Красота и мода

9 Прости Виж Обикновени Златни Браслети Дизайн от Индия

Pin
Send
Share
Send


Bangles винаги са на достъпна и достъпна гама от бижу. Индийските жени са известни с носенето на златни орнаменти, които са традиционна индийска култура. Дамите, които носят златна обица, верига и браслети в ежедневния си живот, често се срещат. Въпреки, че концепцията за носенето на декоративни и тежки златни бижута избледнява бавно поради скорошната мода на носенето на леки и прости тежести златни орнаменти, които са влезли в игра. Обикновените златни браслети обикновено се виждат днес, които могат да се носят редовно, както и по всяко време.

Обикновени дизайни с браслет в злато:

Ето списък на 9 традиционни и красиви обикновени златни гривни за индийските жени.

1. Обикновен златен дебел ръб:

Един обикновен дебел бранд може да бъде най-простият и перфектен украшение за повод, който ще се съчетае с етническото износване. Дебелина и ширина от 3 мм браслет ще прилича почти като калъф без капка.

2. Обикновени тънки златни браслети:

Тънки обикновени златни гривни могат да бъдат съчетани с всякакъв вид цветна стъклена гривна, която може да бъде добра комбинация. Тънкият браслет може да е по-малко тежък и тежък, което зависи от личния избор.

3. Нарезни обикновени златни кърпи:

Браслети, които имат назъбено покритие върху гривната, които могат да бъдат издълбани ръчно, както и машинно или лазерно издълбани гривни. Ръчно изработените гривни отнемат много време, за да завършат дизайна на браслета. Набраздените браслети ще отидат като централна бръснач, заедно с bangles.

Виж повече: Rold Gold Bangles

4. Цветен дизайн Обикновен гривна за момичета:

Флоралният дизайн е най-често срещаният модел, който се вижда на браслета. Цветовият модел обикновено е гравиран върху бръснача с помощта на модернизираните техники, съчетани с лъскав или матиран вид.

5. Лазерно проектирани обикновени златни браслети:

Лазерните срязвания осигуряват прецизна работа, благодарение на чистата си рязане, направена от лазерните машини, които са инсталирани от проектното въвеждане на тези лазерни машини. Проектите могат да бъдат от линеен модел или кръгов модел.

Виж повече: Обикновен розов Злато Браслет

6. Машина за рязане-блестящи обикновени каишки:

В момента машинно изрязаните гривни се произвеждат много, благодарение на точния си модел на работа около гривната. Тази златна гривна е направена лъскава, след като дизайнът на машинния разрез е релефен върху гривните. Обикновено ъглите на гривните са направени лъскави.

7. Шейни лазерен работен ръб:

Лазерно изрязани гривни са най-издръжливи и имат висока устойчивост срещу натоварване и износване. Лазерният дизайн може да се носи като ежедневна употреба в сравнение с други крехки конструкции.

8. Филигранен работен-обикновен златен бранш:

Този тип дизайн също се нарича Tarakasi, който произхожда от Orissa. В този модел на браслета, златото се стопява и се оформят златни жици, които след това се оформят в различен модел. Това е много деликатна гривна.

Виж повече: Тънки златни кърпи дизайни

9. Плосък обикновен златен бранш:

Златен браслет може да се направи в различна форма. Най-често срещаният модел е кръгъл заоблен ръб, а следващият в списъка е плосък златен браслет. Този вид престилка се носи предимно от възрастните хора, поради простия си модел. Плоско злато с дизайн се носи от всички възрастови групи.

Изборът на правилния дизайн за ежедневна употреба е много важен с правилното правилно количество злато и друга комбинация от сплави е ключът. Дизайните като плоска обикновена злато, обикновеният дебел браслет е категоричен избор, тъй като депозитът от мръсотия ще бъде сравнително по-малък от проектирания брас. Дизайни като обикновена браслета, които нямат кухи вътрешни повърхности, са най-добре да се носят всеки ден, което не дава шанс за натрупване на прах. Отивате за чисти златни гривни, които могат да бъдат много крехки, така че човек трябва да бъде предпазлив, когато се носи рутинно.

Гледай видеото: Dragnet: Helen Corday Red Light Bandit City Hall Bombing (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send