Красота и мода

Топ 9 Шампоани за изправяне на коса

Pin
Send
Share
Send


Ние се чудим колко пъти сме пожелали нашата пряка коса да е заключена и опакована през целия ден, без да се къса косата или да се повреди. Ние се чудим колко сегрегации на различни мусове за коса, маски и масла сме избрали, само за да използваме най-доброто от един час прави, след което косата започва frizzing отново. Косата на душ винаги е пълна с влага, капеща и мека, когато косата може да запази изчистената си форма. В течение на деня, обаче, съдържанието на влага е някъде изгубено или изпарено, което е след това жертвите се появяват, унищожавайки перфектната права. Оптимизирането на топлинни стилери само ще доведе до ощетяване на косата ви. Ето защо проверете тази статия, която включва някои от шампоаните, които ви позволяват да заключите правилната измиване, докато шампоанът ви позволява да спортувате елегантна коса през целия ден.

Най-добри шампоани за изправяне на коса в Индия:

1. Шампоан L'Oreal Paris Smooth Intense Ultimate Straight:

Укротете бунтовната коса с правия шампоан Intense Ultimate, който подхранва и подхранва косата, за да влезе в тях копринени протеини, които могат да поддържат косата ви управляема, лъскава и лъскава през целия ден, без правилата коса да се извива към края.

2. Марк Антъни Стил Стрейлинг Шампоан:

Подмладяващ и съживяващ вашите коси, шампоанът на Марк Антъни, който се отпушва правилно, размърдва и изравнява къдриците или вълнообразните ключалки, докато тогава ги захранва с слънчогледово семе, масло от карите и соеви масла. Микро-силиконовите частици, вмъкнати в косата ви, ще запазят елегантния си поглед.

3. Шампоан Hydra-Lisse за прави и прави коса:

Този шампоан е интегриран с технологията Polymer-memory и UV-лъчи, които предпазват косата от замърсяване или увреждане, без да извличат естествените масла, които възстановяват косата ви. Кокосовите екстракти придават усещане за ревност и блясък на косата ви, докато този шампоан хидратира и блокира изправянето на косата.

4. Шампоан за изглаждане на Matrix Sleek Look:

Възстановявайки увредената коса, мултифендерната технология изглажда и омекотява грубата коса, докато мултимедийната технология не само ремонтира и съживява, но и подхранва косата ви, за да блокира влагата, така че да можете да спортувате направо с лъскавата си коса, без да я късите под натиска.

5. StraightSexyHair Изравняващ шампоан:

Сега стил косата си и носете този висок пони с лъскав и грациозен без топлината или потта, които унищожават топлината ви. Изравняващият шампоан от Straight Sexy Hair почиства натрупването на продукта, който маскира космите на косата, така че шампоанът да проникне дълбоко вътре, за да подхранва и хидратира всяка отделна нишка.

Вижте още: Най-добър шампоан за коса

6. Пантеновите къдрици към правия шампоан за изправяне:

Патентованата система за микро изглаждане разкрива протеини за коса и активни вещества, които разкопчават къдрици, за да ви дадат перфектен поглед. Този шампоан не само ще очисти косата ви, ще ви накара да се почувствате леки, но и ще превърнете къдриците и лъжливите вълни в лъскава права коса.

7. Керастазе Nutritive Bain Oleo-Relax изглаждащ шампоан:

Шампоанът Nutritive Bain oleo-Relax съдържа масло от Shorea и полимерни силикони, които придават здрав блясък на косата ви, докато овлажняват корените на косата, за да придадат на косата си нов поглед отдясно в сърцевината.

Вижте още: Как да Шампоан косата правилно

8. L'Oreal Professionnel X-Tenso Грижа за шампоан:

Шампоанът за грижа от X-tenso на L'Oreal използва органични ботанически екстракти, за да запази косата ти мека и здрава, докато подхранва и масажира космените фоликули за увеличаване на циркулацията, докато формулите Pro-Keratin овлажняват и укрепват косата, докато влагата я фиксира за перфектен гладък вид ,

9. Sunsilk Perfect Straight Шампоан:

Сътрудничеството с копринена коприна използва частици от фибри, които се инфилтрират в необработените коси на косата, за да подхранват и запълват нишките с влага и фибри, които закопчават прави косата, като запазват косата копринена и мека.

Виж повече: Най-добър шампоан за коса

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Топ 9 съвета за стимулиране растежа на косата (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send