Красота и мода

9 Най-новите дизайни на женски цветни поли в Trend 2018

Pin
Send
Share
Send


Търсите ли екипировка, която да придружава вашия стил, независимо от сезона! А цветен дизайн пола е най-добре да отида за. Флоралните дизайни винаги са привличали вниманието на купувачите, а когато са отпечатани на полите, със сигурност ще хванат погледа ви с един поглед. Независимо дали е лято, зима или дори мусонна цветна поличка винаги са показвали магията си, за да ви дадат единна визия за всеки повод.

Стилни и красиви цветни поли за дами в Индия:

Ето някои флорални поли, които може да не пропуснете, докато избирате един за себе си.

1. Фларолената пола Broomstick:

Широко възприетият дизайн в дългия дизайн на цветните поли е моделът с метла. Полата за цветно отпечатване е изработена от смес от памук и найлон с голям флорален дизайн и тъмносин фон. Той дава чудесен поглед с върховете на резервоарите за един модернизиран ден.

2. Циркулярна растителна пола:

Черна флорална пола е сърцето на модните тийнейджъри. Полата с дължина на коляното в черно е с цветни отпечатъци със спокойни цветове, които придават перфектно съчетание на розовите върхове през лятото за разходка. Изработена от коприна, полата дава прекрасен блясък на ползвателя.

3. Цветна пола:

Сладък дизайн, изработен от нетен дантелен материал, е идеален за всякакъв вид коктейл. Цветната миди пола идва с червена мрежа, която има релефни дизайни на цветя. Вътрешността на полата е снабдена с червен блестящ копринен материал, за да се придаде блестящ вид.

4. Цветовата пола на Fishtail:

Флоралните дълги поли са получили нов облик, когато му е даден модел на риба на опашка. Полата се доставя с кльощаващ фитинг и кръстосано плетено отваряне. Крайната част на полата е направена с различни слоеве с уникален модел в центъра. Цветните щампи придават на красотата му.

Виж повече: Дължина на пода Salwar Костюми

5. Дизайнерска цветна пола:

Комбинация от къси панталони и поли може да се визуализира в чист материал с флорален дизайн на макси пола. Полата е изработена с кожени къси панталони, вътрешна, която е покрита с чист материал, дълъг пола. Външният капак е декориран с бели мънички цветя.

6. Цветна пола на Dirndl:

Полите на Dirndl са известни с двойните модели, които носят. Подобен модел тук се прави с помощта на два слоя. Цветната печатна пола е покрита със слой от обикновен памучен материал, който прилича на долна престилка с лък. Дизайнът украсява малките тийнейджъри за красив вид.

Виж повече: Изгорени дизайни на пола за жени

7. Цветна пола за печат в градината:

Дизайните с дълга пола с флорален печат се придават на фантастично докосване, подобно на дизайна на белите рисунки. На бялата пола в жоржет се дава флорален дизайн на градината, който прави границата на полата. С леки и спокойни цветове, тя дава цвят на външния вид.

8. Право нарязана цветна пола:

Друг дизайн в цветен пола дълъг дизайн е направен с плетене на една кука, за да даде чувствен докосване до потребителя. Бялата поличка за плетене на една кука се подстригва правилно с флорални дизайни, плетени с кашмирска работа, с дълги и тънки ивици от мрежа, висящи отдолу от коляното до дължината на глезена.

Виж повече: Стилна поли линия за дами

9. Опаковайте цветна пола:

Увиващите се поли са доста популярни благодарение на материала и високия си дизайн. Върху рамото на флоралния печат тук е дадена централна обвивка, която прави полата високо от центъра с дълго заобиколена. За да добавите още цветове към полата, към кръста се добавя лък. Полата е широко избрана за ваканции на плажа.

Цветните поли могат да се носят с всякакъв вид материал за напълно детски поглед. Когато са необходими дефекти, полата се прави с шифон, коприна или найлонов материал, смесен с памук. Сред всички видове пола, дълги поли с високи съкращения на коляното са широко предпочитани за душ, който се носи от лицето, което го носи, с горна част на резервоара и кръста на ръкавите.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Suspense: Tree of Life The Will to Power Overture in Two Keys (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send