Красота и мода

9 Последни Плюс Размер Salwar костюми за жени

Pin
Send
Share
Send


По-рано винаги се предполагаше, че хубавите модели изглеждат най-добре в екипировката си. Фигурата с нулев размер е тази, която изглежда най-горещата. Мъжете и жените с перфектна фигура и облекло са посланиците на стила. Новата мода започна от това, което носеха. Скривайки красотата на неформените дами, външният им вид става занемарен. Дебелите дами винаги трябваше да се обличат в дългите си тениски и панталони или рокли. За тях беше още по-трудно да закупят готови облекла, които са в стила на модата. Предимно жените с извивки избраха да помогнат на шивачите да ги зашият с правилния си размер. Но днес това не е голяма работа. Проблемът с получаването на облекла с големи размери вече не е проблем за тях.

Привлекателни и сладък плюс размер Salwar костюми за момичета в Индия.

Тук са топ 9 плюс размер индийски salwar kameez дизайни за дами.

1. Обикновено дизайн на костюмите на салварите с размер плюс:

Разхлабеният плюс размерът на салвата може да бъде торба на талията и да пасва на раменете и гърдите. В salwar може да бъде прав хлабав бод, за да направи кривата жени се чувстват комфортно в техните страни на бедрата.

2. Пакистански костюм за салвара - пълен черен плюс размер:

Жените с криви също могат да отидат за обикновен цветен салварен камък с плюс размер на бод, който дори е разхлабен след действителната им фигура. Влиянието на плюс размер пакистански дизайн salwar kameez е, че те изглеждат най-добре на тялото, без да се набляга повече на формата на тялото.

3. Плюс размер Кафтан Салвар Камез:

Kaftan's може да бъде на разположение readymade плюс размер salwar kameez за жени, които имат криви на върха. Жените с тежки ръце и гърди, кафтан изглеждат невероятно за такива жени. Разхлабеният рамо и бод на ръката придават приятен поглед на дамата, без да им се показва извитото тяло.

4. Традиционно проектиран плюс размер Salwar Kameez:

Плюс размер salwar костюми дизайни може да бъде страхотно, когато зашити в традиционните облекло с обрат. Salwar с широки лагове правят дизайнерско парче в традиционния стил salwar kameez design.

Виж повече: Дълги дизайни за костюми на Salwar

5. Пакистански салварен костюм Плюс размер дизайн:

Готовият дизайн плюс размера на salwar kameez също се предлага в пакистанската колекция salwar kameez. Пакистанското облекло приветства хлабавия дизайн на бода, който се поставя върху фигурата, без да е подходящ за формата на тялото.

6. Плюс размер етнически Salwar костюм:

Anarkali рокли и flared salwar kameez костюми са също най-добрите проекти за плюс размер жени, за които изглежда трудно да се получи плюс размер готови salwar kameez. Anarkali и flared slawar kameez са проектирани по начин, който изглежда страхотно на дамите, дори и с извито тяло.

Виж повече: Случайни костюми за салвари

7. Бродиран дизайн с размер Kurta:

Работата по бродерия върху разхлабена камеез също допринася за облика на жените с голямо тяло. Плюс размер на готови шампиони с бродирани камези може да придаде богат поглед.

8. Плюс размер костюми Anarkali Salwar:

Дългите рокли на anarkali са най-добрите плюс костюми за жени. Дължината на пода също скрива частта на корема. Жените с големи бедра също могат да изглеждат зашеметяващи в анаркали. Голяма част от украсената шия ги кара да получат дизайнерски вид.

Виж повече: Кратък дизайн на Salwar Kameez

9. Най-доброто за Джаз Палас Камеез:

Palazzo salwar също се оказва най-добрия плюс дизайнерската опция за жени с тежко тяло. Външният вид с двореца на палаца прави външния вид по-тънък и стил на модата.

Модата на последния пазар приветства дизайните с размер плюс, които лесно се приспособяват към кривите размери. Не само западните облекла, но също така и традиционните индийски salwar kameez се предлагат във всички размери. Дори жените, които нямат извивки на тялото, могат да носят салварен камез от същия дизайн, който дава въздействието плюс размер. Palazzo s, sharer, широки крака pant salwars или Patiala salwars са някои от най-добрите salwars, които отговарят най-добре на криви жени и дори тънък дами.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Iedereen kan haken How to #crochet a Yellow #Haltertop #Melody DIY diff languages subtitled (Може 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send