Красота и мода

30 различни прически на опашка

Pin
Send
Share
Send


Започвайки от училище и нататък, конската опашка е безопасна опция за всички момичета. Паничките преди всичко никога няма да излязат от стил и аз ще ви кажа защо. Пони са една от първите ни прически, когато косата е или твърде къса, за да я правиш правилно или твърде дълго, за да я държи отворена. Костилите бяха единствените спасители по време на тези натоварени сутрини, когато крилата очна линия задържаше цялото си време и грижата за косата беше оставена. От създателите на дома до заетите жени, които се опитват да пасват на времето си в рамките на офис графици, ponytails са били около за дълго време сега.

За пореден път конете се появяват, когато търсим безопасна опция за тази важна среща на офиса и по време на нощта на момичето, когато нуждата да изглежда добре е напълно узурпирала времето ви, хвърлили сте косата си в опашка и бързо си тръгнали. Още едно нещо, което е толкова желателно за понитата, са лесните начини, чрез които толкова много варианти могат да бъдат създадени само чрез трикове и съвети, които пълзят в ръкава ви. Тук имаме списък с някои от най-добрите идеи за опашката, които можете да приложите, за да подправите ежедневния си вид.

Имате лош ден на косата? Всички се сблъскваме с нея в някакъв момент, така че няма нищо, което да плаче твърде силно. Това, което можеш да направиш, е да вдигнеш косата си и да си тръгнеш, да направиш обрат на понито и да гледаш как ще побъдеш света.

Защо една опашка?

  • Лесен за управление през целия ден
  • Не е нужно да се притесняваш за косата, която притеснява лицето ти
  • Можете да се съсредоточите върху работата и другите си задължения
  • Седи се чист и неподвижен
  • Това е изявление в стил

Всичко, от което се нуждаете е малко мус или стилизиращ гел, ние предпочитаме билковите видове, а трикът от връзването на опашката на опашката идва.

1. Bun на The Side:

Съберете цялата си коса с помощта на четка в един ъгъл или страна. Използвайте лента, за да я държите заедно и оставете понито да падне. Ако косата е повече от дължината на раменете, направете кок. Шик, лесен, управляем и много класен казваме

2. Пони плетени:

От двете страни на главата съберете цялата си коса и я донесете на гърба, но близо до тила. Оставете го да се отпусне и да падне с останалите, като я държи в ръце с лента или драскотина. Идеално за вечерно излизане, когато наистина нямате време да си извадите косата

Виж повече: Лесни разхвърляни прически

3. Високо и елегантно:

Гребете косата си, всяка част от нея от основата до короната, страните и ресните до короната. Сега вземете лента със същия цвят като тази на косата си, донесете лентата на короната и затегнете косата си здраво. Оставете косата да падне право, сякаш тя е пролетна река от главата на главата ви.

4. Балонска опашка:

Известен също като PRINCESS JASMINE поглед, завържете косата си към задната част на главата с лента, за да закрепите примката. Сега на различни дължини вземете куп и затегнете с лента, средата ще се раздуе автоматично, придавайки й форма на балон.

5. Плетен пони:

От двете страни се правят два плата, тънки и дълги. Сега разчешете косата по средата и донесете и двата чифта да се стегнат в средата на задната част на главата. Оставете косата да падне ниско и нека плитките образуват сплетен възел в средата.

Виж повече: Прически със странични опашки

6. Лейди GA-GA Bow:

Съберете цялата коса на короната и завържете с лента. Вземете две различни части от примката от двете страни и ги донесете до върха на главата си с полукръгъл модел. Затегнете краищата с щифтове, за да им помогнете да стоят цял ​​ден. Бързо и лесно !!

7. Гладък и нисък:

За бърз пробег до магазин за хранителни стоки няма да имате време да се отдадете на фризьорството. Това, което можете да направите, е да хванете цялата си коса в един куп, да донесете лента на тила и да я извиете около дългите ключалки. Оставете останалите да паднат през раменете до кръста и да тръгнете.

8. Разхвърлян и нисък:

Вземи направо палав и игрив с разхвърлян и нисък поглед. Дори не трябва да си миете косата за това и все пак ще изглеждате страхотно както винаги. Оставете косата си да се чеса настрани, да позволите задната част на косата, която е отделна секция, да бъде вързана за врата. Предната част трябва да бъде желирана и плоска или вълниста. Елегантен и елегантен, но все пак говори непослушно.

Виж повече: Прически с къса коса за къса коса

9. Pony Crown:

Почти по линиите на кифла, но все още не, когато разресвате косата си в опашка на короната, оставете я да се превърне в топка, от която извадете няколко нишки, за да паднат над главата ви. Той дава и аурата на причудливата чешма. Идеален за вечеря с приятели или коктейл.

10. Момичето на плажа:

Съберете цялата си коса, както бихте го направили за опашката на конче, нека страните на косата ви бъдат свободни и свободни. Вземете свободните страни сега и ги навийте по косата в средата, където вече съществува опашка, завъртете къдриците малко за непогледен поглед и се подгответе за пижамната партия.

11. Да направим половината обрат:

Половината усукване е проста и лесна. Нека косата по средата падне право и ниско, а страните да бъдат събрани от храма до средата. Оставете го неразглобено !!

12. Страхотни тризнаци:

Разделете косата си на четири секции, две от тях, една отпред и една отзад. Оставете косата на гърба да се отпусне. Съберете страните и направете по два чифта. Донесете плочите отстрани на предната част, където свободната права коса пада върху лицето ви. Съберете ги всички, които съм кръгла група, използвайте щифт и осигурете разхвърлян поглед над короната. Това е полу формален поглед за дни, когато нямате време да се измиете и да изсъхнете.

13. Пияният свободен пони:

Няма време за измиване и изсъхване, използвай пияния свободен пони, за да те види през целия ден. Не е необходимо да разресвате косата си, с мокрите си ръце да съберете цялата коса отстрани, отдясно или наляво. Сега нека косата да бъде вързана в нисък лежащ възел близо до ухото и да оставя косата да падне, докато поставяте лента, за да я закрепите. Вие сте готови да тръгнете по пътя.

14. Близнаци:

Страхотни близнаци по главата, перфектна прическа за това училище. Да, невинността да имаш два опашка от двете страни на главата не може да се подценява. Опитайте ги, пижама парти специална.

15. Тризнаци:

Искате да бъдете малко по-млади по сърце, направете една опашка от двете страни на главата си и една на короната. Оставете ги да се отпуснат, можете да използвате цветни аксесоари, за да им придадете елегантен допир.

16. По-дълго:

През всички тези времена си мислиш как да спортуваш по-дълго и по-силно пони и през всичките тези времена, докато чакаше косата ти да расте по-дълго, всичко ще си струва сега, когато видиш този страхотен трик, за да отглеждаш понито по-дълго, без да се налага да чакаш за него. Номерът тук е сегментиране на косата на две части, така че една част вече е на върха на другата. Вържете пони върху двете части и след това разройте косата за по-добър поглед.

17. Херцогинята пони:

Това е класическа холандска прическа с конски опашки с въжета, където вместо да вмъкнем плитката заедно с скалпа, правим усукани плитки, които се открояват от короната до долу. Започнете с отделяне на предната брава на две и след това я вплетете и продължете да добавяте вратовръзки и коса, докато слизате. Накрая, събери косата и я нагласи.

18. Wra Wra:

Това е прост конска опашка, но това, което добавя нов вкус към този вид е обвивката или вратовръзката, която върви толкова добре с цвета на косата. Човек често може да го сбърка като вратовръзка за коса, но истината зад нея е доста проста и лесна. Това е нов стил, който е бил широко използван за много цели. След като понито е завързано, вземете косъм от долната опашка и го завийте около вратовръзката. T

19. Обгръщането:

Започнете с сегментирането на косата от средата. Сега завържете косата от другата страна в мек страничен пони. С останалата част от косата от другата страна започнете да извивате косата така, че да завършите с три обрати от тази страна. Като усуквате ключалките, продължавате да ги добавяте към страничното пони и ги закрепвате.

20. Фините ленти:

Един прост аксесоар говори хиляда думи и тук имаме само подходящия аксесоар, който да поддържа вашия прост конска опашка. С натоварените сутрин всичко, което трябва да направите, е да съберете косата си, да завържете прост конска опашка и след това да добавите проста лента в края на вратовръзката, за да направи понито по-възхитително.

21. Увийте:

За да получите тази коса прическа започнете с разделяне на косата си в две. Ако имате допълнителен чифт ръце, който ви помага, този поглед ще бъде по-чист и забележим. След като косата е разделена, започнете да се въртите и да подвивате косата си от двете страни. Конвергирайте ги на тила, където вържете понито. След това можете да използвате обвивка около прическа също.

22. Диагонален изглед:

Чрез използването на меки френски плитки тук е красива прическа на понито, която вашето дете може да избере за нейните учебни дни. Цялата коса е направена във френски плитки, но преди това страничната брава се държи отделно. След като приключи цялата коса, започнете да събирате косата и да правите пони. ”Допълнителната коса може да се използва диагонално.

23. Понито от кафява шийка:

Започнете с просто свързване на косата си с нормално пони. Оставете предните ключалки да губят ако е необходимо и след това започнете да въртите понито си в въже. Разделете косата на две и след това започнете да ги извивате поотделно. След като всичко е направено, обърнете ги заедно и ги закрепете с вратовръзка.

24. Пони: t

За това трябва да завържете ниско пони, което за предпочитане не е прекалено стегнато и не губи твърде много. За да получите този поглед, започнете с ниското пони и след това поставете пръстите си отдолу и създайте проход или дупка точно над вратовръзката за коса. Вземете края на понито и след това го завийте през дупката. За разлика от снимката тук не е нужно да я затваряте, но се уверете, че сте размахвали цикъла.

25. Пони:

За да направите рибешка опашка, започнете с разделяне на косата на две части. Сега вземете нишка от външната страна и я смесете с вътрешната страна на другата половина. Сега използвайте другата част и повторете процеса. Въпреки това започнете от короната или средата на пътя и завършете плитката на тила си. Pony останалата част от косата.

26. Страничната плитка:

За да получите този вид, започнете с смесването на плитката с понито. Можете да изберете оплетка от френски стил или просто нормална оплетка. Започнете от единия ъгъл на главата си и продължете по целия път. Преди това може да искате да изберете малък бай в предната част. Сега, след като плитката е направена, добавете го към опашката. Може дори да искате да продължите плитката по цялата дължина на понито.

27. Мехурченото пони:

За да получите същия вид, започнете с поставяне на лента за коса на главата си. По този начин цялата коса се изтегля обратно, така че сега можете свободно да работите в собственото си пространство. Сега започнете с обикновен пони и използвайте метода wrap. Продължете по цялата дължина на понито с метода на вратовръзка и обвиване. На последно място. Завършете външния вид, като разклащате косата, за да добавите мехурчета.

28. Микс и мач:

Започнете с френски стил на косата и след това го смесете с различни аксесоари. Най-добрата част за тази прическа е способността да се съчетава с разнообразие от различни прически, както и с типове лица. Смесването и съчетаването винаги е било част от персонализирани прически, които с оглед на всички предварително направени прически са най-добрите, защото ви позволяват да създадете връзка с вашата прическа, която не може да се постигне с предварително изработена прическа. Миксът и мачът могат да се използват за всички случаи и могат да се носят нагоре или надолу по ваш избор.

29. Погледът на опашката:

Тази прическа е идеална за по-младите момичета, защото тя има много детинско усещане, че прическата може да се носи и от по-възрастните жени. Аксесоарите изглеждат страхотно с прическата на опашката на рибата. Това е доста уникално, тъй като никое друго лято не е особено подобно на това. Аксесоарите, които можете да използвате по този начин, са абсолютно зашеметяващи и това е доказателство за факта, че дългата коса е най-добрият вид, който жената може да издърпа. Погледът на риби опашка със сигурност ще предизвика голямо раздвижване във всяко събитие, което искате да посетите във всеки един момент.

30. Обърнат пони:

Комплексът инверсно пони се използва най-широко по време на сватбата, поради способността му да се страхува от всеки наблюдател. Сложната инверсна плитка отнема доста по-дълго време за завършване и изисква обширна поддръжка, за да бъде поддържана, но в края на деня е страхотна прическа. Комплексът инверсно пони е абсолютна прическа убиец за всеки друг официален повод, както и. TПрическа изисква малко обширна работа, за да се направи като всеки друг обратен кон, но тя изисква малко или никаква поддръжка. Можете да усъвършенствате тази прическа с няколко панделки или клипове по наш избор, за да изглежда още по-добре. Обърнатата опашка е зашеметяващо свидетелство за голямото разнообразие от конски опашки, които всъщност имате на разположение за вас. Можете да работите върху голям брой опции, тъй като количеството подкатегории в една прическа и в края на деня със сигурност ще намерите прическата, която да подхожда на видовете на лицето ви и която ще подреди всички ваши формални и социални нужди. Така че отделете време и изберете разумно, за да постигнете най-доброто.

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Може 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send