Красота и мода

Ден 3-та диета - план и рецепти

Pin
Send
Share
Send


Тъй като сте успяли с двата дни, вие бихте се гордели със себе си, тъй като трябва да знаете, че сте почти на половината път през ГМ диета. Сега нещата ще станат по-лесни. Ден 1 и 2 на ГМ диета може да са останали наистина трудни за някои хора. В Ден 3 на ГМ диета загуба на тегло планина са вече свободни и е позволено да се яде комбинация от плодове и зеленчуци. Сега това със сигурност е добра новина, тъй като сега не сте ограничени само до плодове или до зеленчуци! Няма ограничение или ограничение за плодовете и зеленчуците, които ще се консумират на 3-тия ден, но все още не е разрешено да се използва нишестена храна в насипно състояние като банани. Сега, след като вече сте следвали диетата в продължение на 2 дни от диетата, може да намерите по-малко натиск да се справите с търсенето на режима.

През първите три дни от диетата на ГМ е важно да се консумират само пресни продукти, тъй като те съдържат повече хранителна стойност.

Подготовка на тялото за ден 3:

Когато се събуждате сутрин, препоръчително е да изпълнявате дихателни упражнения, за да дадете начало на третия ден. Това ще освободи напрежението от първите дни и 2 и ще ви накара да се отпуснете през целия ден.

Сега да започнем ден 3! Умственият фокус е необходим най-много! Тъй като първите 2 дни бяха по-трудни физически, но с наближаването на третия ден, може да загубите доверието си, така че докато се подготвяте за Ден 3, първо трябва да имате предвид, че не е толкова трудно, колкото в дни 1 и 2; всъщност е по-лесно да се спазва диетичният режим в Ден 3, тъй като тялото вече се използва за приемане на плодове и зеленчуци. В повечето случаи индивидите след диетата изпитват леки главоболия или малко умора, но са нормални!

Препоръчително е да се консумират различни плодове и зеленчуци във всяко хранене на 3-ти ден. Трябва да имате разнообразни порции по време на закуска, обяд и вечеря, което не само ще гарантира и поддържа стомаха, но и същевременно съдържание апетитът се регулира на по-ниски нива.

Виж повече: Gm Diet за загуба на тегло

Добрата новина е, че на този етап трябва вече да сте загубили 2-4 кг. телесна маса.

Ден 3: Закуска:

Закуската в Ден 3 трябва да бъде плод, тъй като за предпочитане е сутрин да има храна на водна основа за хидратация, за да можете да започнете с ябълка, но ако търсите по-тежки ястия, можете да консумирате пъпеш. Ето един съвет: Когато консумирате пъпеши за закуска, важно е да ги допълвате или да приемате частично, като вземате две чаши вода за по-добро храносмилане.

Виж повече:Day Gm Diet Plan Day 1

Обяд на Ден 3 на ГМ диета:

Сега времето за обяд, имате възможност да повторите режима на хранене в Ден 2 може да се повтори на ден 3, но с по-голямо разнообразие. Например: Доматите могат да бъдат включени в салати от маруля-краставица, но ако ви омръзнат, можете да отидете за опция за плодова салата или микс салата! Трябва да се облича само в зехтин.

Вечеря за Ден 3-та диета:

Отново трябва да се вземе смес от зеленчуци и плодове. Може да опитате сервиране на варени зеленчуци, тъй като това би било идеално по време на Ден 3 вечеря, а за да вземете плодове, те могат да бъдат последвани от десерти като диня и ябълка.

Виж повече:Планиране на Ден 2 на диета Gm

ГМ Диета Ден 3 Полунощни закуски и напитки:

Препоръчително е да се приемат всички плодове и зеленчуци на водна основа, което означава, че те трябва да бъдат достатъчно сочни, за да осигурят повече количество течно съдържание в тялото ви от твърдите вещества.

Между храната: Комбинация от домати, пресни зеленчуци и различни плодове могат да се консумират по цял ден.

Пресни сокове, получени от плодове, портокали и лимони, биха били идеални за тези, които не са в питейна вода.

Растителните сокове са много добър избор, като сокът от моркови и домати може да се сервира вечер.

Виж повече:Di Рецепти за Ден на диетата Гм

Гледай видеото: Кетогенна диета Най-засищащата диета! (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send