Красота и мода

10 Стилни дизайни с дълъг ръкав в Trend

Pin
Send
Share
Send


Ризата е много често срещано и интелигентно облекло за мъже и жени, тъй като ги прави по-умни. Има много видове ризи като без ръкави, къс ръкав, тънък костюм, но сред тях най-популярните са тези ризи с дълъг ръкав. Ризите с дълъг ръкав са тези, в които ръкавите достигат до китката и ръцете ви са напълно покрити с тъканта. Ризите с пълни ръкави се носят в офиси и официални партита, тъй като рекламите му са по-благосклонни към личността на един човек.

Най-новите и удобни дизайни с дълги ръкави в случаен вид:

Сега нека хвърлим бърз поглед към топ 10 ризи с дълги ръкави за мъже и жени:

1. Ризи с дълги ръкави с лента за мъже:

Тъй като мъжете са много специфични за своето облекло и то трябва да бъде такова, което да съвпада с тяхната личност и дори повишава техния облик от много гънки. Така че този тип интелигентни къси ръкави с къс ръкав е идеалният вариант. Този тип риза може да се носи небрежно и ако се обедини с черни дънки, ще изглежда чудесно.

2. Мъжка риза с дълъг ръкав V:

Друг умен и уау поглед е тази V деколте сива и черна риза с дълъг ръкав. Ризите изглеждат много прости, но този тип облечени в тялото ризи придава на тялото ви форма и придава хладен вид на пич, когато се носи навсякъде.

3. Охладена риза с дълъг ръкав за момчета:

Други умен и хладно изглеждащи синьо цвят с дълги ръкави са тези. Пластирът на раменете с бели точки дава на момчетата удължен и поразителен поглед.

4. Обърнете ризата за мъжете с отчупена яката:

Това са много елегантният вид формална риза с къс ръкав за мъже. Ризата е забележително изглеждаща проверка на модела пластир работа в горната част на джоба и под яки да даде класен външен вид на двете риза и на потребителя.

5. Панталони с дълъг ръкав за мъже: t

Стилният и готин вид са тези тениски с дълъг ръкав за мъже от всички възрастови групи. На тялото ризите проверяват къде са конструирани ръкавите в цвъртящо черно, което го прави идеален за всякакви партита.

Виж повече: Мъжки ризи за мъже

6. Огънат лък с пълен ръкав за момичета:

А сладък търси пръстен възел тип пълен ръкав ризи за млади момичета. Ризите имат хубаво падане и имат малки сладки бутони отпред. Този тип интелигентни ризи могат да бъдат обединени с поли или дънки за онова момиче.

7. Ризи с дълъг ръкав за парти за жени:

Тук идват цвъртящи риза с дълъг ръкав за жени. На ризите устните са конструирани навсякъде, като по този начин дават поразителен вид и „поглед“ в партията. Ако се пляскат с тесни дънки, нищо не може да ви спре от тези секси и горещи погледи.

Виж повече: Ризи на копчета

8. Стилни розови ризи с дълъг ръкав за жени:

Перфектно изработеното деколте прави жената да изглежда по-красива и привлекателна, че това, което прави този дълъг ръкав. Ризите са плътно прилепнали около кръста, а свободното кръста придава повече стил и външен вид.

9. Ризи за дълъг ръкав за офис облекло за жени:

Идеалният и идеален офис облекло с дълъг ръкав са тези за всяка жена. Тя придава на жената елегантен и интелигентен вид, а бялата и голямата лента в ръцете и дори при яките я правят фантастична и елегантна.

Виж повече: Ризи с къс ръкав

10. Риза с дълги ръкави за жени:

Този тип дънкови дълги ръкави е проектиран в свободен стил и лесно може да привлече вниманието на другите. Ризите могат да бъдат обединени с джинси, поли или дори къси панталони, за да получите този утилитарен вид.

Дали това не е случаят с дълги ръкави, никога няма да се обърка. Тези видове реклами обяви повече изглежда и никога не са на мода, така че веднъж имам може да се използва за дълго време. Ризите са достъпни в много различен стил и модел като тези на яка, бутон нагоре или надолу и много други. Те са проектирани във всички видове тъкани и могат да се носят на всички етапи от живота на двата пола.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: модни тенденции 2018 (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send