Курти ще ви предостави модели, които са зашити или полу-зашити. Можете да изберете дизайна и след това да го поръчате онлайн. Всеки от тях е велик по материал и стил. Вие ще получите повече колекции в този модел, докато купувате от онлайн магазин също.

Виж повече: Най-новият Anarkali Kurtis

11. Long Georgette Kurti:

Опитайте тези обикновени жоржет kurtis, които са направени елегантни с помощта на мъниста или пайети. Цветът на дългия дизайн на жоржет kurti е това, което прави всичко различно. Това може да бъде ежедневно износване или дори износване на партита. Сдвоите го с контрастиращ churidaar и ще се обърнете към главите.

12. Черно Джорджет Курти:

Ето един елегантен зашеметяващ черен жоржет. Куртката с 3/4-ри ръкав е идеална за партита. Контрастът между обикновения горен край и отпечатаната долна половина на куртите създава различен свят.

Виж повече: Стилно парти облекло Kurtis

13. Отворете Layer Kurti:

Този стилен Джоржет Курти ще изглежда зашеметяващ както за парти, така и за церемонии. Отпечатаният връх на куртите се свързва с обикновена на дъното. Отвореното рязане отпред прави и изявление за стил. Можете да го носите с еднакви цветни дъна, за да изглеждат елегантни и елегантни.

14. Пряк разрез:

Един от най-добрите модели за куртите е дългият прав жоржет. Този дизайн работи добре за повечето жени. Простият модел е изрязан правилно и има прорези отстрани за лесно движение. Можете да ги изпробвате с тежки бродерии или прости.

15. Жоржета Лонг Курта:

Опитайте тези боливудски стил Джорджет с дълги курти, които можете да сдвоите с дънки. Тежките бродерии могат да се носят за случаи. Този специален висок дизайн на шията е много подходящ за поводи. Контрастът, използван в дизайна, също е перфектен.

Конструкциите на Жоржет Курти са много и използваният материал е лек. Моделите могат да имат различни стилове на яки или врат. Можете да влезете в тежка бродерия или да опитате прости обикновени дизайни.

Виж повече: Дългият Прав Куртис

Гледай видеото: Най-новите модели на Peronda на изложението MosBuild (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send